Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”
Data publicării:
Lora și Ionuț Ghenu au trăit cele mai frumoase momente din viața lor, după ce și-au unit destinele, sâmbătă, 5 octombrie, în fața lui Dumnezeu. Artista a spus în ziua nunții care este, de fapt, relația pe care o are cu socrii ei.  

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios, sâmbătă, 5 octombrie, la o biserică din București, după ce în urmă cu două săptămâni deveneau soț și soție în acte. Cei doi au au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu după două amânări și aproape 10 ani de relaţie. Le-au fost aproape cei dragi inimii lor și nu au fost deloc puțini.

La marele eveniment, Lora și Ionuț Ghenu au avut alături 340 de persoane. Cei doi au trăit emoţii intense, dar încărcaţi de sentimente puternice au fost şi socrii mari. Blondina nu a fost însoţită de cei care i-au dat viaţă pentru că i-a pierdut în urmă cu câțiva ani.

Părinţii lui Ionuţ Ghenu au ieşit de mână din biserică. Soacra artistei a ales pentru marele eveniment rochie crem care îi scotea în evidență silueta. Și șoțul acesteia a fost la înălțime. Socrul artistei a optat pentru un costum clasic, negru cu o cămaşă albă şi cravată.

Te-ar putea interesa și: Derapaj neașteptat făcut de Andra Măruță! Cum a reacționat când a fost confundată cu Delia. Artista nu știa că este filmată și nu s-a abținut

Cum se înțelege Lora cu socrii. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

La nunta sa, Lora nu i-a avut alături pe cei mai dragii inimii ei. Artista și-a pierdut ambii părinți în urmă cu câțiva ani. Tatăl său s-a stins din viață când avea doar patru ani, în urma unui accident, iar pe mama ei a pierdut-o în 2020, în luna ianuarie, după ce s-a luptat ani la rând cu o boală nemiloasă, cancer la sân. Cu toate acestea, artista a fost susținută de părinții soțului ei, iar cu această ocazie, la marele eveniment din viața sa, artista a vorbit despre relația pe care o are cu socrii săi.

„Sunt părinţii noştri. Îmi place să spun că am un frate, încă două surori, mamă, tată, oameni care pur şi simplu. Părinţii nu se opresc niciodată din a face educaţie şi de a îndruma corect un copil, asta simt.

Părinții ne-au urat să ne iubim la fel de mult, ei ne ştiu cum suntem noi, copii lor cei buni, să rămânem la fel, să nu ne schimbăm. Noi aşa am şi fost încă din prima zi”, a spus Lora pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

 

Youtube video image

Lora, mărturisiri dureroase despre moartea părinților săi

În spatele zâmbetului larg pe care îl afișează pe scenă, Lora ascunde drame dureroase, care au început din copilărie. Pe rând, artista și-a pierdut unele dintre cele mai dragi ființe, respectiv tatăl și mama. În urmă cu ceva timp, Lora și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente diu viața ei, pierderea părinților ei..

„Mama a fost o ființă hipersensibilă. După ce a murit tata, nu și-a mai refăcut viața. L-a iubit foarte mult. Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Pe lângă faptul că erau inteligenți, erau și frumoși, și talentați, amândoi au avut activități artistice, dar mai mult în vremea liceului”, spunea Lora, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video




pixel