Ce religie are Andreea Esca. Fiica ei a făcut dezvăluirea așteptată de toată lumea
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Esca și-a schimbat religia în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Faptul că suntem atât de aproape de Sărbătorile Pascale i-a făcut pe mulți să se întrebe ce religie are, de fapt, Andreea Esca și când sărbătorește aceasta Paștele. Pentru a face lumină, fiica ei a fost cea care a dezvăluit pe rețelele de socializare adevărul. Așadar, celebra prezentatoare de la Pro TV este catolică, religie pe care a adoptat-o atunci când a decis să se căsătorească cu soțul ei. Tocmai din acest motiv, ambii copiii ai Andreei Esca sunt și ei tot catolici.

„Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică”, a lămurit Alexia Eram pe rețelele de socializare.

 

Cu toate acestea, Andreea Esca mărturisește faptul că sărbătorește de două ori Paștele, pentru că este și alături de părinții săi, care sunt, în continuare, ortodocși.

„Noi am sărbătorit Paștele pentru că suntem romano-catolici, dar sărbătorim și de Paștele Ortodox împreună cu părinții mei, mâncăm bunătăți tradiționale. Gătesc foarte rar, dar când gătesc cred că gătesc bine. Sper!”, a spun Andreea Esca, conform Cancan.

Te-ar putea interesa și:  Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată: „Nu a fost nimeni în stare”. Secretul frumuseții celei mai celebre prezentatoare de știri

La ce se gândește Andreea Esca, când spune „Paște”

Când vine vorba de Paște, Andreea Esca are mai multe amintiri favorite din trecut care o duc cu gândul la această sărbătoare, dar are și câteva cuvinte care o ajută să descrie perfect sărbătoarea. Mai mult, vedeta de la Pro TV spune că niciodată nu-i lipsește de pe masă mielul preparat perfect cu cartofi rumeniți, dar și alte delicatese. Totuși, aceasta este extrem de sinceră și spune că nu ea este cea care se ocupă de prepararea bucatelor tradiționale, ci, de regulă, le cumpără gata preparate din magazinele de specialitate sau angajează un bucătar pentru a se ocupa de aceste sarcini.

„Când erau copiii mici și mergeam la Biserică. După slujbă, veneam acasă și a doua zi copiii căutau ouă de ciocolată peste tot. Când spun Paște spun familie, mâncare bună, tradiție, ciocolată. De la noi nu lipsește niciodaată friptura de miel și le gătește de obicei un bucătar.”, a spus Andreea Esca pe rețelele de socializare.

Citește și: Secretul inedit prin care Andreea Esca își protejează vocea de ani de zile: „Este cel mai bun remediu”

Ce relație are cu soțul său

Andreea Esca l-a cunoscut pe  Alexandre Eram întâmplător, la o petrecere, când prezentatoarea TV a văzut din prima că între cei doi există chimie. Chiar dacă au trecut ani de zile de când aceștia formează o relație, prezentatoarea spune că bărbatul o susține în continuare necondiționat, iar orice decizie este luată în doi. 

„Alex mă susține enorm. Mă încurajează, mă ambiționează, mă laudă și mă critică. Este mereu alături de mine și nu aș fi putut face multe dintre lucrurile pe care le fac acum, dacă nu era alături de mine. Îmi înțelege perfect profesia și pasiunea pentru ea. Mă sfătuiesc cu el, îmi dă idei și știe cum și când să mă felicite. Este un om minunat, pe care mă bucur că l-am întâlnit”, declara în urmă cu ceva timp prezentatoarea de știri de la PRO TV.

VEZI și: Trucul prin care Andreea Esca se menține în formă, la 50 de ani: „Toate aceste lucruri la un loc se cheamă o viață sănătoasă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  mancare  prezentatoare  religie  sarbatori 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel