Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul Survivor All Stars 2024: „Acesta este planul meu”
Data publicării:
După ce a câștigat trofeul Survivor All Stars 2024 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, Zanni a dezvăluit ce va face cu banii câștigați. În urmă cu 3 ani, concurentul și-a achiziționat o casă, însă de această dată are alte planuri.

În finala Survivor All Stars, Zanni a reușit să-i învingă pe doi dintre cei mai puternici concurenți, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu și să pună mână pe marele trofeu, dar și pe suma de 100.000 de euro. După ce a fost desemnat câștigător, concurentul a mărturisit ce va face cu banii obținuți.

Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul: „Acesta este planul meu acum”

Zanni a mai câştigat Survivor, dar în sezonul doi, difuzat în 2021. Din banii câștigați, concurentul și-a achiziționat o locuință. De această dată, Zanni are un alt plan. Cu cei 100.000 de euro pe care i-a câștigat la Survivor All Stars, concurentul vrea să își deschidă o afacere.

„Eu am casa mea, cumpărată de acum 3 ani de zile. Lumea ar trebui să înțeleagă. Acest eveniment este glorios pentru mine. Am trofeul acela lângă care se va așeza și acesta, 2021 și 2024, în casa mea cumpărată tot din banii de la Survivor. De data aceasta o să îmi iau un teren și o să fac niște cabane la munte. Premiul acela a fost pentru o casă, pentru a mă stabili din punct de vedere emoțional, financiar și din alte puncte de vedere. Acesta mă va stabili în business. Vreau ca națiunea Survivor să vină la mine la cabane, unde voi face un concept Survivor România. Acesta este planul meu acum”, a spus Zanni, după ce a câștigat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars. S-a aflat în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană

Zanni, acuzații dure față de foștii concurenți de la Survivor All Stars, după ce a câștigat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro

Zanni a lansat acuzații dure împotriva foștilor concurenți de la Survivor All Stars, după ce a câștigat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro. El a precizat că aceștia au încercat să-l provoace și să-l facă sp aibă reacții negative, atât în timpul competiției, în drum spre Republica Dominicană, cât și în finală.

„Au încercat ceilalți concurenți să mă provoace, să scoată din mine și să se nască cele mai nașpa reacții, pentru că ei știu că sunt capabil de așa ceva. Nu prea au reușit. Chiar și acum când domnul Dan spunea numele, eu auzeam ghionturi. Încercau să mă provoace și acum în finală, dar au încercat și înainte de voturi, dar m-am păstrat calm în aeroport, în avion. În timp ce veneam spre Republica Dominicană, ceilalți concurenți mi-au aruncat numai piulițe, ca să mă enervez în ultimul consiliu.

Nu i-am băgat în seamă pentru că cea mai mare, cea mai dureroasă replică nu era dacă jigneam înapoi sau dacă mă luam la trântă așa cum au vrut, cea mai mare și cea mai dureroasă replică e asta (n.r. trofeul Survivor All Stars). Să faci strategii bune la Survivor, să fii bun din toate punctele de vedere îți aduce numai dușmani, de aceea nu am cum să las garda jos. Toată lumea a spus că sunt prea dur”, a mai precizat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Câți bani a primit Iancu Sterp pentru doar o săptămână la Survivor All Stars. Mama Geta l-a dat de gol și a dezvăluit suma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit

Cristina Herea și Alexandru Chiciu nu mai sunt împreună.


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”


E oficial! Ladislau Boloni și FC Metz sunt istorie!

Anunțul a fost publicat pe rețelele sociale ale clubului...



pixel