Jador și Oana Ciocan, pregătiți sa devină părinți cât mai repede. Artistul a dat din casă: „Muncesc în sensul ăsta. Poate o să se întâmple și la mine”
Sfintele sărbători de Paşti se apropie, iar toate gospodinele stau tot mai mult în bucătărie pentru a prepara bucatele tradiționale pentru masa de Paști. Printre acestea se numără și Monica Anghel, care le-a dezvăluit fanilor ce preparate va avea anul acesta.
Potrivit acesteia, de pe masă nu va lipsi tradiționalul drob de miel și pasca, dar nici ouăle roșii. Artista a mărturisit că deși va avea o masă îmbelșugată, ea va putea să mănânce doar brânză, ceapă și ouă și nimic ce conține grăsimi, deoarece îi fac rău.
De Sărbătorile Pascale, vom pregăti bucate tradiționale. Vom avea drob, sarmale, cozonac, friptură de miel, chiar dacă eu nu voi mânca, pentru că nu am voie să consum grăsimi.
Cozonacul și pasca îmi produc arsuri la stomac. Mielul nu îmi place, deci e bine. O să fac și o ruladă de curcan, și o plăcintă cu carne, preferatele lui Aviv, fiul meu, și soțului meu. Iar eu voi avea voie să consum brânză proaspătă cu ceapă și ouă”, a povestit Monica Anghel pentru Impact.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: monica anghel pasti preparate