Ce vedem de REVELION la TV. Programul special al posturilor de televiziune
Data publicării:
Iată ce au pregătit televiziunile pentru noaptea de Revelion

PRO TV:

PROTEVELION 2023. Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20:00

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele celei mai tari petreceri a sfârșitului de an: PROTEVELION 2023. Pe 31 decembrie, începând cu ora 20:00, la PRO TV, telespectatorii vor sărbători intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România.


PROTEVELION este petrecerea de la care nimeni nu trebuie să lipsească, este cel mai mare show, cu distracție, emoție și foarte mult umor. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii vor avea parte de un spectacol în care se vor regăsi. 


Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.
"În primul rând, vă veți simți bine cu noi. Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție”, a spus Pavel Bartoș. 


Pe scenă vor mai urca: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții. 


Despre ce vor vedea românii în ultima zi din an, la PRO TV, Raluka spune: "Distracție, momente frumoase care vă vor emoționa și care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom trece prin multe stări împreună și ne vom distra foarte, foarte tare”.
Prinde indiciul și câștigă 10.000 de euro!
Telespectatorii vor putea câștiga 10.000 de euro în noaptea de Revelion. Tot ce trebuie să facă e să urmărească emisiunea, să prindă unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran, să acceseze site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completeze formularul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-urile PRO. 
Duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, românii petrec PROTEVELIONUL.

 

 

Antena 1

 Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion. 


 Astfel, începând cu ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe haioşii matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România. 


 Care dintre echipele conduse de către Răzvan şi Dani va câştiga confruntarea, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială Super Neatza cu Răzvan şi Dani din 31 decembrie, de la ora 17:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia se vor putea delecta şi cu un mini-recital semnat Florin Ristei şi trupa Freestay. 


               Petrecerea va continua de la ora 20:00 până... în 2023 cu Revelionul de seară! Pentru că la Antena 1, petreci într-o zi cât alții într-un an! Pe 31 decembrie, ai Revelion de zi și Revelion de seară. Astfel, distracția va culmina cu cel mai tare concurs de Revelioane, care se va da între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN, spre deliciul publicului, cu cele mai variate programe pentru petrecerea dintre ani. 


Kanal D

Două programe speciale, “Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și “Roata Distracției”, îi vor conduce pe români în 2022!

În ultima zi a anului 2021, Kanal D le oferă telespectatorilor două programe de excepție, cu multă muzică, distracție, umor și bună dispoziție, o doză de optimism binemeritată, care să ne poarte noroc tot anul ce vine! 

Vineri, 31 decembrie, de la 20:00, va fi difuzată emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, iar de la 21:30, „Roata Distracției”, ce îi va conduce pe români, în hohote de ras, în 2022. 

Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi gazdele „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, emisiune difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, în cadrul căreia vor premiate cele mai viralizate întâmplări ale anului ce stă să se încheie.

Cele 10 premii oferite cu mult umor, într-un cadru de sărbătoare, vor face deliciul publicului. Fie că vorbim despre „premiantul” polițist din Botoșani care l-a dus pe un cetățean cu mașina poliției, la o bancă, ca să scoată bani pentru șpagă, despre preotul care îi anunță pe enoriași că dacă se vor vaccina le vor crește solzi pe spate, sau despre petrecăreții care au invitat un cal la masă, toate acestea vor fi readuse în atenția celor de-acasă.

Printre cei care vor face seara specială românilor se află Monica Anghel, Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1Q Sapro, Dragoș Ureche.

Revelionul Kanal D continuă, de la 21:30, cu „Roata Distracției”, o ediție specială cu muzică, probe hazlii și momente unice, la final de an

Seara de Revelion continuă la Kanal D, de la 21:30, cu o ediție specială „Roata Distracției”, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. Alături de invitați de seama din showbiz-ul autohton, cu multe surprize uriașe pentru aceștia și probe contracronometru, ce vor strârni hohote de râs, telespectatorii vor intră în noul an cu o doză uriașă de noroc și bună dispoziție, la „Roată Distracției”.

            Alex Velea, Pepe, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii Nostalgia din noaptea de Revelion.

            Nu pierdeți, așadar, distracția dată la maximum, pe 31 decembrie, urmărind “Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, de la 20:00, și “Roata Distracției”, de la 21:30, numai la Kanal D!


PRIMA TV


 
Prima TV își invită telespectatorii să încheie anul cu veselie și să intre în 2023 cu bucurie, in atmosfera de petrecere. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever a pregătit ediții speciale, filme de suflet, o întâlnire memorabilă cu lautari de exceptie, invitati de Mircea Dinescu și vine cu cea mai lungă petrecere din an pentru că, de Revelion, Totu-i fain!


La 19.15, maestrul Mircea Dinescu dă startul petrecerii de Anul Nou, într-o ediție specială a emisiunii Poezie și delicatețuri, care îi aduce lolaltă pe cei mai adevarati lăutari. Prima TV continuă seara cu o mega petrecere de Revelion. Amfitrioni sunt Diana Enache și Alin Pascal, alături de care vor fi celebrul chef Antonio Passarelli și un influencer plin de farmec- Delia Degan. Începem anul cu veselie, bucate alese și muzică la cea mai lungă petrecere din an, unde Totu-i fain. Revelionul începe pe 31 decembrie la 20.30 și ține până nu mai puteti dansa. Va fi o seară cu multă muzică de petrecere, dar și tradiții de Anul Nou.  “Avem un super show, rețete unice marca Antonio și o intrare triumfală pe …ATV, dar avem si o capra venita tocmai din Bucovina.. Avem și confetti, și șampanie și un vibe plin de optimism cu care îl asteptăm pe 2023”, spune Diana Enache, nou intrata in echipa Prima TV, chiar de Craciun, odata cu partenerul ei de prezentare – Alin Pascal.


Pentru Alin Pascal, filmările pentru ediția specială de Revelion au avut o încărcătură emoțională aparte. “Mari emoții am trăit în ziua filmărilor. Fiul meu cel mic, Aron,  trebuia să se nască și, la plecarea de acasă, l-am rugat să mă aștepte în burtica mamei lui să mă întorc. Am vorbit continuu cu soția mea și m-am rugat să fiu alături de ea când va naște. Ei bine, piticul m-a așteptat și, imediat ce am terminat de filmat, am fugit la spital. Așadar, ediția de Revelion a emisiunii are pentru mine o semnificație aparte. În plus, am avut-o și pe mama alături de mine, în platou, și emoțiile au fost duble”, spune Alin Pascal.

Printre invității care vor ridica petrecăreții în picioare sunt Cosmin Mocean, Amalia Chiper, Matilda Pascal Cojocărița și Ansamblul Dor Românesc, Ad Libitum, Ramona Faur, Alexandru Pop, Mirela Pană, Diana Bucșa, Cristina Turcu Preda, Nicolae Mureșan, Alessis, Alexandru Pugna, Domnica Dologa, Elisabeta Guzu, Pamfil Roată, Ansamblul Plai Bucovinean, Dj Dtelian, Ionuț și George Chindris, Anda Horoba, Ținu Verezesan, Simona Ruscu, Mihai Sicoe și Adina Popovici, Oana Bozgă și Anuța Motofelea. 
De la 02.30, Mircea Dinescu revine cu lautarii sai inconfundabili si petrecerea continua ! Cu Prima TV nimeni nu e singur in noaptea dintre ani , toti petrecem si ne simtim bine impreuna, pentru ca si la anul sa putem spune ca Totu-I Fain ! 
Pe langa petrecerea de seara, care incepe la 19.15, Prima TV mai are multe programe si filme in oferta ultimei zile din an: 
• Pentru cei mici, aflați încă în vacanță, Prima TV aduce, la 07:00, „Ainbo - Spiritul Amazonului” (2021). Animația prezintă călătoria epică a unui tânăr erou şi a ghizilor spirituali.  
• Cei mai matinali dintre adulți îți pot savura cafeaua orei 09:00 alături de ”Daddy”, celebra ecranizare a romanului lui Danielle Steel, avându-i în distribuție pe Patrick Duffy, Lynda Carter, Ben Affleck.
• De la 13:30, încep aventurile lui  Max, ”Un cățel la Casă Albă”. O comedie presărată cu acțiune, Servicii Secrete, planuri de răpire. 
• De la 15:30 râsul e garantat de  Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Vasilica Tastaman și Stela Popescu în pelicula semnată de Geo Saizescu, ”Astă-seară dansăm în familie”.
• La ora 18.00, o editie speciala de Focus va va aduce ultimele stiri din 2022

 

Antena Stars


În noaptea dintre ani, Antena Stars le aduce telespectatorilor cel mai lung program din istoria Revelioanelor


 Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se alătură maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars. Postul le-a pregătit telespectatorilor cel mai lung program din istoria Revelioanelor, din care nu vor lipsi muzica live, duetele inedite, interpretate în premieră în platoul Antena Stars, dar şi momentele de umor. 


 Astfel, începând cu ora 17:30, Andreea Bănică şi Grigore Gherman, gazdele Vedetelionului 2023 dau startul distracţiei în platoul Antena Stars. Marea petrecere între prieteni se va lăsa cu duete inedite între artişti, dar şi cu întrebări incomode şi haioase şi multe provocări. Pentru prima parte a programului de Revelion, cei doi i-au invitat alături de ei pe Armin Nicoară şi Claudia Puican, Maria Dragomiroiu, Georgiana Lobonţ, Marcel Pavel, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Mălina Avasiloaie, Luis Gabriel, Kamara, Andrei Ştefănescu, Tavi Clonda, Cornelia şi Lupu Rednic, Mandinga, Nicoleta Voica, Emilia Dorobanţu, Raoul, Formaţia Azur, Carmen Şerban, Minodora, Angela Rusu, Marcela Fota, Mihai Trăistariu şi Dan Ciotoi la un super spectacol marca Antena Stars. 


 „Distracţia este la ea acasă! Vă invităm să porniţi în noul an alături de noi şi de programul nostru maraton de Revelion. Vă promitem distracţie garantată până în zori de zi!”, a declarat gazda Vedetelionului 2023, Andreea Bănică, în vreme ce partenerul ei de prezentare, Grigore Gherman, a completat: „Întâmpinăm noul an alături de cele mai bune voci ale României. Ne vom reaminti hiturile care au făcut istorie de-a lungul timpului, vom depăna amintiri şi vom petrece aşa cum doar românii ştiu! Începând cu ora 17:30, pe Antena Stars iese show!”.  


 În a doua parte a nopţii, de la ora 03:00, Mirela Vaida îi va întâmpina pe telespectatori să continue distracţia alături de ea şi invitaţii săi speciali în ediţia specială a emisiunii „Petrecem româneşte”. „Haideţi alături de noi, să petrecem româneşte până în zorii noului an, pentru că aşa ne dorim să începem şi aşa vrem să trăim anul acesta, cu veselie, cu oameni frumoşi alături şi să facem haz de necaz, pentru că umorul întotdeauna l-a salvat pe român şi i-a fost prieten de nădejde în cele mai grele momente!”, a declarat Mirela Vaida. 


 Daniela Condurache, Laura Lavric, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima, Ansamblul Folcloric Brâul Roşu, Ganriel Dumitru, Beatrice Băndoiu, Armin Nicoară, Claudia Puican, Vali Vijelie, Cornel Borza sunt doar câţiva artiştii care îi vor fi alături Mirelei Vaida la marea petrecere autentic românească dintre ani, de la Antena Stars. 


 TVR 1 - Petrecere de pomină, cu mari artişti, tarafuri de lăutari şi râs pe săturate

Atmosfera festivă de Revelion ne cuprinde oriunde ne-am afla, cu buna ei dispoziţie contagioasă. Indiferent dacă trecerea în Noul An ne surprinde în piaţa unui orăşel de provincie sau într-un ascensor luxos, noaptea dintre ani are farmecul ei. Aventurile protagoniştilor le urmărim la TVR 1, începând cu ora 21.00.
 

În noaptea de Anul Nou, o maşină cu un grup de artiști în drum spre Bucureşti face pană într-un orășel de provincie. Actorul Marius Florea Vizante, în rolul unui şofer simpatic, inimos şi pus pe glume, se străduiește din răsputeri să-şi îndeplinească misiunea: să ducă artiştii în Capitală pentru noaptea de Anul Nou. De aici porneşte Programul de Revelion 2023 de la TVR 1, începând cu ora 21.00.

Cu maşina împotmolită în orăşelul de provincie, oamenii au chef de poante şi de petrecere, aşa că şoferul Gogu n-are decât să se împrietenească cu primarul, interpretat de Vali Rupiţă, cu poliţistul Vlad Gălăţianu, cu fata blondă, fostă brunetă, interpretată de Ada Lupu, sau chiar cu boschetarul Dumitru Năstruşnicu. În piaţa orăşelului îşi dau întâlnire interpreţi de muzică uşoară şi populară, tarafuri, dansatori şi magicieni.

În așteptarea depanării, artiștii dau nas în nas cu locuitorii cartierului. Într-un final, musafirii şi localnicii uită supărarea, se împacă şi întâmpina împreună Anul Nou.

Aşa cum ne-a obişnuit, TVR 1 continuă tradiţia programelor de Revelion pentru toată familia, cu mult umor şi muzică de petrecere, filmate anul acesta de regizorul de film Igor Cobileaschi şi echipa sa.


Să trecem împreună, râzând, cumpăna dintre ani, alături de actorii Marius Florea Vizante, Vali Rupiţă, Vitalie Bichir, Ada Lupu, Lulu Ioan Creţescu, Ionuţ Cornilă, Irina Răduţu, Petruţ Butuman, Vlad Gălăţianu, Dumitru Năstruşnicu, Alexandra Vicol. Ne vor face seara şi mai frumoasă îndrăgiţii interpreţi Irina Loghin, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocariţa şi Ştefan Cigu, Daniela Condurache şi Emilia Dorobanţu; tarafuri şi lăutari care dau sarea şi piperul unei nopţi speciale de Anul Nou – Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Armin şi Petrică Nicoară, Taraful Fane Dumitrache, Taraful Constantin Lătăreţu, Vali Rupiţă şi Taraful Dumitru Răducanu; solişti şi trupe ale momentului – Holly Molly, Pepe, Andreea Bănică, 3 Sud Est, Nicole Cherry, Fără Zahăr, precum şi trupa de dans condusă de Wilmark şi Magicianul MAGITOT.


În „Ascensor spre Revelion”, cu Eda Marcus şi Radu Tudor

 

De la ora 1.15 urcăm în „Ascensor spre Revelion”. Eda Marcus şi Radu Tudor sunt doi tineri care ies din apartamentele lor, fiecare separat, şi se pregătesc să ajungă la petrecerea de Revelion. Îmbrăcaţi festiv, cei doi sunt grăbiţi, urcă în lift şi... surpriză! Rămân blocaţi între etaje – prilej de a da startul unor noi momente umoristice de calitate, care vor completa scheciurile preluate din arhiva TVR.


Cei doi vor fi „acompaniaţi” şi enervaţi de prestaţia lentă şi lipsită de interes a celui care ar putea să-i scape din capcana în care au picat, şi anume de mecanicul liftului. Actorul Nicodim Ungureanu intră în rolul reparatorului de lifturi care nu numai că nu-şi face datoria, dar mai mult îi încurcă pe cei doi.

„Ne vedem de Revelion! Am pregătit un proiect care să facă noaptea dintre ani memorabilă”, ne invită Radu Andrei Tudor.

 
„Tare iubesc această meserie. Mi-a dat ocazia să interpretez atât de multe roluri, încât am ajuns să mă cunosc mai bine şi să fiu mult mai stăpână pe mintea şi corpul meu. Să ştiu că imi pot depăşi mereu limitele şi că totul pare o joacă frumoasă când iubeşti ceea ce faci”, adaugă şi Eda Marcus.

Momentele de umor vor face legătura între imaginile de arhivă şi prezent, expus nonşalant pe Instagram şi TikTok.

„Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!” – muzica de petrecere face noaptea de Revelion şi mai frumoasă

 

Ce-ar fi noaptea de Revelion fără muzică de petrecere? Nici nu ne putem închipui... aşa că, din programul de Revelion al TVR 1 nu putea lipsi acest ingredient care să ne aducă veselie, bucurie şi bună dispoziţie. Cântece de dragoste, de sărbătoare, cântece de pahar, ce aduc bucurie, veselie şi voie bună în casele românilor de pretutindeni, ne propun realizatorii îndrăgitului „Tezaur folcloric” la trecerea către 2023.

Sub genericul „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!”, după ora 3.30, la TVR 1 avem cel mai bogat pachet muzical care să ne însoţească în noaptea dintre ani.

Participă: Gheorghiţa Nicolae, Sorin Filip şi Ansamblul Artistic Profesionist Ciprian Porumbescu din Suceava, Irina Loghin, Corina Dragomir, Nicolae Datcu, Valentin Grigorescu, Gheorghe Gheorghe, Lucica Păltineanu, Claudia Torop, Maria Loga, Constantin şi Cosmin Gaciu, Elena şi Vasile Tapotă Lătăreţu, Cristina Turcu Preda, Valeria Arnăutu, Floarea Calotă, Gheorghe Turda, Constantin Bahrin, Grupul vocal bărbătesc Burnasul din Alexandria, Ionut Sidău, Vicenţiu Enache.

Momente celebre din Arhiva de Aur a TVR, la „Retro Revelion”


Pentru cei care rezistă până dimineaţă, după ora 6.00, la TVR 1 începe „Retro Revelionul”. Ne vom bucura de momente celebre din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, cu: Ştefan Bănică şi Stela Popescu – „Vă rog să-mi acordaţi... o arie celebră”; Irina Loghin şi Ştefan Bănică – „Cine bate seara la fereastra mea?”; Ştefan Bănică – „Cum am ajuns să te iubesc?”; Toma şi Elena Caragiu – „Oşenii”; Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu – „Parodii muzicale”; Stela Popescu şi Alexandru Arşinel – „Travesti”; Corina Chiriac – „Strada Speranţei”; Margareta Pâslaru – „Diamant fermecat”; Cătălin Crişan – „Dacă pleci”; Mirabela Dauer – „Morăriţa”; Adrian Daminescu – „Şi m-am îndrăgostit de tine”; Dan Spătaru – „Drumurile noastre”; Elena Cârstea – „Baby, Baby”.​

 

TVR 2  – Noaptea marilor concerte!

Vom face primii paşi în anul 2023 cu spectacole grandioase, susținute de artistul Paul Surugiu-Fuego și formația „Bere Gratis”, programe speciale, filme și momente unice alături de artiști fără egal.

Pe 31 decembrie, de la ora 19.05, spunem „Revelion Gala Umorului”, cu o selecție a celor mai vesele amintiri din Revelioanele de altă dată. Scenete, scheciuri, cuplete comice şi secvenţe din inegalabila Arhiva de Aur a TVR, toate legate de petrecerea de Revelion, vor fi aduse de prezentatorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba. Pe lângă momentele antologice inedite, alături de nume celebre precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Draga Olteanu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Jean Constantin și Ștefan Bănica ne vom bucura și de adaptări noi alături de gazde şi de actorii invitaţi: Marius Rizea, Mirela Zeţa şi Silviu Debu.

De la ora ora 21:00, cântăm din „Drag de România noastră”, cu Paul Surugiu-Fuego şi nume importante ale muzicii româneşti.
Timp de peste patru ore și jumătate, telespectatorii TVR 2 sunt invitați la Revelion la Sala Palatului cu Fuego. Artistul va schimba opt costume tradiționale și va face spectacol alături de Orchestra Fraților Advahov, din Basarabia și mari interpreți precum Sava Negrean Brudașcu, din Ardeal, Irina Loghin, din Muntenia, Angela Buciu, din Maramureș, Mioara Velicu, din Moldova, Constantin Enceanu, din Oltenia, Angelica Stoican, din Mehedinți, Floarea Calotă, din Teleorman, Maria Iliuț, din Bucovina de Nord și Ansamblul ”Crenguță de iederă”, Adriana Stoican și Gabriel Nebunu, din Basarabia, dar și Ansamblul profesionist ”Baladele Deltei”, din Tulcea.
Nu vor lipsi piese celebre, din toate zonele țării, până la repertoriul de poveste al lui Gică Petrescu. Va fi un spectacol altfel, un program în care ne vom regăsi, indiferent de locul în care ne aflăm, cu cele mai calde sonorități ale românilor, puse în scenă de un artist iubit și apreciat. Alături de Paul Surugiu-Fuego vom spune tradiţionalul „La multi ani 2023!”, la ora 0:00.

De la ora 1:20, revenim la Gala Telerevelioanelor, cu momente antologice inedite, dar şi scenete în premieră.

Ne întoarcem la Sala Palatului, pentru un super spectacol, de la ora 2:30. În an aniversar, la împlinirea a 20 de ani de activitate, trupa „Bere Gratis” susținea un concert în variantă simfonică. Despre „Bere Gratis - Simfonia 20” solistul Mihai Georgescu spune că a fost cel mai mare spectacol simfonic cu o trupă rock din România. Alături de Orchestra Metropolitana București și Corul Accoustic, Mihai "Miţă" Georgescu (voce) Robert Anghelescu (clape) Marian Damian (tobe) Radu Vastag (chitară bass) și Mihai Munteanu (chitară) au urcat pe scenă alături de 115 muzicieni, conduși de trei dirijori, Daniel Jinga, Andrei Tudor și Andrei Racu. Invitat de onoare - maestrul Gheorghe Zamfir. Pe lângă cele mai cunoscute piese ale trupei „Bere Gratis”, prezentate într-o variantă reorchestrată, fanii se vor bucura și de multe balade. „A fost cel mai emoționant spectacol din cariera mea”, a spus Mihai "Miţă" Georgescu.

De la ora 4:00, vă invităm la film: „Banana Joe", cu Bud Spencer şi Marina Langner în rolurile principale. Bud Spencer îl interpretează pe Banana Joe, un bărbat puternic, dar prietenos, care locuiește într-un mic sat din pădurea tropicală numit Amantido, alături de copiii săi și care livrează banane într-un port din America de Sud. Totul ar fi fost perfect, dar într-o zi, acoliții unui șef local de gangsteri ajung în Amantido pentru a iniția construcția unei fabrici de procesare a bananelor. Așa că... Joe intră în acțiune.

Întâmpinăm dimineaţa noului an, de la ora 5:35, cu Revelion 2023 Moldova. Învitaţii speciali sunt valoroşii artişti: Zinaida Bolboceanu, Mihai Ciobanu, Nicolae Gribincea şi "Plăieşii", Surorile Osoianu, Orchestra Fraţilor Advahov şi formaţia Zdob şi Zdub.

În prima zi din an vă invităm la filme de referință pentru toate gusturile. De la ora 12:45 comedia „Omul-Orchestră” (L'homme orchestre – Franţa, Italia, 1970), în regia lui Serge Korber, cu Louis de Funes, Noelle Adam și Olivier de Funes, fiul marelui artist din viața reală, ne spune povestea lui Evan Evans care posedă și conduce cu o mână de fier o companie de balet feminin în Principatul Monaco.

Filmul serii, de la ora 20:00, este condimentat cu prezența, accentul și farmecul actorilor Russell Crowe și Marillon Cotillard. Despre producția „Un an bun” (A Good Year – SUA/UK, 2006) se știe că s-a născut în urma unei discuții dintre autorul Peter Mayle și regizorul Ridley Scott. De altfel, povestea personajului principal, Max Skinner, seamănă cu povestea scriitorului Peter Mayle, care a făcut pentru Provence o mare pasiune.

Încheiem prima zi a anului cu umor din Arhiva de Aur a TVR. De la ora 1:15 telespectatorii TVR 2 sunt invitați la primul sitcom românesc, „Tanța și Costel”, o serie de schițe satirico-umoristice scrise de Ion Băieșu și adaptate pentru televiziune de regizorul Titi Acs. Este o poveste despre doi cetățeni oarecare, ale căror destine se vor schimba cu totul după o întâlnire neprevăzută în ... gară la Medgidia.


Metropola TV 

În Noaptea de Revelion ai ocazia să participi la cel mai tare karaoke. Metropola TV îți oferă contextul, tu nu ai altceva de făcut decât să pui mâna pe telecomandă și să muți pe frecvențele distracției de zile mari și a muzicii de calitate. Vedetele Metropola TV și artiști de calibru din muzica românească te vor încânta cu linii melodice care ți-au marcat copilăria sau ți-au „montat” puternic în inimă primii fiori ai amorului.

„Ți-am pregătit un super karaoke de Revelion, doar la Metropola TV. Te invit să cânți cu noi, să te distrezi, să-ți reamintești de copilărie, de prima dragoste, de liceu. Alături de noi, în platou, vor fi unii dintre cei mai mari artiști ai României. Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Stela Enache, Marcel Pavel, Stelu Pandelescu, Adriana Antoni, Cornelia Rednic, Silvia Dumitrescu, Stela Enache, Ionela Stăncioiu, Adrian Belu, Gabriel Dumitru, Beatrice Băndoiu, Nicu Măță, Florin Grigore, Denis Ștefănescu, Annes, Mircea Eremia sau Carmen Trandafir sunt doar o parte dintre numele mari cu care ne lăudăm!”, declară Andrei Duban, prezentatorul Disco Revelionului de la Metropola TV.


Festivalul Luminii de la Timişoara - de Revelion, în direct la TVR 3

 

Pe 31 decembrie, de la ora 22.00, TVR 3 transmite un festival unic al luminii, care marchează anul în care Timişoara devine Capitală Culturală Europeană. Jocuri de lumini spectaculoase, ritmuri date de cei mai talentaţi DJ de pe planetă - în Programul de Revelion de la TVR 3.

 

La Timişoara, primele secunde din 2023 sunt scăldate în feeria Festivalului Luminii. 2023 e anul în care Timişoara, oraş al României, devine Capitală Culturală Europeană, iar primele momente ale acestui an le trăiţi în direct la TVR 3, într-o atmosferă cu totul specială.

Întregul an al Capitalei Culturale Europene se desfăşoară sub sloganul „Luminează oraşul prin tine!”, iar din primele din clipe din 2023, oamenii luminează oraşul printr-un eveniment unic: Festivalul Luminii.

 

În premieră, „Festivalul luminii” aduce un spectacol imersiv de lumini la Timișoara

 

Zona centrală a orașului va fi pusă într-o lumină spectaculoasă prin intermediul unor instalații artistice new media, proiecții și video-mapping pe Palatul Baroc. Alte elemente interactive vor putea fi experimentate de cei prezenţi în oraş pe traseul ce duce de la Bastionul Maria Theresia spre Piața Unirii, Muzeul Național de Artă.

 

De altfel, Bastionul Maria Theresia devine atracția principală chiar în noaptea dintre ani. Cele mai neaşteptate jocuri de artificii și spectacole de lumini se vor vedea la Timișoara pentru prima dată, iar telespectatorii le vor putea urmări în direct la TVR 3. Şi tot la TVR 3, în noaptea cea mai lungă a anului, urmărim un show senzațional al olandezilor Directed Shows, cei care au pregătit momente inedite şi la festivalurile internaționale Untold și Neversea.

 

În programul de Revelion al TVR 3, iubitorii de muzică techno vor avea ocazia să danseze pe ritmurile artistului spaniol Danny Avila. Clasat pe locul 36 în „Top 100” DJ Mag, Avila este recunoscut ca fiind unul din cei mai talentați DJ producers de pe planetă. A colaborat cu zeci de artiști internaţionali, printre care Machine Gun Kelly, The Vamps și Tiesto. Tot la TVR 3 ne bucrăm şi de show-ul Alex Super Beats.

 

 

Ne delectăm şi cu momente de arhivă la TVR 3, în „Revelionul Revelioanelor”

 

Transmisiunea directă de la Timişoara este precedată şi urmată, la TVR 3, de o ediţie specială, în două părţi, „Din arhiva TVR”. Gongul pentru „Revelionul Revelioanelor” se bate la ora 19.00, cu cele mai bune selecţiuni din arhiva Revelioanelor TVR. Vom revedea scheciuri cu actori din generaţia de aur, iar invitaţi în platou ai realizatoarei Irninis Miricioiu şi ai solistului de operă Oliver Popa sunt artişti precum Marcel Pavel, Vunk, Ozana Barabancea, Krypton, Taboo Boys, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Dida Drăgan, Toma Caragiu & Comp.

 

Telespectatorii au ocazia să-i revadă pe Toma Caragiu, în schiţa „Administratorul de bloc”, sau pe Octavian Cotescu, alături de Radu Beligan, cu dialogul „În şanţ”, pe Ştefan Bănică, în „Trece timpul ca nebunul”. Nu lipsesc cuplurile Stela – Arşinel în „Travesti”, Marin Moraru şi Marian Hudac în scheciul „La doctor”, Ştefan Tapalagă şi Virgil Ogăşanu în „Cu o singură fisă”, Carmen Stănescu şi Jean Constantin în „Cititorul de contor”, dar nici Jean Constantin, cu celebrul „Tango mizer”, Tamara Buciuceanu în „Nu fac politică!” şi mulţi alţii.

 

Partea a doua a ediţiei speciale „Din arhiva TVR”, la ora 1.00 ne găseşte „Visând la cârciumioară”, alături de nume mari ale folclorului românesc: Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Daniela Condurache, Petrică Mâţu Stoian, Ovidiu Homorodean, Saveta Bogdan, Cristian Pomohaci, Dumitru Dobrican, Aurel Tămaş, Leontin Ciucur, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu, Nelu Ploieşteanu, Panseluţa Feraru, Silviu Biriş şi taraful Cleante etc.

 

De la 3 dimineaţa, continuăm la TVR 3 cu Cântece de petrecere, într-o selecţie pregătită de TVR Cluj, iar la ora 4.00, TVR Craiova ne propune cele mai frumoase romanţe din Festivalul „Crizantema de aur”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Antena 1  kanald  metropola  prima tv  protv  revelion  tvr 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel