Ce salariu câștiga Gina Pistol la Chefi la cuțite. Suma exorbitantă la care a renunțat iubita lui Smiley
Data publicării:
Gina Pistol a fost imaginea show-ului Chefi la cuțite pentru mai multe sezoane și asta se pare că i-a adus venituri consistente în conturi. 

Gina Pistol este una dintre cele mai celebre prezentatoare de la noi din țară, iar asta nu mai e un secret pentru nimeni. Tocmai din această cauză, retragerea ei din televiziune a venit ca un șoc pentru toată lumea, inclusiv pentru producătorii show-urilor pe care aceasta le prezenta pe Antena 1. Se pare însă că familia a fost mult mai importantă decât faima și decât banii încasați de soția lui Smiley de pe urma acestor emisiuni de divertisment și, potrivit click!, nu este vorba despre o sumă deloc mică.

Se pare că celebra prezentatoare TV sr fi încasat pentru fiecare sezon al emisiunii Chefi la Cuțite nici mai mult, nici mai puțin, de 15.000 de euro. Același lucru nu s-ar întâmpla și în cazul Irinei Fodor, cea care a înlocuit-o pe vedetă, care ar fi răsplătită cu o sumă mai mică de bani.

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol, pusă în dificultate, chiar înainte de nuntă. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley: „Îmi vine să mă opresc”

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc pe 27 mai 2023

În urmă cu doar câteva săptămânii, fanii primeau vestea cea mare, din partea celor doi îndrăgostiți: urmează să devină, oficial, soț și soție. Cei doi aveau în plan acest lucru de peste un an, însă și-au dorit să țină totul secret până în apropierea evenimentului. 


„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, spunea recent Smiley.

VEZI și: Gina Pistol, probleme de sănătate, cu două zile înainte de nuntă: Vedeta s-a confesat fanilor: ”Mi-a fost cam rău. M-am simțit foarte slăbită...”

Cum arată meniul de nuntă a celor doi

Recent, în spațiul public au apărut și informații inedite cu privire la meniul pentru care Gina și Smiley au optat. Se pare că cei doi  și-au dorit să îmbine tradiționalul cu stilul modern, întrucât de pe masa evenimentului nu vor lipsi sarmalele, dar nici aperitivele sofisticate sau friptura de vită. Mai mult, cuplul celebru nu s-a zgârcit deloc nici cu prețul meniului, întrucât doar unul singur îi costă 100 de euro, semn că și-au dorit ce-i mai bun pentru invitații lor.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile.

Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar.”, au dezvăluit surse care se ocupă de organizarea evenimentului, pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Ce rochie de mireasă a ales Gina Pistol: „Voi purta două”. Le-a arătat fanilor primele imagini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  chefi la cuțite  gina pistol  prezentatoare tv  salariu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel