Ce talent ascuns ai, în funcție de semnul tău zodiacal
Data publicării:
Toată lumea are lucruri la care excelează. Poate că ești un bucătar grozav, sau alergi maratoane, sau poți cânta ca nimeni altul. Dar s-ar putea să aveți și o abilitate specială de care nici măcar nu vă dați seama. Acestea sunt abilități mai puțin evidente, cum ar fi arta persuasiunii și faptul că ai un talent de lider - și ar putea avea legătură cu horoscopul tău. Citește mai departe pentru a vedea care este, potrivit astrologilor, talentul tău ascuns, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec: Persuasiune

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecii sunt obișnuiți să obțină ceea ce își doresc. Aceste semne de foc sunt lideri înnăscuți care se aruncă întotdeauna cu capul înainte într-o provocare. Nu acceptă un refuz, motiv pentru care talentul lor ascuns este persuasiunea.

"Pot să-i facă pe oameni să facă tot ceea ce vor ei să facă", spune Stina Garbis, astrolog și proprietar al Psychic Stina. Sunt buni la mobilizarea oamenilor, ceea ce poate fi folosit pentru cauze pozitive, dar sunt și puțin intimidanți, așa că ceilalți consimt ușor pentru a evita dramele.

Taur: Artizanat

Fiind un semn de pământ cu picioarele pe pământ, Taurul are un talent pentru a crea lucruri cu mâinile lor. Ei posedă multă răbdare și adoră să vadă cum munca lor asiduă prinde viață, așa că este ușor de înțeles de ce ar fi meșteri talentați. "Fie că este vorba de olărit, grădinărit sau bricolaj, natura lor răbdătoare le permite să stăpânească detalii complicate și să producă lucrări frumoase", spune Betty Andrews, life coach, astrolog.

Gemeni: Imitarea

Gemenii sunt iuți la minte și flexibili, așa că rețin cu ușurință tot ceea ce le spui. Andrews explică faptul că au o abilitate stranie de a-i imita pe ceilalți, dar nu în sensul de a face mișto de ei sau de a lansa insulte. "Acest lucru merge dincolo de simpla imitație; ei pot prelua rapid limbile, accentele și chiar manierele, ceea ce îi face să fie niște imitatori fantastici", împărtășește ea.

Rac: Vindecarea altora

Cunoscut ca fiind părintele zodiacului, Racul are abilități instinctive de hrănire care nu se compară cu niciun alt semn. "Racul este un maestru vindecător și au puterea de a calma spiritele neliniștite din noi", spune Garbis. În timp ce acest talent poate să nu pară atât de ascuns, el se vede cu adevărat doar cu persoanele la care țin foarte mult. Garbis adaugă că este o abilitate atât de specială încât se aplică chiar și animalelor: "Practic, ei sunt șoptitori de câini, șoptitori de pisici și șoptitori de oameni".

Leu: Vorbire motivațională

Leii extrovertiți adoră să aibă toate privirile ațintite asupra lor. Personalitățile lor carismatice sunt de neegalat și luminează fiecare cameră în care intră. Deși nevoia lor de atenție iese adesea la iveală în mediile sociale (vor fi întotdeauna primii pe ringul de dans), Andrews spune că abilitatea lor de a-i inspira și ridica pe cei din jurul lor este ceea ce îi face să fie grozavi la discursurile motivaționale. Nici măcar nu au nevoie să exerseze un discurs; vor transmite mesajul corect de prima dată.

Fecioară: gestionarea crizelor

Fecioarelor nu le scapă nimic datorită atenției lor deosebite la detalii. Sunt metodici și analizează fiecare rezultat cu atenție înainte de a ajunge la o concluzie. Așadar, niciun talent ascuns nu strigă mai mult Fecioară decât gestionarea crizelor. Dacă există o problemă care trebuie rezolvată sau dacă cineva trebuie să iasă dintr-o situație dificilă, Garbis spune că ar trebui să găsești întotdeauna o Fecioară care să rezolve lucrurile. Le place să îi ajute pe ceilalți, iar tendințele lor perfecționiste îți vor oferi doar ce e mai bun.

Balanță: Vederea adevărului

Balanțele sunt extrem de diplomate, preferând să vadă ce este mai bun în fiecare persoană - dar pot simți și când ceva nu este în regulă. "Au puterea de a discerne și știu să vadă adevărul", spune Garbis. Balanțele sunt mai mult decât demne de încredere și știu în cine să aibă încredere în schimb. Acestea fiind spuse, au reputația de a fi reticente la conflicte, așa că stârnirea de drame sau minciuna nu le va face fericite.

Scorpion: Cercetare profundă

Dacă cineva se poate concentra asupra unui singur lucru pentru o perioadă lungă de timp, acela va fi un Scorpion intens. "Ei posedă abilitatea de a se scufunda adânc în subiecte de interes", spune Andrews pentru Best Life. Sunt niște cercetători excelenți, mai ales atunci când subiectul este ceva care îi interesează. Sunt capabili să descopere fapte și date pe care alți oameni le-ar putea rata sau trece cu ușurință cu vederea.

Săgetător: Povești

Nu este surprinzător faptul că Săgetătorul are o mulțime de povești amuzante de împărtășit din călătoriile lor prin lume, dar talentul lor ascuns este modul în care transmit lucrurile. "Cu dragostea lor pentru aventură și un entuziasm înflăcărat pentru viață, pot captiva un public cu poveștile experiențelor lor, ceea ce îi face potențiali scriitori sau regizori de film", spune Andrews. Iar odată cu această abilitate de a povesti vine și un talent de a transmite înțelepciune celorlalți.

Capricorn: Leadership

Capricornii știu cum să facă lucrurile. Ei sunt întotdeauna cei care conduc un proiect sau care preiau conducerea unei situații. Datorită acestor calități, talentul lor ascuns constă în capacitatea de a vedea potențialul celorlalți. "Ei îi văd pe oameni ca pe niște versiuni mai bune ale ceea ce sunt și le pot scoate în evidență capacitățile", spune Garbis - ceea ce îi face lideri excepționali atât în interiorul, cât și în afara biroului.

Vărsător: Perspicacitate și intuiție

Vărsătorul lucrează mereu pentru a găsi următorul lucru cel mai bun, așa că nu e de mirare că intuiția lor este ieșită din comun. Garbis glumește spunând că pot vedea viitorul - dar este parțial adevărat, deoarece sunt mereu cu 10 pași înaintea tuturor. Aceste semne de aer excentrice sunt inventive și deștepte, așa că vin cu idei și teorii unice despre care ceilalți nu ar avea nici cea mai mică idee, explică Andrews. Petrece cinci minute cu un Vărsător și mintea ta va fi spulberată.

Pești: Interpretarea viselor

"Peștii, cu conexiunea lor profundă cu subconștientul, au o capacitate naturală de a interpreta visele", spune Andrews. Ei sunt guvernați de Neptun, planeta spiritualității, și își petrec mult timp folosindu-se de visele cu ochii deschiși pentru a scăpa de realitate. Acești pești sunt intuitivi și plini de imaginație, iar Andrews spune că acest lucru le permite să ofere o perspectivă asupra semnificațiilor ascunse din spatele viziunilor nocturne. Dacă vrei să afli mai multe despre gândurile tale din timpul somnului, apelează neapărat la acest semn de apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   talent  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel