Ce spune psihologul în urma declarațiilor lui George Buhnici despre femei: „Predomină instinctele animalice
Un psiholog a tras mai multe concluzii, în urma declarațiilor controversate făcute de George Buhnici.

Un adevărat scandal a luat aploare după ce George Buhnici a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Ulterior vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute.

Ce spune psihologul în urma declarațiilor lui George Buhnici despre femei

În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, psihologul Silvia Dăeanu a dezvăluit, pentru Replica, la ce concluzii a ajuns, după cele afirmate de George Buhnici. 

În România, încă se pune accent pe superficialitate din păcate, pentru că există mult stres, nesiguranța și prea puțin timp pe care oamenii și-l permit pentru a conștientiza că sunt unici, că nu au nevoie să se compare cu cineva pentru a se simți frumoși. Stresul ii ține la distanță de propriul sine, de propriile simțiri și trăiri, iar foarte mulți din cei ce joacă rolul de specialiști în educație' sau influenceri' au grijă să promoveze fie propriile credințe, fie cele pe care cineva le plătește pentru a fi promovate.

Concluzia este că Buhnici este un simplu om, ca și noi, cu frustrările și traumele lui. Prin insulta adusă la adresa femeilor, reiese imaturitatea emoțională, teama de a-și accepta vârsta și refuzul de a vedea că în viața lui nu va sta mereu o minoră. Cu toate aceste afirmații, Buhnici nu este de condamnat ci doar de compătimit, pentru că oricât s-ar strădui să prezinte o imagine exterioară, în interior duce cu siguranța lupte cu propriile frici. Mult consum de energie care mai devreme sau mai târziu îl va obliga să vadă ceea ce nu-i place și nu acceptă.

O persoană publică cu atât de mulți urmăritori și cu putere mare de influență, mai ales asupra tinerilor, este necesar să fie matură emoțional și responsabilă de afirmațiile pe care le face. Discernământul este o caracteristică obligatorie la un influencer.

Acesta trebuie să fie conștient de impactul psihologic pe care-l produce. Faptul că Buhnici și-a exprimat părerea public în ceea ce privește frumusețea feminină într-un mod atât de grosier, arată cât de predominante sunt instinctele animalice. Tinerii pot înțelege mesajul: femeile perfecte sunt doar cele ce par minore indiferent de vârsta, fără celulită și vergeturi', a declarat psihologul Silvia Dăeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 03 aug 2022, 18:45

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare