Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce artista a rămas însărcinată: „Săracul, nu știe ce să mai facă”
Data publicării:
Theo Rose a dezvăluit cum s-a schimbat relația ei cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată. 

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian, vestea ieșind la iveală de curând. Chiar dacă artista nu și-a dorit să le dea fanilor această veste atât de curând, informațiile au început să curgă în mediul online, iar ei nu i-a mai rămas decât să le confirme. 

Theo Rose, noi detalii despre sarcină

 Aflată în plină activitate profesională, se pare că artista a început să resimtă oboseala, care se îmbină cu stările negative pe care le aduce primul trimestru de sarcină. Cu toate astea, Theo Rose încearcă să depășească momentele grele cu care se confruntă. 

„Trăiesc și sunt sănătoasă. Mă tot controlez așa cum trebuie, periodic, dar mă confrunt cu tot felul de stări: grețuri specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus din stări, dar nu am ce face, mă lupt cu ele. Mă mai duc două, trei zile pe la mama și tata, la țară să mă pun pe picioare, după mă întorc la București. Cred că este și gândul că nu știu dacă sunt în stare să mă îngrijesc singură atât de bine. Trag a somn într-una. De poftit, nu prea poftesc, doar la ce văd pe masă. Aș mânca foarte mult.

Nu am încotro, dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag. Nu sunt singura care a muncit cât timp a fost însărcinată. Mă întreba cineva ce fac când sunt la concerte că am grețuri. Este foarte greu de controlat situația. Am atâte guri de hrănit, încât îmi trece orice greață când mă urc pe scenă. ”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe ProTV

Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce artista a rămas însărcinată

Theo Rose a recunoscut că Anghel Damian este foarte grijuliu cu ea de când a rămas însărcinată. Actorul vrea ca viitoarea mămică să beneficieze de tot confortul pentru a duce cu brio sarcina până la capăt.

„Anghel este foarte grijuliu în această perioadă cu mine.Mă ține ca un bibelou. Săracul nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. Este foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să-mi creeze confort, ca să trec cât mai ușor prin perioada asta.”, a mai spus artista.

Cât despre nume, Theo Rose a mărturisit că nu l-au ales încă, deoarece așteaptă să vadă dacă este fetiță sau băiețel. 

„Încă nu ne-am gândit la nume. Așteptăm să aflăm ce este.Nu vreau să aștept până în ultimul moment, pentru că vreau să-i cumpăr și eu o babețică, ceva. Nu sunt deloc panicată. Am suportat cu bine stările de rău, fiind conștientă de faptul că este normal să se întâmple și asta. Nu se întâmplă la toate femeile, dar dacă eu sunt una dintre cele care pățesc, asta e. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără, că este momentul potrivit pentru a face un copil, corpul meu este pregătit pentru asta, este sănătos, are resurse. ”, a precizat Theo Rose. 

„O să mă bucur de ultimul meu Crăciun ca mezina familiei”

„Sărbătorile de anul acestea sunt mult mai speciale, suntem emoționați cu toții, părinții mei, toată familia. Cu toate astea, Crăciunul acesta voi mai fi eu mezina familiei, o să mă bucur de ultimul meu Crăciun ca mezina familiei, după care o să cedez cu mare drag locul copilului și o să ne bucurăm de el. Toate cadourile o să meargă către el. Sper să mai primesc acum și cadouri pentru mine, să nu fie toate pentru bebeluș. Moș Crăciun mi-a adus cel mai frumos cadou, nu îmi mai trebuie nimic. Doar sănătate și dacă se poate ca sarcina să fie cât mai ușor de dus la capăt.”, a conchis artista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   anghel damian  sarcina  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”




pixel