Ce vedete îi datorează bani Adinei Buzatu. Alex Velea este pe listă
Data publicării:
Adina Buzatu a dezvăluit care sunt numele celebre care trebuie să îi înapoieze bani.

Adina Buzatu a fost invitată în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, unde a dezvăluit mai multe detalii picante din viața personală. Totuși, până acolo, ceea ce a stârnit curiozitatea tuturor a fost faptul că există mai multe vedete din România care îi datorează bani celebrului stilist. Este de știut faptul că Adina Buzatu îmbracă cea mai mare parte dintre persoanele publice din România de gen masculin, iar acum aceasta a scos la iveală faptul că sunt câteva nume celebre care trebuie să îi înapoieze sume mai mari de bani.

„Da, există vedete care au datorii la mine, dar nu pentru că nu mi-au dat ei, ci pentru că am uitat să le fac calculele. Râdeam și cu Alex Velea acum, că are să-mi plătească niște chestii și mi-a scris 20 de mesaje. Mereu îi zic că mă uit să văd cât are să-mi dea și uit să-i mai zic. Bogdan de la Ploiești cred că îmi dă mesaj la două zile și nu apuc să-i fac. Nu i s-a întâmplat să nu-mi dea nimeni banii înapoi. Eu  iubesc ce fac, iar la două noaptea dacă un client mă sună, răspund. Eu nu ajung la niciun revelion, pentru că eu stau cu clienții să le dau sfaturi,, îmi trimit poze. Non stop stau la magazin ca vânzătoare, toți îmi spun că nu se așteptau să mă vadă acolo, dar sâmbăta și duminica mi le petrec în magazin.

Cred că toate vedetele cumpără în rate de la mine, dar nu pentru că nu-și permit să plătească, ci pentru că le trimit chestii, e o colaborarea constantă. Ei îmi scriu că au un eveniment și să le trimit ceva și după ei îmi trimit banii.”, a declarat Adina Buzatu în cadrul emisiunii online Detectorul de minciuni.

Adina Buzatu, MOTIVUL pentru care nu mai îmbracă femei: Puțină lume știe

Ce nu ar accepta niciodată Adina Buzatu de la un bărbat

După cum a dat de înțeles în cadrul emisiunii menționate anterior, Adina Buzatu trăiește o poveste de dragoste, ferită de ochii lumii. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluit niciun detaliu despre identitatea partenerului său, aceasta a dezvăluit lucrurile pe care nu le admiră deloc la un bărbat.

„Nu aș accepa niciodată logomania, băieții de Dorobanți, n-aș putea. Am primit avansuri de la modele de mai multe roi, m-am împrietenit cu ei, dar altceva eu nu pot, nu pot să depășesc anumite bariere, nu aș putea să mă îndrăgostesc cu un om cu care lucrez, de iubitul sau soțul unei iubite, amice. Pentru mine nu contează ca un bărbat să aibă bani, prefer un om care-mi dă tot ce are, îți oferă sufletul, nu mi se pare important să aibă bani. Aș sta cu un bărbat care să câștige mai puțin decât mine și mi s-a și întâmplat, am avut și iubiți mai mici decât mine.”, a mai spus aceasta.

Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă a anului 2022: Anul acesta este despre culori

Tratamentele de înfrumusețare la care a recurs vedeta

Ajunsă la vârsta de 45 de ani, Adina Buzatu încearcă pe cât mai mult posibil să se mențină mai tânără decât indică cifra din buletin. În acest sens, aceasta spune că apelează regulat la diferite tratamente. 

„Merg la tratamente, îmi fac injecții pe față, decolteu, peste tot. Cred că prevenția este foarte importantă. Nu folosesc aplicație de editat poze, eu doar îmi ascund niște cicatrici de pe față, îmi pun highlight pe ochi, asta e tot ce fac. Cred că e nasol să te editezi prea mult, pentru că îți schimbi tu părerea despre tine și ajungi să fii nefericită. Mai mult, sunt niște oameni care se uită la noi, care văd perfecțiune, și nu suntem perfecți. Nici Antonia nu e perfectă, nu există perfecțiune. Trebuie să ne acceptăm cum suntem, nu trebuie să fim perfecți.”, a continuat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adina buzatu  datorii  interventii estetice  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe




pixel