Ce se află în spatele celebrei expresii „Mihaela, dragostea mea”. Soția lui Mircea Geoană: Poate unii bărbați au învățat să aprecieze
Data publicării:
Mihaela Geoană a vorbit în podcastul Ilincăi Vandici despre faimoasa expresie din noaptea alegerilor din 2009 - „Mihaela, dragostea mea!”, spusă de Mircea Geoană, crezând că a câștigat voturile majoritare.

Mihaela Geoană este femeia din spatele celebrului politician, care l-a susținut și care a creat o atmosferă bună în căminul lor de acasă. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Mihaela Geoană a discutat despre faimosul moment, explicând de ce a făcut referire politicianul și la tatăl său.

„Mihaela, dragostea mea” și „Tată, sunt președinte” - au fost cele două expresii celebre rostite de Mircea Geoană, în seara de alegeri din 2009.

Puțină lume știe, dar tatăl politicianului s-a stins din viață cu doar 3 luni în urma momentului emblematic, astfel că, prin expresia spusă, el a considerat că tatăl său este mândru de el, nu înainte de a-i aduce mulțumiri și soției sale.

„Nu pot să nu-mi aduc aminte de 2009, momentul superb în care soțul dumneavoastră a strigat „Mihaela, dragostea mea””, spune Ilinca Vandici, în podcastul său.

România, țara bărbaților misogini

Pusă în fața întrebării, Mihaela Geoană a explicat că momentul, de fapt, nu era unul pe un fond de fericire, astfel că a precizat decesul tatălui lui Mircea Geoană. Totodată, soția politicianului spune că foarte rar vine din partea unui bărbat român aprecierea față de propria soție.

Ba mai mult, invitata pune accentul pe „caracterul occidental” al discursului soțului ei, arătând cu degetul înspre populația masculină a României, despre care zice că ar conține foarte mulți bărbați misogini, încă.

„Mi-a mulțumit. El, practic, se adresase și părinților lui, în special tatălui său, care murise cu 3 luni înainte de ziua alegerilor și a zis că „tata mă vede”, și mi-a mulțumit și mie prin expresia „Mihaela, dragostea mea”. Mie mi s-a părut un lucru foarte frumos și curajos pentru un bărbat român, care mulți dintre ei sunt misogini deocamdată. Poate a fost un lucru mai occidental de a mulțumi partenerei tale de viață pentru un succes pe care l-ai avut tu. N-am mai auzit un alt politician român care să mulțumească soției, mamei sau tatălui”, spune Mihaela Geoană, în podcastul Ilincăi Vandici.

 

Youtube video image

Unii bărbați ar fi râs de gestul lui Mircea Geoană

Mai departe, Mihaela Geoană spune că, deși există șansa ca mulți bărbați să fi râs de gestul soțului ei, doar așa se poate învăța, și anume prin puterea exemplului. Pentru ea, expresia din seara alegerilor din 2009 denotă curaj și recunoștință din partea unui bărbat față de soția care i-a fost alături mereu.

„Cred că femeile ar fi trebuit să spună „Uite, e un bărbat care apreciază suportul, sprijinul pe care îl are acasă”, chiar și prin faptul că ai creat o atmsoferă bună acasă, ca femeie sau soție. Poate unii bărbați au învățat să aprecieze eforturile soțiilor lor. Alții au râs. Cred că așa progresăm cu toții, cu exemple”, explică Mihaela Geoană.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel