Ce relație are Saveta Bogdan cu ginerele american. Artista l-a învățat să facă sarmale: "M-a fotografiat, se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine..."
Data publicării:
Saveta Bogdan a dezvăluit cum se înțelege cu ginerele american. 

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Pe lângă cariera de succes, artista se mândrește și cu familia frumoasă pe care o are. Vedeta recunoaște că este în relații foarte bune cu fiica și ginerele său. Cu toate astea, singurul regret al artistei este că nu îi poate vedea mai des și asta pentru că cei doi sunt stabiliți peste hotare. 

Ce relație are Saveta Bogdan cu ginerele american

Chiar și așa, cu fiecare ocazie, Saveta Bogdan merge în America la fiica sa. Din nefericire, Paștele nu l-a putut petrece alături de cei doi, deoarece a fost foarte ocupată cu concertele, însă acum vedeta va merge în America. 

Saveta Bogdan recunoaște că se înțelege de minune cu ginerele american și chiar l-a învățat să gătească preparate tradiționale românești, sarmalele fiind preferatele lui. 

„Ginerele este înnebunit după sarmale, slăninuța noastră din Ardeal și pălinca noastră. Soțul fetei mele s-a învățat să facă sarmale. Îi plac foarte mult. Și pentru că fata mea nu se omoară să le facă, a învățat ginerele meu de la mine. Ce credeți că a făcut? M-a fotografiat și se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine. Am observat că îi place să mă imite', a declarat, pentru viva.ro, cântăreața Saveta Bogdan.

Cât despre limba română, artista spune că ginerele său a învățat doar câteva cuvinte.

'Ginerele meu nu prea a învățat românește, doar prostii știe. Astea se învață prima dată', a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Saveta Bogdan, cu varza murată în geamantan

Saveta Bogdan a mărturisit că a pregătit varza murată, pentru a o lua cu ea peste ocean. Artista a precizat că a congelat foile de varză și le va împacheta foarte bine în bagaj.

'Pentru Cătălina nu iau cu mine nici sarmale și nici cârnăciori, prefer să le fac acolo. Dar o să iau niște foi de varză, le bag cu mine, congelate. Le pun într-un pantof, le ascund în bagajul de cală. Iau vreo 40 de foi și le împachetez și ne prind tare bine la destinație. Le iau congelate ca să nu miroasă', a povestit Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Îndrăgita interpretă de muzică populară nu uită nici de cozonac. 

'Voi duce și cozonac de aici, pentru că nu am avut probleme. Îl duc azi și mâine dimineață ajung, este bine, dar să facă pachetul două săptămâni pe drum nu se poate. Pun totul sigilat, altfel nu se poate. Cârnăciori nu duc, pentru că nu am voie. Fiica mea le cumpără de la Chicago gata preparate. Este acolo un român care are un magazin cu tot ce îți dorești, ca în România', a mai spus Saveta Bogdan.

Cea mai mare frică a cântăreței de muzică populară

Fiica Savetei Bogdan este plecată de foarte mulți ani în America, acolo unde și-a întemeiat deja o familie. Chiar dacă în fiecare vară aceasta merge în vizită peste ocean, artista se gândește în același timp cu tristețe la faptul că ar putea să se stabilească permanent în acel stat.

„Frica mea este că plec în America și fata nu mă mai lasă să mă întorc înapoi. Focul ei ăsta e, să stau acolo cu ea. Nu pot să stau acolo, i-am spus: ”Dacă-mi făceai un copil, stăteam”, dar nu stăteam de tot. Acolo n-am cu cine vorbi, engleza nu o știu, ei se duc la serviciu și tu rămâi singură în casă. Eu mă duc la ei vara și au o casă de vacanță cu curte, unde le pun roșii, castraveți, toate minunile. Îmi place că am treabă acolo.”, a spus Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   America  ginere  sarmale  Saveta Bogdan 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel