Ce spune Ilinca Vandici despre colaborarea cu Teo Trandafir: „Este o super provocare”. Cum a reușit să găsească echilibrul pe plan personal
Data publicării:
 Ilinca Vandici ne-a vorbit despre cel mai nou proiect TV în care este implicată alături de Teo Trandafir.

Ilinca Vandici a revenit pe micile ecrane, însă nu cu vechiul format în care erau fanii obișnuiți să o vadă, adică „Bravo, ai stil!”, ci cu un show fresh, la cârma căruia nu este singură, ci are o parteneră pe măsură. Teo Trandafir îi este alături acesteia de luni până joi pe micile ecrane, cele două făcând cea mai nouă echipă de prezentatoare pe micile ecrane.

„Este un format super fresh, dinamic, actual, pe care îl voi prezența alături de Teo Trandafir, colega mea dragă, la Kanal D2, de luni până joi, de la 15:00 vom fi în direct, în față telespectatorilor. Vom ține la curent publicul cu cele mai proaspete informații, lucruri care ne uimesc sau ne surprind pe rețelele sociale, știri despre vedete, avem posibilitatea de a intra în culisele celor mai iubite show-uri de la Kanal D și Kanal D2 și să discutăm lucruri la cald.”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Te-ar putea interesa și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”

Cum a primit colaborarea cu Teo Trandafir

Cât despre colaborarea cu Teo Trandafir, nu doar pentru fani a fost o reală surpriză, ci și pentru Ilinca Vandici, care spune că a fost extrem de fericită în momentul în care a primit vestea cea mare. 

„Am fost foarte bucuroasă și de onorată, în același timp. O știu și o admir de zeci de ani de zile pe Teo. Acest proiect este o super provocare și pas înainte pentru amândouă, pentru că niciuna dintre noi nu a avut ocazia să lucreze umăr la umăr alături de o altă femeie; mi se pare că e o completare perfectă, Teo are experiență ei, eu vin cu a mea, avem perspective comune, dar și diferite asupra lucrurilor. Cel mai important este că energia dintre noi este wow, ne respectăm, ne apreciem una pe cealaltă și suntem acolo una pentru cealaltă.”, ne mai spune îndrăgita prezentatoare TV.

Citește și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO

Cum a reușit să treacă peste obstacole

Am întrebat-o pe Ilinca Vandici cum reușește să depășească și toate obstacolele din viața sa și, în final, să emane atât de multă fericire și lumină la propriu pe chip. Chiar dacă recunoaște că nu este un proces ușor, vedeta spune că investește extrem de mult timp și „muncă” în acest lucru.

„Cred că în viață lucrurile se așează atunci când trebuie și, mai ales, cum trebuie. Este un proces de autoanaliză prin care trec, de dezvoltare personală. Astăzi înțeleg altfel tot ceea ce s-a întâmplat în viață mea și tot ceea ce vine nou în viață mea, în fiecare zi. 

Încerc să privesc lucrurile din perspective diferite. Cred că, până la urmă, ține de tot ceea ce este în interiorul nostru și eu lucrez la asta, în fiecare zi. Este pace, lumină, este liniște, frumos, este iubire. Bineînțeles că sunt momente în care am și eu neliniștile mele, ca orice om. Dar încerc să le iau pe toate cumva dintr-o perspectivă obiectivă și să încerc să îmi păstrez un echilibru.”, a continuat Ilinca Vandici, pentru SPECTACOLA. 

VEZI și: Catinca îl face praf pe Petre Roman, după înmormântarea Mioarei: „A stat extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel