Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”
Data publicării:
 Zanni a povestit câteva detalii cu privire la participarea sa la Survivor All Stars, dar și despre trecutul său tumultos.

Competiția Survivor All Stars și-a ales de curând câștigătorul, iar Zanni a fost cel care a ocupat podiumul și a plecat acasă cu marele premiu. Chiar dacă s-a menținut extrem de sus în clasament pe tot parcursul competiției și a fost considerat de mulți dintre colegii săi un bun strateg, se pare că acesta a avut și câteva temeri, înainte de a păși în Dominicană, temeri care s-au și adeverit, povestește el. 

„Că o să fie cineva mai bun, nu mi-a fost frică. Îmi era frică că s-ar putea uni toți împotriva mea, ceea ce s-a întâmplat. Eu mi-am făcut telemele de acasă, au fost niște persoane cu care am vorbit de înainte și le-am spus și s-a întâmplat exact tot ce am zis. Mi-a fost frică că se unesc toți împotriva mea, ceea ce s-a întâmplat, și mă gândeam că dacă fac asta, te dau afară la un moment dat. Nu au reușit. Mi-a fost teamă și de o accidentare, pentru că am avut probleme cu genunchiul în primul sezon, care mi-a trecut după 3 ani, mi-a trecut cu două luni înainte de All Stars.”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

S-a gândit vreodată să se sinucidă?

Zanni a avut parte de o copilărie extrem de dificilă, crescând într-un orfelinat și neștiind ce înseamnă dragostea de mamă sau de tată. Acesta spune că a trecut prin lucruri și situații extrem de grele, cum ar fi bătăile pe care le îndura mereu de la alți tineri mai mari sau de aceeași vârstă cu el. În acest sens, mulți dintre prietenii săi au cedat în fața acestor presiuni, mărturisește acesta, care dezvăluie cum a reușit el să se întărească și să-și găsească puterea de a merge mai departe.

„Mi-am luat prea multă bătaie când eram mic, încât la 16 ani eu ori intrau în depresie (n.r. prietenii lui care erau în aceeași situație cu el), unul s-a sinucis. Și stăteam eu și mă întrebam de unde agresivitatea asta la mine, că oamenii au dreptate. Dar dacă eu dau timpul înapoi, la 16 ani m-am ridicat în picioare și s-a produs schimbarea dintr-o dată, nu mai eram sensibil, chiar dacă unii au cedat. Toate cunoștințele mele din cămin au devenit pușcăriași, sinucigași, dormit prin canale. Eu de atunci am început să înjur. Îmi face bine să opun rezistență.”, a mai declarat acesta.

Citește și: Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

A devenit extrem de dur cu timpul

Astfel, faptul că acum afișează o imagine extrem de dură, pe care mulți o pun la zid, se pare că nu este întâmplător, după cum povestește chiar câștigătorul Survivor All Stars.

„Niciodată nu încep eu, nu mă iau de cineva nevinovat. Dacă ai atacat pe cineva care nu merită, atunci intervin eu, sunt un fel de justițiar. Au fost momente în care am vrut să mă sinucid, un copil e copil, gânduri îți trec multe, dar eu nu am cedat, m-am chinuit, am plâns. Au fost gânduri, dar chiar eram puternic.”, a mai spus el.

Citește și: Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel