Ce studii are Cătălin Botezatu. Foarte puțini oameni știu: „Acum nu aș mai face asta”
Data publicării:
Cătălin Botezatu a dezvăluit ce studii are și ce alte meserii ar fi putut practica. 

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut de toată lumea din România, însă puțini sunt cei care știu ce studii are la bază celebrul designer. Chiar dacă s-a dedicat modellingului încă de la vârste fragede, vedeta a ales să studieze cu totul altceva, la început. 

„Am fost un student ok, cuminte, alergam, munceam foarte mult. Toată lumea întreabă. Și în adolescență? Am muncit foarte mult. Am avut multe joburi. Îmi place să muncesc. Eram și manechin în același timp. Lucram la casa de modă Venus, la UCECOM, la Apaca unde eram manechin cu carte de muncă. De la 18 ani am câștigat primii bani. De atunci am fost independent financiar. Am făcut Management și Marketing în Alimentație Publică. După am făcut Institutul European de Modă la Milano.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.ro.

Te-ar putea interesa și: „Nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu, înseamnă că nu există.” Cătălin Botezatu, intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Ce meserie ar mai putea practica Cătălin Botezatu

Mai mult, Cătălin Botezatu și-a amintit cum a dat de trei ori și la teatru. În ciuda încercărilor sale disperate, din păcate nu e reușit niciodată să treacă probele. Designerul este acum recunoscător pentru că lucrurile s-au întâmplat în această direcție, întrucât recunoaște faptul că teatrul nu este pentru el. În schimb, ideea de avocatură i se pare foarte atractivă și acum.

„Probabil că aș fi fost un avocat bun. Îmi place această meserie. Sunt un tip căruia îi place foarte mult dreptatea. Nu știu, un actor pentru că am dat la Teatru de trei ori. Pe vremea când se dădea la Teatru și erau doar 3 locuri și sute de concurenți pe locuri.

Am și jucat în A doua cădere a Constantinopolului', într-un film în care eram ofițer neamț. Am jucat în mai multe filme, bine, nu roluri mari. Acum nu aș mai face asta. Mi-am dat seama că nu e nicio meserie plăcută, nu. Atunci, la început, pentru că eram foarte tânăr îmi plăcea. Am cochetat cu teatrul timp de 3 ani și am dat la IATC. Când am văzut că intrau doar piloșii, erau doar trei locuri și intrau doar copiii de actori și așa mai departe, nu.”, a continuat designerul.

Citește și: „Am rămas fără nimic. Niște oameni perverși”. Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu întreaga avere

Se mândrește cu foarte multe premii

Cătălin Botezatu se mândrește și cu zeci de premii pe care le are în domeniul fashion. Încă de la vârste fragede s-a dedicat acestui domeniu și nu a încetat să-și dorească să fie din ce în ce mai bun. Acest lucru l-a determinat să ajungă și unul dintre cei mai recunoscuți designeri din țara noastră sau chiar și la nivel internațional. 

„Cele mai importante concursuri la care am participat sunt cele legate de fashion. Am o cameră acasă și doi pereți, două panoplii  – așa ca niște rafturi pe niște pereți. Pline cu aceste premii din toată lumea.”, a adăugat el.

Te-ar putea interesa și: „Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”. Cătălin Botezatu se destăinuie. Cum arată „fericirea” celebrului designer / EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Botezatu  designer  studii  viață 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel