Ce relație a rămas între Aurelian Temișan și finul George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Artistul dă cărțile pe față
Data actualizării:
Data publicării:
Aurelian Temișan vine cu declarații despre relația sa cu George Burcea, pe care l-a și cununat. Cum se mai înțeleg cei doi.

Relația dintre Aurelian Temișan și George Burcea, finul său, a fost subiectul unei discuții recente. Artistul și soția sa, Monica Davidescu, au fost responsabili de cununia lui George Burcea și fostei sale soții, Andreea Bălan, în anul 2019.

Într-un interviu, Aurelian Temișan a dezvăluit motivele pentru care nu mai menține legătura cu actorul. Interesul publicului față de George Burcea a crescut în ultima perioadă, după despărțirea acestuia de Viviana Sposub. Anunțul separării a fost făcut de fosta prezentatoare TV în timp ce George se afla într-o vacanță alături de cele două fiice ale sale. Ulterior, alte informații legate de actor au ieșit la iveală.

Relația dintre Aurel Temișan și George Burcea s-ar fi deteriorat

De data aceasta, Aurelian Temișan a venit cu noi declarații în legătură cu relația dintre cei doi. Se pare că, în prezent, legătura dintre acesta și finul său s-ar fi deteriorat, în urma separării dintre George și mama copiilor săi.

„Nu ne-am mai văzut, nu ne-am mai sunat, nici George pe noi, nici noi pe el, fiecare are viața lui”, a spus Aurelian Temișan pentru Playtech.

Anunțul despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub

Finalul unei povești de dragoste ce a captivat inimile fanilor. Viviana Sposub și George Burcea, un cuplu emblematic în lumea showbiz-ului românesc, au decis să pună punct relației lor. Astfel, după o perioadă plină de momente memorabile și apreciere din partea publicului, povestea lor de iubire a ajuns la sfârșit.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte.

Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.

Din păcate, relația romantică dintre George Burcea și Viviana Sposub a ajuns la final. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui reality show și au decis să continue povestea lor de dragoste după încheierea emisiunii. În timpul celor trei ani petrecuți împreună, Viviana a fost mereu alături de George, susținându-l în fața criticilor și apărându-i reputația în diverse situații.

Cuplul a fost frecvent surprins în public, mai ales în perioada în care Viviana lucra la un matinal al unei televiziuni. George a fost întotdeauna alături de ea, oferindu-i sprijin și însoțind-o la locul de muncă. Cu toate acestea, recent, cei doi au luat decizia de a pune capăt relației lor.

Viviana a vorbit cu căldură despre George pe parcursul relației lor, subliniind că au avut o conexiune sănătoasă și frumoasă. Ea l-a susținut în fața acuzațiilor privind implicarea sa ca tată și a respins critici legate de situația financiară a actorului.

Erau doar zvonuri inițial

Cuplul format din George Burcea și Viviana Sposub se confrunta cu dificultăți încă de la întoarcerea lor din America. Neînțelegerile au început să apară, iar situația s-a complicat în special din cauza problemelor pe care actorul le are în procesul de divorț cu Andreea Bălan. 

„Vivi și George au luat o pauză în urmă cu câteva săptămâni. Între ei, lucrurile nu mai mergeau la fel ca înainte. După ce s-au întors din America, au decis că e mai bine să stea separați o perioadă. El a plecat singur cu fetele sale mai întâi la Ferma Dacilor, apoi la rudele sale, în Botoșani, și după prin Moldova. Viviana a rămas în București, cu mama sa, decisă să-și acorde timp doar pentru ea”, a declarat pentru CANCAN.RO o persoană apropiată cuplului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: aurelian temisan  George Burcea  relatie 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel