Ce „semne” ar fi primit Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga: „E incredibil”
Data actualizării:
Data publicării:
Aurel Pădureanu este devastat de durere la două luni de la moartea Corneliei Catanga. 

Aurel Pădureanu suferă enorm după moartea Corneliei Catanga. Regretata artistă s-a stins din viață în urma infecției COVID. Soțul și fiul ei au rămas îndurerați și nici acum nu pot trece peste acest trist eveniment. Aurel Pădureanu a dezvăluit că soția lui i-ar fi trimis un mesaj din lumea „de dincolo”.


„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a spus Aurel Pădureanu la „Showbiz Report”.


Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga chiar înainte de moarte? Aurel Pădureanu spune că aceasta și-ar fi dorit să aibă o casă a lor și să nu mai stea în chirie. Totodată, regretata artistă își dorea extrem de mult ca fiul ei să ajungă un mare muzician și să poată pleca înapoi în America. 


„Dorința ei supremă, mai ales de când am pierdut casa la Bancă... A murit cu focul ăsta. Dorința ei a fost să nu mai stăm cu chirie și ca Alexandru să fie bine și să-și urmeze cariera lui artistică. Acum ne-am mutat la Rahova la un apartament și nu poate să studieze copilul, pentru că a studiat un pic și a pus pe ușă de la 14:00 la 17:00 liniște, că nu are cum și un pianist de talia lui trebuie să studieze în permanență. Dorina lui supremă e să ajungă din nou în America”, a mai spus soțul Corneliei Catanga. 

 

Citește și: Aurel Pădureanu îl pune la zid pe tatăl lui Nicole Cherry. De la ce a pornit totul: "Îmi este scârbă să vorbesc despre el"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aurel padureanu  cornelia catanga 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel