Ce zi aduce cel mai mult noroc fiecărui semn zodiacal, în această săptămână
Data publicării:
Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru săptămâna aceasta. 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Joi, 11 ianuarie, Lună Nouă în Capricorn în casa carierei tale 

Este timpul pentru ceva nou, Berbec, deoarece ai depășit locul în care ai fost până acum, iar viitorul te cheamă. Pentru tine, oricât de mult ai fi găsit succesul acolo unde te afli, se pare că visul tău pentru ceea ce speri să creezi în viața ta și succesul tău profesional s-a schimbat și acum, din această cauză, tânjești după o nouă oportunitate în carieră. 

Cu Luna Nouă în Capricorn pe casa carierei, pune toată energia în a crea ceea ce îți dorești, fie că este vorba de a-ți aranja CV-ul sau CV-ul sau chiar de a începe să aplici pentru locuri de muncă. Nu există niciun motiv să rămâi într-un loc pe care l-ai depășit, așa că este timpul să te lași să te dezvolți într-un capitol nou și norocos.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 11 ianuarie, Lună Nouă în Capricorn, care evidențiază teme de noroc  

Cel mai mare sentiment de noroc vine din faptul că știi că nu stai degeaba așteptând ca ceva să se întâmple, ci că faci pașii necesari pentru a-l crea. Indiferent cât de mare ar fi un vis, dacă te poți concentra asupra pașilor mai mici, atunci poți formula și un plan pentru cum să îl duci la îndeplinire.  

Folosește energia Lunii Noi din Capricorn pentru a stabili o intenție de noroc, fie că acesta vine prin educație, oportunități de călătorie sau chiar și doar o expansiune generală în viața ta - este timpul să profiți de ceea ce ți se cuvine. Încearcă să reflectezi asupra domeniilor în care te-ai limitat în trecut, iar apoi fă alegerea conștientă de a încerca ceva nou. S-ar putea să fie momentul pe care îl așteptai.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 13 ianuarie, Mercur în Capricorn în casa ta de transformare  

Mercur guvernează nu doar modul în care vorbești cu ceilalți, ci și cum vorbești cu tine însuți. Într-o săptămână care deschide un nou val de energie din Capricorn, este important să reflectezi asupra temelor de schimbare care apar în viața ta. Deși lucrurile se pot întâmpla mai repede sau mai rapid decât ai crezut că se vor întâmpla, trebuie, de asemenea, să ai încredere că universul poate ști mai bine decât tine.  


Mercur în Capricorn va contribui la apariția unor conversații care implică schimbările prin care vei fi ghidat în viața ta. Deși se pune accentul pe casă și pe viața de familie în această perioadă, este posibil să reflectați, de asemenea, la noi modalități de a vă gestiona finanțele pentru a obține o mai mare abundență. Amintiți-vă doar că, orice ați face, atunci când credeți că sunteți demni de tot ceea ce faceți, atunci asta este și ceea ce veți primi.  

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 12 ianuarie, Juno retrogradează în Fecioară, ajutând la o comunicare puternică  


Te pregătești pentru un an în care este timpul să îți declari libertatea și suveranitatea față de tot ceea ce te-a împiedicat să îți urmezi visele. În timp ce aștepți până când Pluton se va muta în Vărsător, pe 20 ianuarie, poți folosi această săptămână pentru a începe să te pregătești și să-ți concentrezi energia asupra conversațiilor pe care trebuie să le ai cu ceilalți pentru a stabili această nouă eră a vieții tale.  

Folosește-ți energia cu înțelepciune în această săptămână și discerne între cei care creează cu adevărat spațiu pentru a-ți asculta intențiile și cei care încă te văd ca fiind cine ai fost. Norocul sosește în modul în care îți vorbești ție însuți și ești capabil să găsești o mai mare claritate știind că tot ceea ce te-ai pregătit este pe cale să se întâmple.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 12 ianuarie, Juno retrogradează în Fecioară în sectorul tău financiar  

Îți concentrezi toată energia pe nou, pe măsură ce îmbrățișezi o perioadă nouă și radicală de transformare în viața ta. O mare parte din ceea ce te bucuri acum este ceea ce credeai cândva imposibil și, deși este posibil să te obișnuiești încă cu afluxul de binecuvântări, asta nu înseamnă că nu ești încă în situația de a atrage și mai mult.  

Juno retrograd în Fecioară evidențiază temele legate de finanțele tale, care includ modul în care economisești, ce cheltuiești și ce prețuiești cel mai mult. Folosește-te de acest lucru pentru a investi în tine, fie prin cursuri de formare continuă, fie chiar printr-un upgrade în tine sau acasă. Atunci când te tratezi ca și cum ai merita doar ce e mai bun, atunci exact asta vei atrage.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 13 ianuarie, Mercur în Capricorn în casa ta de creativitate 

Pe măsură ce ai învățat să eliberezi mai mult control și să te abandonezi într-o încredere mai profundă în univers, ai realizat, de asemenea, că acest lucru creează mai mult spațiu pentru ceea ce iubești cu adevărat. Acordă-ți timp și spațiu pentru a te concentra pe energiile tale creative, pe măsură ce Mercur se schimbă în Capricorn. Fie că acest lucru înseamnă să te întorci la o pasiune anterioară, să petreci timp fiind creativ acasă sau chiar să găsești o nouă perspectivă creativă pentru o situație din viața ta, va duce la un sentiment de noroc.  

Mercur în Capricorn creează spații de conversații și reflecție în jurul a ceea ce te motivează, îți aduce bucurie și îți inspiră acea creativitate inerentă. De multe ori, nu-ți acorzi credit pentru că ești atât de creativ precum ești, dar când o faci, ajungi cu adevărat să dezvolți o apreciere complet diferită pentru tine și pentru tot ceea ce ești capabil să faci.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 12 ianuarie, Juno retrogradă în Fecioară, punând în evidență visele  

Sunteți încă la începutul unei călătorii care vă va duce în locuri de neimaginat în următorii doi ani, pe măsură ce ciclul eclipselor se va deplasa prin semnul dvs. zodiacal și prin Berbec. Deși este vorba despre o schimbare mai treptată, nu înseamnă că nu vor exista anumite momente cruciale pe parcurs, iar săptămâna aceasta ai ocazia să creezi unul cu adevărat al tău.  


Asteroidul Juno guvernează acordurile și contractele în Fecioară. Te va ajuta să înțelegi visele în care ai investit și cele la care ai renunțat. Dacă te regăsești gândindu-te la ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să faci sau chiar să încerci, atunci aceasta este oportunitatea ta de a face exact asta, deoarece norocul este cu adevărat de partea ta.  

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 12 ianuarie, Juno retrogradează în Fecioară în casa ta a dorințelor  


Această perioadă a anului se poate simți ca o mulțime de lucruri pentru tine, deoarece toată energia Capricornului îți stimulează mintea și te face fie să vrei să ai conversații, fie să creezi spațiul în care trebuie. Pentru că ai tendința de a fi atât de privat cu gândurile tale interioare, acest lucru se poate simți copleșitor, dar un scop mai mare și o lumină mai mare se manifestă pe măsură ce Juno retrograd începe în Fecioară.  

Juno retrograd în Fecioară îți va evidenția sectorul dorințelor, ceea ce înseamnă că, mai degrabă decât să te simți tras în jos de conexiunile sau conversațiile din viața ta, îți poți aminti ce anume îți dorești pentru viața ta. Concentrându-te asupra a ceea ce îți dorești, nu doar îți stabilești o intenție, ci îți oferi un obiectiv și ceva ce aștepți cu nerăbdare.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 12 ianuarie, Juno retrogradează în Fecioară, punând în evidență obiectivele tale profesionale 

Ai reflectat mult asupra carierei tale în acest an, deoarece au avut loc ocolișuri și schimbări neașteptate. Deși toate au fost în sens pozitiv, asta nu înseamnă că ai acționat întotdeauna dintr-un loc cu adevărat înfloritor. În diferite momente ale vieții, un simplu cec de salariu poate deveni cel mai important lucru de primit. Cu toate acestea, atunci când vă permiteți să prosperați, aveți, de asemenea, tendința de a îmbrățișa mai multe dintre pasiunile dumneavoastră. 

Asteroidul Juno staționează retrograd în Fecioară, evidențiază-ți obiectivele profesionale și acordă-ți timp să te gândești la ceea ce vrei cu adevărat să faci. În timp ce nu trebuie să te simți grăbit să iei o decizie imediată, este important, să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te cheamă, astfel încât să-ți poți folosi energia actuală pentru a face un plan pentru succesul și fericirea ta.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 12 ianuarie, Juno retrogradează în Fecioară în casa ta a abundenței  

Banii pot face lumea să se învârtă, dar asta nu înseamnă că îți pot cumpăra întotdeauna fericirea. Deși ai argumentat acest aspect, cu un mai mare echilibru care vine din valorile tale, înțelegi, de asemenea, că ai nevoie de mai mult de la viață decât de bani pentru a te simți abundentă. Învățarea acestui lucru este primul pas, iar apoi, după aceea, este vorba despre alinierea acțiunilor tale, astfel încât să nu faci cu adevărat doar banii pe care ți-i dorești, ci să trăiești o viață pe deplin abundentă.  


Juno retrograd în Fecioară va evidenția casa ta a abundenței, creând un spațiu pentru a reflecta mai mult asupra modului în care ți-ai investit timpul și resursele și unde vrei, de asemenea, să începi să faci schimbări. După o perioadă de muncă atât de grea, s-ar putea să te trezești că vrei să călătorești sau pur și simplu să iei un curs în ceva care te entuziasmează. Nu uitați, chiar dacă vi se pare că trebuie să renunțați la ceva pentru a vă îndeplini un vis, de multe ori câștigați mai mult decât ați crezut vreodată că este posibil.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 11 ianuarie, Luna Nouă în Capricorn în sectorul tău de intuiție 


Ești un suflet conectat în mod divin și, din acest motiv, intuiția ta este unul dintre cele mai mari daruri ale tale. În timp ce viața te poate împotmoli în lucruri practice, trebuie să-ți amintești, de asemenea, că, în mod intruziv, știi ce ți se cuvine și ce nu. Atunci când poți onora acest lucru ca pe un adevăr absolut, intri, de asemenea, într-un spațiu în care ești capabil să co-creezi cu universul.  

Luna Nouă în Capricorn îți va pune în evidență intuiția pentru a te ajuta să aduci un nou început în modul în care îți trăiești viața, obții abundență și chiar îți creezi norocul. Încercați să vă acordați un timp de reflecție în liniște, astfel încât să puteți asculta acea voce interioară care poate fi adesea greu de auzit peste zgomotul lumii. În sufletul tău, știi exact ceea ce trebuie să faci. Acum, tot ce trebuie să faci este să asculți.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 


Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 13 ianuarie, Mercur în Capricorn în casa ta a comunității 

Poți fi cunoscută ca fiind un pic singuratică uneori, dar asta doar din cauza faptului că de câte ori te-ai simțit neînțeleasă de ceilalți. Pe măsură ce ai lucrat la vindecarea acestui lucru în timp ce Pluton s-a mișcat prin Capricorn, începi să te trezești și la câtă putere ai atunci când alegi să te miști în diferite cercuri sociale și cum oamenii potriviți din colțul tău pot face toată diferența.  

Mercur se va deplasa în Capricorn, evidențiind comunitatea care te înconjoară, ceea ce înseamnă că este timpul să încetezi să mai încerci să faci totul de unul singur și, în schimb, să apelezi la alții pentru idei, ajutor și chiar și pentru un simplu sprijin. Cu Pluto ieșind din Capricorn săptămâna viitoare, pe 20 ianuarie, acesta este momentul tău de a introduce un nou început care este produsul a tot ceea ce ai trecut în ultimul deceniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”




pixel