Ce se întâmplă, de fapt, în casa Gabrielei Cristea, după ce s-a zvonit că merge în stare de ebrietate la filmări. Adevărul, dezvăluit de mama sa vitregă
Data publicării:
Mama vitregă a Gabrielei Cristea a dezvăluit noi detalii din familia vedetei.

Gabriela Cristea se află zilele acestea în mijlocului unui scandal de proporții. Celebra prezentatoare a fost victima unor acuzații dure, venite din partea Viperelor Vesele, care au declarat zilele acestea faptul că vedeta s-ar fi prezentat în cadrul emisiunii pe care o prezintă „în stare de ebrietate”. Se pare însă că nu doar latura sa profesională este vizată, ci și relația cu Tavi Clonda este pusă sub semnul întrebării de mai multe persoane, lucruri care nu-s deloc adevărate, spune mama vitregă a vedetei.

„Așa și? Toată lumea a mai dus-o greu, nu doar Gabi și Tavi! Am văzut că au apărut tot felul de informații și articole cum că ei au probleme în cuplu și o să divorțeze! Nu este nimic adevărat, sunt doar minciuni! Ei se înțeleg de minune. Nu există vorba de probleme în familia lor. Se împacă foarte bine!”, a declarat Paula Crăciunescu, mama vitregă a prezentatoarei, pentru Click!

Mai mult, femeia a și „dat din casă” anumite informații, spunând faptul că cei doi sunt în continuare foarte îndrăgostiți unul de celălalt, iar de certuri nici nu încape vorba.

„Ei se alintă doar cu «Iubi», «Iubi» amândoi. Nu își vorbesc urât, nu se ceartă, sunt bine unul cu altul. În casă la ei nu există discuții aprinse”, mai spus aceasta.

Citește și: „A intrat în emisia live în stare avansată de ebrietate”. Gabriela Cristea, vizată de acuzații dure: „Își găsea cu mare dificultate cuvintele”

„Lucrurile nu mai sunt ca înainte”

Cu toate acestea, relația celor doi nu a fost mereu roz, iar pandemia i-a pus la grea încercare. La vremea aceea, situația financiară a acestora a avut destul de mult de suferit, întrucât concertele s-au anulat, însă Tavi Clonda declara faptul că împreună, cei doi au reușit să treacă peste toate obstacolele. 

„Lucrurile nu mai sunt ca înainte din punctul ăsta de vedere – dar ne gândim întotdeauna: depăşim situaţia asta împreună? Am pornit împreună la bine şi la greu? Sau când e greu dăm bir cu fugiţii?! Pentru mine e simplu. Întreab-o şi pe Gabriela”, a povestit atunci Tavi Clonda, într-un interviu pentru revista OK Magazine.

Te-ar putea interesa și: Rețeta de pate de casă a Gabrielei Cristea. Secretul inedit al prezentatoarei: „Așa va ține până la o lună de zile în frigider”

Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei

Ori de câte ori a oferit un interviu pentru presa mondenă, Gabriela Cristea a avut doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață. Vedeta spune că nu-i este deloc ușor să îmbine atribuțiile vieții personale cu viața profesionale, iar soțul ei o susține necondiționat în acest proces.

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.”, a dezvăluit și Gabriela Cristea recent, potrivit viva

Mai mult, Tavi Clonda nu este doar un soț desăvârșit, ci și un tătic extraordinar, dă vedeta de înțeles.

„Da. Mă ajută, altfel n-aș face față și, mai ales, mă ajută mult cu copiii, ceea ce este imens.”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: divort  Gabriela Cristea  relatie  scandal  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel