Ce spune Anamaria Prodan despre diferența de 14 ani dintre ea și Ronald Gavril: „Bărbații s-au săturat de fetele tinere, care nu știu să facă nimic”
Data publicării:
Anamaria Prodan și actualul său iubit au vorbit despre diferența de vârstă dintre ei doi.

Anamaria Prodan trăiește deja de ceva vreme o poveste de iubire ca desprinse din basme, după cum spune și ea cu fiecare ocazie posibilă. Ea și Ronald Gavril par că se înțeleg perfect, iar vârsta pentru cei doi pare a fi, într-adevăr, doar un număr. Astfel, în timp de sportivul are 37 de ani, impresara a împlinit vârsta de 51, lucru care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă diferența de 14 ani dintre cei doi nu a fost un impediment în oficializarea legăturii de iubire. Astfel, fără niciun fel de transparență, impresara a vorbit despre acest subiect și despre cum a perceput ea faptul că partenerul de viață este mult mai tânăr decât ea. 

„Dacă mă întrebi pe mine, nu (n.r. nu a fost un impediment), la el nu știu. Eu mă simt ca la 30 sau chiar mai mică, trăiesc normal, eu mă bucur când trec anii, pentru că devin mai matură și văd viața mai frumos. Diferențele astea sunt din ce în ce mai multe și mai des întâlnite. Probabil că și bărbații tineri s-au săturat de fetele tinere, care nu știu să facă nimic, nu-i îndreaptă spre nicăieri.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! „Noi am fost unici, nimeni nu va egala acest cuplu”

Ce spune Anamaria Pordan despre vârsta iubitului ei

Astfel, pe lângă faptul că ea se simte extrem de tânără atât fizic, cât și la nivel mental, Anamaria Prodan spune că partenerul său de viață este în aceeași măsură un bărbat extrem de matur, care a copleșit-o cu modul său de gândire. 

„Și eu am crezut că pentru o fată este mult mai ok să ai un bărbat mai matur, de la care ai ce să înveți, nu știu dacă merge și invers, el ar trebui să răspundă. Cred că atunci când e maturitate între ambele părți, vârsta este doar un număr, iar Ronald la vârsta lui este peste mulți bărbați pe care eu i-am cunoscut în viața mea de 60-70 de ani. Atâta maturitate și puritate într-un om nu știu dacă mai găsești și cred că ăsta e cadoul meu de la Dumnezeu pentru câte s-au întâmplat și pentru câte am trăit.”, a continuat impresara.

Citește și: Dorian Popa, luat la rost de Anamaria Prodan: „Când ai de gând să faci copii? Ai 40 de ani...” Reacția artistului

Reacția lui Ronald Gavril

La rândul său, Ronald spune că nu a văzut deloc ca pe un impediment numărul dintre ei și s-a bucurat de toată experiența cu care a venit la pachet partenera sa de viață, care îl susține la orice pas și alături de care poate face lucruri mărețe. 

„Nu, n-a fost un impediment. Are o energie pozitivă, bună. Da, ea vine din lumea sporturile și știe exact ce am nevoie.”, a adăugat Ronald Gavril. 

„El este încă sportiv, chiar dacă noi avem compania împreună, el nu trebuie să fie implicat în așa ceva. El își face antrenamentele lui, trebuie să stea liniștit și va cuceri și această centură, pentru că știu. Eu rar am văzut așa ceva ca el și vorbim de toate sporturile, unde eu cunosc oameni de ani de zile.”, mai spune Anamaria Prodan.  

VEZI și: Catinca Roman, radicală la adresa lui Alex Dobrescu: „O hărțuiește în continuare pe Cristina Cioran. El stă la intimidare”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel