Cea mai mare sumă de bani primită de Maria Cârneci la un eveniment: „Oamenilor le-a plăcut, m-au cinstit, am mai făcut și o dedicație”
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Cârneci a dezvăluit cu ce sume de bani pleacă acasă după un eveniment.

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Cu o energie veselă și contagioasă, artista reușește să facă atmosferă oriunde ar merge. Cum cele mai multe cântări ale artistei reprezintă evenimentele personale, precum nunți, botezuri, vedeta dezvăluie că reușește să plece acasă extrem de mulțumită de sumele câștigate. 


Invitată în platoul Vorbește Lumea, de la PRO TV,  artista a fost întrebată care este cea mai mare sumă de bani pe care a câștigat-o la un eveniment. Deși inițial nu a vrut să dezvăluie, fire sinceră și transparentă, Maria Cârneci a explicat că nu are o sumă fixă cu care pleacă acasă și că depinde totul de cât de generoși sunt petrecăreții. Vedeta mărturisește că primește și dedicații și spune că la nunți, de regulă, socrii sunt cei mai generoși. 


„Nu am cum să dau o sumă. Am luat și mai mult, și mai puțin, de 10.000 de euro. Nu asta e suma pe care eu cânt, însă oamenii fiind mulțumiți... 20.000 de euro nu am luat. Oamenilor le-a plăcut, m-au cinstit, am mai făcut și o dedicație. Socrii sunt cu banii la nunți. Nu contează dacă îți dă 50 lei - 100 lei. Oamenii dau dedicații pentru miri, se bucură pentru ei.”, a spus Maria Cârneci, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

VEZI ȘI: Maria Cârneci, regula de aur pentru nepoții ei: „Să gândească precum croitorul: de zece ori și să taie o singură dată”

 

Durerea prin care trece artista de 4 ani de zile

 

Chiar dacă toată lumea este obișnuită să o vadă pe solistă cu zâmbetul larg pe buze, pe care l-a afișat întotdeauna de-a lungul carieri sale, moartea soțului ei, Romulus Petrescu, a afectat-o atât de tare pe aceasta, încât acum, cu greu își mai găsește motivația să zâmbească din nou. Bărbatul s-a stins din viață, pe patul de spital, după o luptă grea cu cancerul de colon. 

„În ultima vreme, am fost la emisiuni foarte multe, la prieteni. Eu în urmă cu aproximativ doi ani mi-am pierdut soțul, după o căsătorie de aproape 40 de ani. Era un om educat, un om în banca lui și nu ai cum să-l uiți toată viața și, tocmai din acest motiv, mă duc în diferite locuri de dragul prietenilor, în rest îmi văd de viața mea, de familia mea, de nepoțelele mele, care sunt lumina ochilor mei și cam atât.”, a declarat Maria Cârneci în exclusivitate pentru Spectacola, în urmă cu un an. 

Cum reușește artista să-și mențină în continuare zâmbetul pe buze

Chiar dacă sufletul îi este întunecat de această mare supărare, îndrăgita artistă reușește să-și mențină zâmbetul pe buze, atunci când iese pe scenă, în fața publicului său. Maria Cârneci spune astfel că soțul ei nu și-ar fi dorit niciodată să o vadă tristă, motiv pentru care solista de muzică populară încearcă să îi îndeplinească această dorință.

„Așa m-a cunoscut lumea, cu zâmbetul pe buze, așa sunt și de felul meu sunt o fire tonică. Soțul meu, jumătatea sufletului meu se mândrea, mă însoțea la toate evenimentele, îi povesteam toate lucrurile pe care le auzeam, însă nu va mai fi niciodată la fel. Lui nu i-ar fi plăcut niciodată să mă vadă tristă sau să plâng, dar asta este, nu poți să-i dictezi sufletului.”, ne-a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  evenimente  maria carneci  nunti 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel