Ce ține Carmen Tănase în portbagajul mașinii sale. Actrița a uimit pe toată lumea: „Ferească Dumnezeu!”
Data publicării:
Carmen Tănase a dezvăluit ce ține în portbagajul mașinii sale. 

Carmen Tănase este  una dintre cele mai iubite actrițe din România. La 62 de ani, vedeta a decis să se mute la țară, acolo unde susține că și-a găsit liniștea. În cadrul unui interviu recent, Carmen Tănase a dezvăluit ce ține în portbagajul mașinii sale, dar și care este cea mai mare dorință a sa. 

Ce ține Carmen Tănase în portbagajul mașinii sale

Carmen Tănase a dezvăluit ce ține în portbagajul mașinii sale. Actrița a mărturisit că are foarte multă mâncare pentru animale. De când s-a mutat la țară, Carmen Tănase are foarte multe animăluțe, dar recunoaște că le îngrijește și pe cele de pe stradă și mereu oprește mașina pentru a le da mâncare. Totodată, actrița susține că își dorește foarte mult să facă un adăpost pentru animale, însă costurile sunt destul de mari.

„Numai în benzinărie? Ar trebui să veniți să filmați în portbagajul meu, ferească Dumnezeu! Am mâncare de animale, conserve, plicuri pentru pisici, nisip pentru pisici. Nu prea e frumos în portbagajul meu! Se mai sparge câte un sac de nisip! M-am mutat la țară și îmi aruncă pe la poartă tot felul, am pierdut numărul, nu mai știu! Practic am tot satul! Chiar îi hrănesc pe toți din sat! Ba da, dar trebuie foarte mulți bani pentru asta (n.r. și-ar dori să deschidă un adăpost de animale)! Am zis mereu că îmi doresc să câștig la Loto! Bine, trebuie să și joc (râde)! Cred că se poate și dacă nu joci, îți lasă cineva o moștenire, cineva care a câștigat și nu are ce să facă cu banii și zice: “Uite, îi dau ei!”. Dacă aș avea atâția bani câți sunt într-un premiu mare, asta aș face cu ei!”, a declarat Carmen Tănase pentru Ego.

Chiar dacă ăși dorește să creeze un adăpost pentru animale, Carmen Tănase susține că nu ar putea cere niciodată bani de la oameni pentru a face asta. 

„Nu, e complicat, nu se poate așa! Nici ca glumă nu merge! Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la nimeni, nu îmi place să cer, îmi place să fac ce pot să fac cu posibilitățile mele! Asta nu este o afacere care să dea profit, este o afacere care mănâncă bani încontinuu, deci trebuie să ai încontinuu bani! Nu pot! Dacă aș fi putut, aș fi făcut de mult!”, a mai adăugat vedeta.

Cum își folosește puținul timp, la țară

„Nu prea apuc să stau pe acasă, adică vin noaptea târziu și într-adevăr când cobor din mașina se simte diferența, cel putin olfactiv se simte foarte tare diferența. Dar nu mai simt nevoia să rămân în București nici măcar când termin foarte târziu. Sunt 40 kilometri, dar mie îmi face bine după ce am spectacol să conduc, îmi face foarte bine, ajung acasă relaxată. Dacă cumva m-am enervat în timpul zilei… Eu dorm puțin noaptea, așa m-am obișnuit pentru că avem și program nocturn, dar când am o zi liberă o dorm toată ziua. Așa mă refac. Și după aceea iar începe nebunia o săptămână și după aceea iar mai prind o zi liberă și iar o dorm”, a spus actrița, potrivit ciao.ro.

„Mă mai ajută vecinii, am niște vecini buni”

„Nu prea mă relaxează grădinăritul. Am pus roșii, acum trebuie să le stropesc, mi-am luat și soluție, nu am încotro, trebuie să stropesc că s-au chircit toate plantele, nu știu de ce. Mi-ar plăcea să fac, dar când am o zi liberă, repet mă mut de pe o  canapea în pat sau pe patul din gradină și dormitez acolo. Si după aceea, a doua zi, nu mai e liberă că dacă ar fi 2-3 legate poate ca aș sta în grădină mai mult, să mă ocup. Mă mai ajută vecinii, am niște vecini buni”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Carmen Tănase  portbagaj 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel