Cea mai norocoasă zi a fiecărei luni din 2024 pentru zodia Berbec
Data publicării:
Ciclul eclipselor din Berbec și Balanță va aduce cu siguranță schimbări noi și pozitive în viața ta, dar în 2024 vei trece la un nivel superior și în sectorul profesional și de carieră. În timp ce acest lucru va aduce oportunități pentru noi locuri de muncă, este vorba mai mult despre a ieși din zona ta de confort, de a lăsa lucrurile să fie altfel decât ți-ai imaginat și de a te deschide mai mult către viață.  Este timpul să îți amintești că ești liderul zodiei și, din acest motiv, ești menit să explorezi teritorii neexplorate și să îți permiți să urmezi chemarea unică a inimii tale.

Anul 2023 a adus multe lecții care implică vindecare, curaj, îndrăzneală și onorarea adevărului tău, toate acestea fiind pregătiri pentru noul capitol incredibil în care te pregătești să intri, dar pentru a profita la maximum de el, trebuie să fii deschis la faptul că succesul arată altfel decât te-ai gândit inițial.

2024 Cele mai norocoase zile din an pentru semnele zodiacale Berbec

Cea mai norocoasă zi: Luni, 1 ianuarie 

Luna ianuarie începe cu noi posibilități care încep să se filtreze, deoarece Mercur staționează direct în Săgetător, guvernatorul sectorului tău de noroc, în timp ce Uranus staționează direct în Capricorn, care guvernează asupra carierei și vieții tale profesionale.

În timp ce începi anul contemplând posibilitatea de a face unele schimbări sau de a-ți îndrepta cariera într-o nouă direcție, luna ianuarie susține pe deplin acest lucru, deoarece vei fi liber să semnezi noi contracte, să aplici pentru locuri de muncă și chiar să accepți oferte neașteptate pe măsură ce acestea ajung pe biroul tău.  


Este important să nu uiți că acesta este un nou capitol care începe în viața ta, ceea ce înseamnă că trebuie să lași în trecut și tot ceea ce a adus 2023. Ai o dorință profundă nu doar pentru carieră sau succes financiar, ci și pentru a face o diferență și pentru a-ți atinge cel mai mare potențial. Permițându-ți să visezi mai mult decât ai făcut-o până acum și să te gândești la posibilități pe care încă nu le luasei în considerare, vei putea începe noul an complet pe o cale nouă și abundentă.

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 7 februarie 

După un început de an cu noutăți interesante, februarie aduce spațiul în care trebuie să te verifici pe tine însuți. Nu este suficient să ai succes prin titluri, distincții sau chiar prin soldul tău bancar.  


Ar trebui să îl poți simți în interiorul tău. Acest lucru face parte din ceea ce face ca acest an să fie atât de diferit pentru tine, așa că, pe măsură ce asteroidul Ceres se deplasează în Capricorn, stăpânul sectorului tău de carieră, folosește acest lucru ca pe o oportunitate de a reflecta mai mult la ceea ce simți.  

Acest lucru poate fi, de asemenea, o încurajare din partea universului pentru a începe să îți lustruiești CV-ul sau CV-ul, deoarece Ceres poartă o energie hrănitoare, așa că, fie că este vorba despre sentimentele tale interne legate de locul de muncă, fie că te pregătești pentru unul nou, este important să te concentrezi asupra pregătirii tale pentru succes în această lună. Uranus în Taur va continua să te ajute să îți transformi viața financiară, dar nu-ți fie teamă să vorbești și să îți onorezi valoarea, mai ales dacă știi că meriți mai mult decât primești în prezent.

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 martie 


Martie este o lună de pregătire înainte ca afluxul de energie norocoasă și divină să sosească în aprilie și mai. Deși răbdarea nu este întotdeauna ceva ce îți place, aceasta este o lună în care trebuie să încerci să îți amintești că totul se întâmplă la momentul divin. Chiar dacă pare că nu se întâmplă nimic în prezent, nu înseamnă că universul nu lucrează în culisele vieții tale, punând la cale noi oportunități și pregătindu-te pentru ceea ce va urma.  

În timp ce Pallas staționează retrograd în Săgetător, evidențiind teme de noroc, abundență și expansiune, folosește-te de acest moment pentru a reflecta asupra alegerilor pe care le-ai făcut în trecut, astfel încât să poți face altele diferite pe măsură ce evenimentele se desfășoară. Pallas guvernează înțelepciunea și intuiția.

În Săgetător, îți cere să îți onorezi cunoașterea ta interioară a ceea ce este menit pentru tine - chiar dacă s-ar putea să te simți un pic înfricoșător să recunoști sau să profiți de ea. Acest lucru te va ajuta să te pregătești pentru tot ceea ce va urma, mai ales dacă îți amintești că ești cu adevărat demn să primești mai mult decât îți poți imagina de la viață și de la cariera ta.

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 19 aprilie 

Aprilie este una dintre cele mai norocoase luni din an pentru tine, mai ales în ceea ce privește viața ta financiară. Sezonul Taurului începe în această lună, deoarece Soarele se mută în acest semn de pământ, împreună cu Venus, de asemenea.

În timp ce Venus este de obicei cunoscută pentru că este planeta iubirii, ea guvernează, de asemenea, asupra chestiunilor imobiliare și financiare. Cu Soarele, Uranus și Venus, toate în a doua ta casă a finanțelor și a valorii, acesta ar fi un moment incredibil pentru a-ți scoate casa la vânzare, a investi într-o proprietate sau chiar a pleda pentru o promovare sau o mărire de salariu. Deoarece Uranus guvernează neprevăzutul, este posibil să primești, de asemenea, un bonus sau o plată de la un proiect anterior.  

A doua casă guvernează, de asemenea, stima de sine, ceea ce este esențial pentru a obține energia abundenței care va permite ca soldul tău bancar să crească. Folosiți această energie pentru a face schimbări semnificative în ceea ce privește modul în care vă gândiți la bani și la ceea ce apreciați cel mai mult. Există noi posibilități de carieră care vor apărea în următoarele câteva luni, așa că vrei să te asiguri că te simți pe deplin demn să le primești.

Cea mai norocoasă zi: Joi, 23 mai 

Luna mai este dedicată energiei Săgetătorului, care va aduce în discuție teme de noroc, abundență, expansiune și chiar călătorii. Aceasta este zona din viața ta care te împinge din zona de confort și te încurajează să îți asumi riscuri, mai ales dacă asta înseamnă să îți onorezi dorința și dorința pe care o ai.

Acesta este un moment extraordinar pentru a aplica pentru noi locuri de muncă, deoarece este vorba despre expansiune, precum și pentru a călători în interes de serviciu sau chiar pentru a te înscrie la un curs de formare continuă. Tot ceea ce poți face acum pentru a încorpora mai multe cunoștințe, experiență și noi oportunități va fi foarte favorizat.  


Luna Plină în Săgetător vrea să te extinzi dincolo de ceea ce credeai până acum că este cel mai bun lucru pe care îl poți face, mai ales că promite o mai mare împlinire. Această lunare poate aduce la îndeplinire evenimente din Luna Nouă în Săgetător, care a avut loc în decembrie 2023. Având în vedere că s-au schimbat atât de multe, reflectați la ceea ce se întâmpla în acea perioadă pentru a înțelege mai profund procesul de expansiune în care vă aflați în prezent.

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 21 iunie 

Iunie și iulie se referă la cariera ta, ceea ce ar trebui să aducă rezultate pozitive, mai ales cu acele decizii pe care le-ai inițiat în luna ianuarie a acestui an. În ianuarie, Mercur tocmai staționase direct în Săgetător, împreună cu Uranus direct în Taur activând atât noile oportunități, cât și câștigul financiar. Acordați o atenție deosebită la tot ceea ce s-a întâmplat în jurul datei de 11 ianuarie, care a fost Luna Nouă în Capricorn, stăpânul sectorului vostru de carieră, deoarece vor fi Luni pline în Capricorn succesive în iunie și iulie.  


O Lună Plină aduce ceva la îndeplinire, iar pentru tine, va fi un domeniu al vieții tale profesionale, un nou loc de muncă sau chiar reputația ta generală. Acest lucru te va ajuta să ajungi în spațiul în care știi că ești onorat pentru darurile tale, ceea ce va permite, de asemenea, noi câștiguri financiare. Ceea ce este atât de interesant este că, cu aceste două Luni pline în Capricorn, știi că orice vei primi acum va fi la scară mare.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 21 iulie 

Luna iulie aduce o altă Lună Plină în Capricorn în sectorul tău de carieră și afluxul de energie a Leului; acest nou capitol nu se referă doar la mai mulți bani - ci și la o mai mare fericire. De ceva vreme ai nevoie să faci o schimbare în carieră pentru a-ți permite să te concentrezi pe ceea ce este cel mai important și să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Acesta este motivul pentru care energia lui Ceres în Capricorn din februarie a fost atât de importantă, deoarece înveți ce definește de fapt succesul și, deși banii vor veni, adevăratul succes pentru tine în acest moment se referă la fericirea ta. 


Fiți atenți la ceea ce se întâmplă în jurul sfârșitului lunii iulie, cu cea de-a doua Lună Plină în Capricorn, mai ales că Pluton este acum retrograd în Vărsător, care se pregătește să-și traseze pașii înapoi în Capricorn pentru ultima oară. Asigură-te că orice decizie sau alegere pe care o iei vine din vindecarea ta și se bazează pe viitorul pe care vrei să îl trăiești, și nu pe trecutul pe care l-ai lăsat deja în urmă. Atunci când ți se oferă o oportunitate din partea universului, asigură-te că o profiți.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 4 august 

După patru luni de schimbări și oportunități rapide, luna august sosește respirând într-un ritm mai lent și experimentând o bucurie mai mare în viața ta. Este posibil să fi luat decizia de a-ți lua o vacanță de vară sau să aștepți să auzi de niște oferte noi de muncă, după ce ți-ai dat seama că jobul tău anterior nu îți permitea să urmezi ceea ce te simți chemat să faci. Luna august poate fi, de asemenea, cea în care te poți acomoda în cele din urmă la noul tău rol, dacă ai fost promovat recent, astfel încât să te simți mai încrezător și mai sigur în cariera și viața ta.  


Permiteți-vă să îmbrățișați noul echilibru care apare în această lună și asigurați-vă că vă creați spațiu pentru a vă bucura de voi înșivă. Doar pentru că îți iei o vacanță, sau chiar un staycation, nu înseamnă că nu ești dedicat carierei tale, ci doar că știi că bunăstarea ta trebuie să fie pe primul loc. Se simte că vei avea mai multă apreciere și respect pentru tine luna aceasta, deoarece primești confirmarea unor decizii recente pe care le-ai luat în carieră.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 8 septembrie 

Septembrie aduce un interesant elixir de energie după răgazul din august. În timp ce asteroidul Pallas se deplasează în Săgetător, ceea ce poate aduce în discuție teme din februarie, Uranus staționează retrograd în Taur, iar Pluton retrograd intră în Capricorn.


Aveți grijă dacă acceptați ceva în această lună doar pentru că vi se oferă. Dacă ești între două locuri de muncă, trebuie să fii atent să accepți ceva doar pentru că ți se oferă. Ceea ce îți dorești este acolo, dar această lună aproape că pare că va fi un test din partea universului pentru a vedea dacă ești pregătit pentru acel următor nivel al vieții tale la care visezi.  

Asteroidul Pallas guvernează înțelepciunea, intuiția și dreptatea. În Săgetător, va avea ecou la începutul anului, înainte ca Pallas să staționeze retrograd în februarie. Reflectați la acel moment, iar acum sunteți gata să aveți încredere în voi înșivă într-un mod nou și să vă onorați cu adevărat valoarea. Este în regulă dacă ceilalți pot să nu înțeleagă ceea ce poți vedea sau visa, deoarece ești un adevărat vizionar.

Cea mai norocoasă zi: Joi, 17 octombrie

În octombrie, totul se schimbă din nou, iar tu te simți mai încrezător și mai sigur de direcția în care te conduc alegerile tale. Odată ce Venus trece în Săgetător și luminează teme legate de abundență, călătorii și noi oportunități, te poți simți în siguranță să accepți o nouă ofertă de muncă sau să iei în considerare acel job de nomad digital care ți-ar permite, de asemenea, să vezi lumea.  

Cu Pluton care tocmai își încheie stagiul în Capricorn, este posibil să ai de ales între un nou loc de muncă interesant și unul care pare mai stabil sau asemănător cu o poziție pe care ai avut-o anterior. Asigură-te că alegi opțiunea care reprezintă noutate. Lui Pluton îi place să arunce cât mai multe opțiuni în amestec, astfel încât să trebuiască să-ți descoperi propriul adevăr. Acea nouă oportunitate nu este prea bună pentru a fi adevărată și este exact ceea ce ai manifestat.

Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 noiembrie 

Totul pare mai lin în noiembrie, iar acum că Pluton se mută definitiv în Vărsător pe 19 noiembrie, acele teste din trecut nu mai sunt decât o amintire îndepărtată. Dacă ai luat o decizie de confort și stabilitate versus noi oportunități și abundență, nu-ți face griji. 

Vei avea parte de un aflux de energie din Săgetător în noiembrie, iar apoi decembrie te va ajuta în continuare să creezi noul capitol pe care îl meriți. Reflectează asupra alegerilor pe care le-ai făcut dacă nu sunt ceea ce îți dorești cu adevărat, astfel încât să poți învăța din ele. În rest, nu sunt decât vești uimitoare odată ce Soarele se va muta în Săgetător. 

Folosește această energie pentru a planifica o călătorie departe, pentru a urma un curs de perfecționare online sau pentru a te retrage într-un loc exotic. De asemenea, puteți folosi acest lucru pentru a vă gândi cum să vă pregătiți pentru a trăi mai mult din viața pe care o doriți. Având în vedere că au avut loc atât de multe schimbări pe parcursul acestui an, în special în ceea ce privește sinele tău interior, ceea ce credeai că îți dorești în ianuarie poate arăta foarte diferit acum. Permite-ți să schimbi căile și să explorezi necunoscutul; la urma urmei, cu Săgetătorul ca ghid, va fi cu siguranță o experiență incredibilă, indiferent unde vei ajunge.

Cea mai norocoasă zi: Luni, 30 decembrie 

Călătoria ta în carieră, financiară și norocul din acest an este doar o parte a poveștii, dar este totuși una importantă. Cu cât poți onora mai mult ceea ce îți dorești și îți permiți să te răzgândești fără să te temi că ești impulsivă, cu atât te vei simți mai așezată cu deciziile tale.

Mercur staționează direct în Săgetător pe 13 decembrie, după o scurtă călătorie retrogradă în care este posibil să fi reflectat sau revizuit unele dintre planurile tale, ceea ce ar putea include chiar să spui "da" la ceva pe care ai mers.  


Acum că decembrie este aici, Mercur este direct în Săgetător, iar energia Capricornului încurajează un nou început în cariera ta cu Luna Nouă; este timpul să îți permiți să te dezvolți la nivelul următor. Ai învățat mai multe despre adevărul tău interior și despre valoarea ta în acest an.

Ai eliberat ceea ce nu mai susținea viața pe care voiai să o trăiești, iar acum ai ocazia să revendici ceea ce a fost întotdeauna al tău în mod divin. Acesta este începutul adevăratului succes, pentru că nu este vorba doar de carieră sau de finanțe, ci de a fi cu adevărat îndrăgostit de fiecare parte a vieții tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”




pixel