Ce salariu câștigă Cabral la Pro TV. Este vorba despre o sumă fabuloasă
Data publicării:
S-a aflat cu cât ar fi răsplătit Cabral, pentru fidelitatea sa în cadrul trustului Pro TV.

Cabral prezintă din 2015 showul „Ce spun românii”, de pe Pro TV, care pare că se bucură de un succes extraordinar. Chiar dacă acesta a avut și o pauză, când și-a dorit să-și tragă o vreme sufletul și să petreacă mai mult timp cu familia sa, reîntoarcerea pe micile ecrane a fost inevitabilă, astfel încât, acum ceva timp, formatul acesta a depășit cifra de 1.000 de ediții. Acest lucru se pare că nu i-a adus doar multă notorietate și simpatie lui Cabral, ci și câștiguri substanțiale, întrucât, potrivit cancan, acesta ar câștiga pe lună nici mai mult, nici mai puțin, de 10.000 de euro, lucru care-i poate asigura mai mult decât un trai decent familiei acestuia. 

“Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a spus Cabral atunci când show-ul “Ce spun românii” a ajuns la ediția cu numărul 1.000.

Te-ar putea interesa și: Cabral și Andreea Ibacka, obiceiul care le menține pasiunea în relație: „Ne-am cultivat treaba asta”

Cabral se pregătește de o nouă pauză în televiziune

Faptul că soțul Andreei Ibacka s-a întors în televiziune mai repede decât și-a propus, i-a bucurat pe telespectatorii fideli, dar și pe colegii acestuia, care sunt conștienți de audiențele pe care le face și de profesionalismul de care dă dovadă. Cu toate acestea, chiar dacă în urmă cu câteva luni, și-a călcat pe inimă și renunțat la acest „concediu” mai repede decât se aștepta, Cabral este pregătit pentru o nouă pauză în televiziune. Familia este mult mai importantă, consideră el, iar timpul cu cei mici este de neprețuit și de neegalat, astfel încât prezentatorul vrea să prioritizeze cât mai mult viața de familie. 

„Plănuisem să stau acasă 6-8 luni și am stat 3, m-au rugat colegii să mă întorc, aveam niște treabă de făcut, am fost trădat. Dar acum urmează să terminăm acest proiect, nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot, tocmai pentru a sta cu piticii acasă. Nu este că mai vreau o pauză, dar încerc să dozez foarte bine munca și timpul pe care îl dozez cu familie. E importantă meseria, e important job-ul, dar, în același timp, e mult mai importantă familia.”, a mai dezvăluit Cabral pentru ego

Pe aceeași temă: Cabral și Andreea Ibacka s-au întors în locul în care s-au sărutat prima dată, acum 15 ani: „Frumușico, tot mi se pare că n-are cum... dar are”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  Cabral  salariu  televiziune 



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO




pixel