Ce sumă de bani încasează Inna pentru un concert. Tariful este colosal
Inna este una dintre cele mai iubite artiste atât în țară, cât și în străinătate. Tariful pe care îl are artista pentru un concert este unul colosal.

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și care se bucură de un real succes atât pe plan național, dar mai ales pe plan internațional, având milioane de fani în întreaga lume. Artista s-a născut la Constanța și a debutat în muzică sub numele de Alessandra, iar prima sa apariție TV a fost în anul 2008 atunci când a și cântat una dintre piesele sale pe scenă.

Odată cu trecerea timpului, Inna a ajuns să fie una dintre cele mai dorite artiste la majoritatea evenimentelor. Și cum succesul cântăreței a ajuns la cote înalte și tarifele au crescut pe măsură. Chiar dacă mulți au micșorat prețurile din cauza pandemiei de coronavirus, în cazul Innei nu s-a întâmplat acest lucru, dimpotrivă, aceasta cere și taxă pentru transport.

 

Ei bine,  Inna, are un tarif de 15.000 de euro pe onorariu, adăugându-se 1 euro/kilometru, aceasta fiind taxa de transport. De asemenea, la o distanță mai mare de 300 de kilometri cântăreața solicită două bilete de avion.

 

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”,a declarat un organizator de spectacole pentru Impact.ro

 

Cât despre Alexandra Stan, aceeași sursă a precizat că artista percepe o taxă de 11.000 de euro, pentru un show de 45 de minute, iar taxa de transport este de 3 lei pe kilometru.

”Alexandra Stan are, pentru un show de 45 de minute, un onorariu de 11.000 de euro cu TVA ( orientativ), dar mai solicită transport 3 lei/ kilometru, plus TVA, un bilet de avion, o suită și 4 camere duble twin, la hotel de cinci stele. Plus masă pentru 9 persoane.”, a declarat aceeși sursă, potrivit impact.ro

 

 

 Alexandra Stan a recunoscut, într-un recent interviu pentru Kanal D, că există concurență între artiști:

”Întotdeauna a existat concurența cu Inna, există între toți artiștii. Există între mine și Antonia, între Antonia și Alina Eremia, dar, e și normal, concurența este cea care te face să fii mai bun. Drumurile noastre au luat-o pe căi diferite. Drumul ei a continuat lin.

Cumva, chiar dacă eu am trecut prin ceea ce am trecut, întotdeauna am ieșit la suprafață. Ar fi trebuit să fim mai uniți, și așa suntem mici ca țară, ca industrie, până la urmă nu putem fi două Alexandra Stan și nici două Inna”, spunea Alexandra Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 20 oct, 10:04

Horoscop - 26 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, joi, 26 mai 2022. Previziuni pentru...


Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”

Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Captură video youtube/ Kanal D

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa. Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto: Dan Capatos, instagram

Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu. Ce a putut să spună „Querida” despre prezentatoarea TV: „Măi, vedeto”

Sursa foto: Ada Palade, Facebook

Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Mirabela Dauer, captură video YouTube

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist

Sursa foto: Viorica Dăncilă, captură YouTube/ theXclusive

Viorica Dăncilă, judecată pentru adopția fiului ei, Victor: “Au spus că am cumpărat un copil”