Ce relație are Ameri Nasrin cu nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel: ”Suntem ca o familie”
Data publicării:
Nasrin Ameri a venit la Interviurile Spectacola cu Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre proiectul „Ameritat cu Nasrin”, despre plecarea de la Antena Stars, dar și despre planurile de nuntă.

Ameri Nasrin a fost invitata Georgeanei Ioniță la Interviurile Spectacola, unde a vorbit despre începutul relației cu soțul ei, dar și despre momentul în care va păși în fața altarului, care se apropie din ce în ce mai mult.

Vedeta și partenerul ei au fost colegi de muncă, ieșind, la început, în calitate de prieteni. Totuși, pe parcurs, chimia dintre cei doi a fost atât de mare, încât au decis să formeze un cuplu oficial.

”Am fost colegi, el pe departamentul lui, eu eram reporter când ne-am cunocut. Am pornit de la o amiciție, eram în primul meu, eram reporter și mi s-a propus să merg cu un proiect la mare împreună cu Andreea Mantea. De acolo ne-am împrietenit noi, cu echipa, venea și el, dar totul amical, nimic mai mult. Râdeam foarte mult, era compatibilitatea aia și a fost așa ușor, ușor. Ne-am cunoscut, ieșeam și vorbeam foarte mult. În ziua în acre mi s-a propus să preiau emisiunea pe care am prezentat-o, el nici măcar nu a știut. Mi s-a spus să tac și nu am spus nimănui. A fost un început foarte frumos, așa cum este și în prezent, facem 8 ani de zile pe 24 august și suntem foarte fericiți.”, a spus Ameri Nasrin în cadrul Interviurilor Spectacola, cu Georgiana Ioniță. 

Ameri Nasrin, în pragul pregătirilor de nuntă

Pe 29 iulie cei doi vor păși și în fața altarului. Pregătirile sunt în toi, spune Nasrin, dar și emoțiile pe măsură. Aceasta mărturisește că totul este aproape pus la punct, singurul detaliu care a rămas nerezolvat fiind rochia de mireasă. 

”Sunt relaxată, am început din timp pregătirile. Prima dată locația, apoi am chemat și artiștii pe care îi vrem să ne cânte. Invitațiile au fost date, cred eu că pe toate am reușit să le trimitem. Așteptăm următoarea probă la rochia de mireasă. Am fost abia la prima probă.”, a mai spus aceasta.

Cum și-a început Ameri Nasrin cariera în televiziune: ”Eram într-o perioadă în care nu știam ce voi face”. Ce persoană publică a remarcat-o pe jurnalistă

Ce spune Ameri Nasrin despre nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Ca părinți spirituali, cei doi au ales tot un cuplu celebru din lumea mondenă. Valentina Pelinel și Cristi Borcea le vor fi alături acestora alături în ziua cea mare, însă, spune Nasrin, relația specială dintre ei s-a legat cu mult timp în urmă.

”Relația noastră e una la care ținem foarte mult și nu e doar ce se vede în pozele de pe Instagram, pentru că asta ar însemna să postăm zi de zi. Nu exagerez, dar vorbim zilnic la telefon. De văzut nu ne vedem zilnic, dar cred că nu există o săptămână în care să nu ne vedem. Avem o relație de prietenie de ani de zile, suntem ca o familie. Ne sunt foarte apropiați și aș zice și puțin diferiți față de ce vedeți la televizor. Nu aș vrea să sune că afișează altceva la televizor, dar acolo nu poți să arăți cine ești cu adevărat, faptul că ești un om bun, modest, simplu.

Noi știam că ne vor fi nași, pentru că fiind atât de apropiați ne putem baza oricând unii pe alții. De la o poveste la alta, te dai după un om, te inspiră.”, a mai spus Nasrin.

Ce reprezintă pentru Ameri Nasrin nunta

”Foarte multe persoane spun că un act nu schimbă nimic. Noi am simțit plusul ăla chiar și după ce ne-am logodit, am trecut la alt nivel. Până acum eram iubiți, de când am făcut cununia suntem soți și acum cred că o să fim mult mai uniți, e chestia aia de soțul meu, soția mea. Pentru mine chiar e foarte important.”, a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Ameri Nasrin  nasi  nunta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel