Ce studii are Lidia Fecioru. Nimeni nu se aștepta la asta: "Probabil că de aceea știu o groază de lucruri"
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit ce studii are. Vedeta este extrem de apreciată. 

Lidia Fecioru  este originară din Republica Moldova. Vedeta a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România.  În prezent, Lidia Fecioru are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar poate fi și urmărită la Antena 3 în emisiunea "Adevăruri ascunse", în calitate de energoterapeut.

Aceasta a studiat la Facultatea de Medicină din Chișinău și a avut mai multe job-uri înainte de a ajunge să practice meseria din prezent. A lucrat ca bibliotecară, director al unei case de cultură sau medic legist la departamentul de crimă organizată.

Lidia Fecioru a povestit că ea cunoștea materiile care i se predau la facultate fără să le studieze. După ce și-a făcut o astrogramă, a aflat că se ocupa cu medicina alternativă de trei vieți. După ce a aflat asta, a luat imediat decizia de la merge în Moscova pentru a studia parapsihologia. Din 1991 s-a mutat în România și a deschis un cabinet de medicină alternativă, relatează Antena 3

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrograma, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit Lidia Fecioru.

Drama trăită de Lidia Fecioru

La vârsta de 18 ani, Lidia Fecioru a trăit o dramă greu de descris. Vedeta a aflat că era înșelată chiar în ziua nunții. Ea era însărcinată la momentul respectiv, însă nu a ținut cont de nimic și a desfăcut căsătoria. 

„La nuntă a venit o prietenă de la el de la facultate, că el făcea încă o facultate, mai gravidă ca mine.”,  a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea În Oglindă, de pe YouTube. 

 

”Eu am putut să desfac căsătoria pentru că încă nu trecuseră 48 de ore. Venisem de la cununie de la biserică și m-a chemat cineva la poartă. Eu mireasă fiind m-am dus la poartă unde mă aștepta o tipă însărcinată, se vedea burta bine, în 7 luni și mi-a zis: Eu n-am venit să vă despart, am venit doar să-ți spun că voi avea un copil,  și eu am zis ”Da, ok, vino încoace”, am luat-o de mână, mi-am scos floarea de pe cap…și am plecat acasă. (...)  Toată lumea s-a întrebat de ce. Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”, a povestit Lidia fecioru în emisiunea În Oglindă. 

Citește continuarea AICI


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: lidia fecioru  studii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel