Ce venituri mai are Tavi Clonda, pe lângă muzică: „Dacă câștigi din mai multe părți...”. Câți bani cere pentru un eveniment privat
Data publicării:
Tavi Clonda a dezvăluit din ce câștigă banii.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se bucură de câștiguri financiare de pe mai multe planuri. Cei doi au o vilă uriașă cu piscină de întreținut, dar și două fetițe minunate, astfel încât artistul spune că în ziua de astăzi nu ar trebuie să te mai rezumi la salariul de bază, în cazul lui, cel de cântăreț, iar în cazul partenerei de viață, cel de prezentatoare TV. În acest sens, soțul Gabrielei Cristea spune că și-a mai găsit câteva pasiuni care să-i genereze și un venit în plus. Cu toate acestea, Tavi Clonda spune că nu resimte asta ca fiind o muncă, ci face totul cu pasiune.

„Anul acesta împlinesc 10 ani cu proiectul meu de cover-uri, Tavi Clonda band. Am scos un super colaj, e pe canalul meu de YouTube, pe Tavi Clonda. E un colaj latino-balcanic, e un proiect așa deosebit. E în colaborare cu Willmark. Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto. Acum să fie evenimente, să fie treabă pentru că meseria mea este de cântat. Acum că sunt și influencer, vloger… Am început daily vlog care a început să meargă foarte bine. Sunt lucruri, dar știi cum, veniturile din ziua de azi nu trebuie să vină dintr-un singur loc pentru că se duce acolo și nu mai ai nimic. Așa că dacă câștigi din mai multe părți, și îți face și plăcere, te și pricepi, combini utilul cu plăcutul și atunci este ok”, a declarat artistul pentru sursa mai sus-menționată.”, a declarat Tavi Clonda potrivit ego.

Te-ar putea interesa și: Tavi Clonda, rețetă specială de lipie cu ou. E ideală pentru mic dejun sau brunch: „Arată senzație și miroase perfect”

Ce nu acceptă Tavi Clonda la un eveniment

Chiar dacă dedicațiile reprezintă o sursă de venit în plus pentru foarte mulți artiști, Tavi Clonda spune că  el nu vrea să audă de așa ceva. Mai mult, artistul are și alte reguli stricte pe care le impune nuntașilor încă de la început, astfel încât să nu se trezească cu surprize neplăcute, pe parcursul unui eveniment. 

„Nu facem cu dedicații din alea. De exemplu, dacă mergem la o nuntă, mirii spun de la început ce vor, ce dansul mirilor vor, dar nu pe loc atunci, că nu suntem lăutari, noi suntem un band complex. Dar așa poate să mai vină cineva să ceară o piesă de-a lui Robbie Williams sau o piesă de-a mea. Mai sunt chestii de genul acesta, dar nu să vină așa cu o atitudine, că până la urmă atitudinea contează foarte și tonul face muzica”, a continuat el, pentru sursa citată.

VEZI și: Gabriela Cristea, rețetă de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin. Ingredientul secret folosit de vedetă: „Eu complic lucrurile”

Ce onorariu are pentru o nuntă

Extrem de transparent cu fanii săi, Tavi Clonda a dezvăluit chiar și tariful pe care trupa sa îl cere pentru un eveniment privat. Suma se poate modifica însă, în funcție de ziua săptămânii în care urmează să aibă loc nunta sau botezul, dar și de alte criterii, mai spune soțul Gabrielei Cristea. 

„Nu cerem foarte mult, la concerte, lumea crede că cine știe câți bani cerem. O fostă dansatoare din trupa Andreei Bălan ne-a zis că ne-au vrut, pentru o colaborare, dar nu știau dacă suntem scumpi.

Depinde ce-și dorește fiecare, vinerea și duminica e mai ieftin, la nunți, mai lăsăm la preț. Ca să vă zic mai exact, cerem între 3.500-5.000 de euro, pentru o petrecere, depinde și dacă vor sunet.

Facem un show de trei reprize, a câte 45 de minute, suntem vreo 7 oameni în echipă. Anul acesta împlinim 10 ani de când am început cu muzica, facem și un colaj foarte frumos, o să avem și niște concerte, la Iași, pe 26 mai, lucrez și la o piesă nouă”, a mai dezvăluit Tavi Clonda pentru Playtech

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  muzica  onorariu  Tavi Clonda  venituri 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel