Cea mai norocoasă zi a fiecărui semn zodiacal în săptămâna 9 - 15 octombrie 2023
Data publicării:
Iată care este cea mai norocoasă zi a săptămânii, în funcție de zodie.

Berbec: Marți, 10 octombrie 
Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, stăpânul sectorului tău de carieră

Orice ai contemplat sau te-ai gândit în ceea ce privește cariera ta, vei fi ghidat să acționezi pe măsură ce Pluton staționează direct în Capricorn. Folosește această energie pentru a te concentra pe noi oportunități de carieră, promovări și modalități de a trăi viața pe care o iubești, aducând în același timp abundența financiară pe care o dorești.  

Nu ar trebui să simți niciodată că îți vinzi sufletul pentru un salariu. Chiar dacă bogăția financiară a fost crucială în trecut, simți mai mult o schimbare pentru a te asigura că te simți conectat la ceea ce faci. Onorați acest lucru și permiteți-vă să începeți să căutați noi oportunități în care puteți avea atât împlinire, cât și abundență.  

Taur: marți, 10 octombrie 
Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, stăpânul casei tale de noroc. 

Viața ți s-a părut un pic provocatoare în ultima vreme, ca și cum nu ți-ai putea da seama cum să treci de la locul în care te afli în acest moment la viața pe care crezi că ți se cuvine. Toate acestea se vor schimba pe măsură ce Pluton staționează direct în Capricorn, deschizând noi oportunități norocoase pentru bogăție, bucurie și experiențe interesante.  

În timp ce Pluton a fost retrograd, ți s-a cerut să reflectezi asupra modului în care onorarea adevărului tău interior este ceea ce îți permite să creezi viața pe care îți dorești să o trăiești, așa că acum, când stăpânul lumii subterane staționează direct, ar trebui să poți vedea cu adevărat câtă putere deții asupra destinului tău.

Căutați unde lucrurile în viață încep să se deschidă, să devină mai posibile, pe măsură ce noi oferte și oportunități se filtrează. Pe măsură ce o fac, asigură-te că abordezi lucrurile altfel decât ai făcut-o în trecut și ai încredere că tot ceea ce ți-ai dorit vreodată își croiește drum spre tine.

Gemeni: marți, 10 octombrie 
Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, stăpânul casei tale de transformare. 

Există atât de multe posibilități care te înconjoară în acest moment, dar pentru a profita la maximum de ele, nu te poți teme de puterea transformării. Fiind un semn de aer, ești deschis la minte, creativ și capabil să faci față schimbărilor mai bine decât alții. Cu toate acestea, ceva ce te-a blocat recent te-a făcut să te temi să pierzi ceea ce ai în prezent.  

Este de înțeles că, oricât de deschis și flexibil ai fi, evenimentele din viață îți vor crea teamă, dar acesta este semnul în care trebuie să ai încredere pentru că, în acest moment, nu este vorba despre ceea ce se poate schimba în sens negativ, ci despre numărul mare de binecuvântări care îți sunt rezervate. Permite-ți să trăiești ca și cum nu ai fi fost niciodată dezamăgit, ca și cum fiecare moment rezultă din conspirația universului pentru a-ți aduce soarta. Pentru că, cu cât crezi mai mult în asta, cu atât mai repede o vei primi în cele din urmă.

Rac: Joi, 12 octombrie 
Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul sectorului tău de bucurie și plăcere. 

Trebuie să te întorci să îți amintești cât de important este să te bucuri de viață și să profiți de momentele care îți aduc fericire. În timp ce treci printr-o transformare masivă în viața ta, care s-a răsfrânt asupra tuturor fațetelor, ți se arată prin acest proces ce contează cel mai mult. Acest lucru a fost și va fi întotdeauna. Aveți o inimă mare și cap de dăruit celorlalți, dar ați fost îndrumați să vă întoarceți la voi înșivă acum. Dețineți visele voastre, profitați de oportunitățile de creștere și continuați să spuneți da vieții.  

Acesta este momentul tău de a înțelege pentru ce a fost totul, deoarece poți simți că ești din nou în fluxul divin al vieții și simți universul în tot ceea ce faci. Recunoașterea faptului că bucuria pe care ai căutat-o dintotdeauna sosește te ajută să continui calea transformării. Uneori, toată lumea are nevoie de o mică confirmare că se află pe calea cea bună, iar aceasta va servi pentru a fi a ta.

Leu: sâmbătă, 14 octombrie 
Energie conducătoare: Eclipsa de Lună Nouă în Balanță, guvernatorul sectorului tău de comunicare 

Sunteți întotdeauna o forță puternică, deoarece aveți o prezență unică. Dar, cu timpul și cu tot ceea ce aduce călătoria vieții, poate fi ușor să uiți cine ești în mod natural. Din fericire pentru tine, indiferent cât de mult te-ai putea îndepărta de calea ta, universul are întotdeauna un mod magic de a te atrage înapoi. Pe măsură ce Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță atinge apogeul, vei simți din nou că mergi în aliniere cu sufletul tău. Acest lucru te va ajuta să construiești modul în care îți vorbești, lentila prin care filtrezi informațiile și modul în care comunici cu ceilalți.  

A fi capabil să creezi viața pe care ți-o dorești începe cu cuvintele pe care le rostești. Pe măsură ce îți amintești că universul a fost întotdeauna de partea ta, poți avea, de asemenea, încredere că te afli exact acolo unde ți-e menit să fii - ceea ce înseamnă că depinde de tine să profiți din plin de acest lucru.

Fecioară: sâmbătă, 14 octombrie 
Energie conducătoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul celei de-a doua case a ta, cea a finanțelor. 

O binecuvântare financiară substanțială care ți se pregătește este produsul tuturor eforturilor tale recente și reprezintă începutul unui nou capitol din viața ta. Energia Balanței domină finanțele, stima de sine și ceea ce înseamnă cel mai mult pentru tine. Pe măsură ce are loc Eclipsa de Soare de Lună Nouă, veți găsi un loc pentru noi începuturi și pentru divinul în care universul poate schimba lucrurile pentru binemeritat într-o clipă. Deoarece această lunare face parte din noul ciclu al eclipselor, vă puteți aștepta la o creștere continuă în acest domeniu al vieții voastre până în 2025, deoarece aduce binecuvântări.  

Recunoașterea importanței și a puterii din spatele acestei lunatiuni specifice în timp ce puneți bazele pentru o abundență financiară continuă este esențială. În această parte a vieții tale, ești ghidat să înțelegi în totalitate că succesul financiar pe care îl atragi este înrădăcinat în ceea ce știi că valorezi și meriți de la această viață. Cu cât te împuternicești mai mult, cu atât vei fi mai norocos în crearea bogăției dorite.

Balanță: sâmbătă, 14 octombrie 
Energie conducătoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul casei tale de sine. 

Acesta este doar începutul pentru tine, din multe puncte de vedere, mai ales că te afli abia la prima eclipsă în semnul tău zodiacal de Balanță. Acest nou ciclu de eclipse va evidenția simțul tău de sine și modul în care abordezi relațiile cu ceilalți, pe măsură ce îți transformă dramatic viața de acum până în 2025. Eclipsa de Lună Nouă de Soare în semnul tău zodiacal înseamnă că această lunare îți va afecta puternic simțul de sine, credințele și modul în care decizi să te miști în lume. Aceasta este construirea pe baza unei călătorii de vindecare pe care o parcurgi de câțiva ani și care te-a învățat să te aperi mai mult, să eliberezi prezențele toxice din viața ta și să știi că a fi tu însuți este cel mai mare atu pentru o viață bine trăită. 

Concentrează-te pe îmbrățișarea unui mai mare adevăr și autenticitate cu această Lună Nouă și Eclipsă de Soare, deoarece ești ghidat să îți asumi schimbări în viața ta care te pot ajuta să transformi provocările în cea mai mare binecuvântare a ta. Dar, indiferent cât de unic este acest eveniment lunar din această săptămână, aveți încredere că este doar începutul unei noi faze care vă va transforma viața în cele mai bune moduri posibile.

Scorpion: marți, 10 octombrie 
Energie conducătoare: Pluton direct în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de comunicare. 

Pluton este stăpânul lumii subterane și este planeta care vă guvernează, deoarece există o legătură comună între adevăr, transformare și alchimie. Alchimia este procesul prin care ceva se transformă într-o formă complet diferită, proces prin care ești adeptul să treci. Pe măsură ce vă pregătiți pentru eclipsa finală de la sfârșitul lunii octombrie în Taur, guvernatorul relațiilor voastre, priviți lumea cu alți ochi.

Atât de multe s-au schimbat în ultimii ani pentru tine, făcând o diferență enormă în modul în care abordezi viața. Îmbrățișează cât de profundă este creșterea ta și cum ai devenit persoana care ai știut întotdeauna că ești destinată să fii, pentru că acest lucru este ceea ce va continua să ducă la mai multe binecuvântări incredibile.  


Pe măsură ce Pluton staționează direct, te ajută să găsești cuvintele pentru a pune capăt evenimentelor din trecut, să pledezi pentru ceea ce meriți de la viață și să îți asamblezi viața visurilor tale. Acum că ciclul eclipselor se încheie pe axa Scorpionului și Taurului, te simți pe deplin pregătit să avansezi în moduri interesante, iar acum că Pluton este direct, vei găsi cuvintele necesare pentru a face exact asta.

Săgetător: Joi, 12 octombrie 
Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul intuiției tale. 

Pentru a aduce la îndeplinire acele vise uimitoare, trebuie să petreci ceva timp cu sufletul tău înainte de a trece la întoarcerea ta solară luna viitoare, odată cu începutul sezonului Săgetătorului. În timp ce s-ar putea să fii la câteva luni distanță de un nou an oficial, din punct de vedere astrologic, lucrurile se liniștesc pentru tine, în timp ce începi noul an cu revenirea Soarelui în curând în semnul tău zodiacal. Înainte ca acest lucru să se întâmple, trebuie să te reconectezi cu intuiția ta și să îți validezi cunoașterea interioară. În timp ce ești mereu dispus la aventuri noi și îndepărtate, trebuie să te asiguri că explorezi cu la fel de multă fervoare și adâncurile minții tale.  


Ești unul dintre cele mai spirituale semne zodiacale și, din acest motiv, ai un mod înnăscut de a te conecta cu divinul, așa că te poți mișca în profunzime în moduri care sunt destinate de univers. De asemenea, trebuie să acționezi în funcție de intuiția ta pentru a profita de aceste daruri și oportunități. Pe măsură ce Marte trece în Scorpion, acest lucru devine în sfârșit posibil, deoarece vedeți că ați știut întotdeauna calea de urmat; trebuie doar să nu mai gândiți și să începeți să simțiți.

Capricorn: Sâmbătă, 14 octombrie 
Energie conducătoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul celei de-a zecea case a carierei tale. 


Un mare succes în carieră te înconjoară în prezent, deoarece energia Balanței domină sectorul tău profesional. Soarele și Mercur se află aici, însă atunci când Eclipsa de Soare de Lună Nouă va răsări în această parte a hărții tale, vei asista la un moment incredibil de coliziune între noroc și soartă. Tinzi să fii unul dintre cele mai orientate spre carieră și cele mai de succes semne zodiacale, datorită modului în care îți poți trasa calea spre atingerea celui mai înalt potențial. Dar în acest sens, de multe ori muncești atât de mult încât uiți că ești o ființă divină care este, de asemenea, ghidată de univers pentru a acționa în moduri care nu doar să creeze succes, ci și pentru cel mai mare bine al sufletului tău.  

Pe măsură ce o eclipsă are loc în această parte a vieții tale, fii atent la oportunitățile bruște. Chiar dacă par prea frumoase pentru a fi adevărate, aveți încredere că nu sunt. Uneori, un moment esențial de descoperire necesită douăzeci de ani de muncă asiduă. Nimeni altcineva nu vede anii petrecuți în acest moment de succes și noroc, în afară de tine, dar este totuși important să recunoști că nimic nu se întâmplă fără dedicarea de a face din el o realitate. Acum este momentul în care vezi în sfârșit de ce totul a meritat și cum este doar începutul a tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.

Vărsător: Sâmbătă, 14 octombrie 
Energie conducătoare: Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, stăpânul casei tale de noroc. 


Balanța îți guvernează sectorul norocului, guvernând abundența, noile experiențe, călătoriile, educația și conexiunea ta spirituală. În prezent, Soarele și Mercur se află în acest semn, împreună cu Marte, ajutându-te să acționezi cu onestitate asupra viselor tale și să îți creezi o viață pe care o iubești. Pe măsură ce are loc Eclipsa de Soare de Lună Nouă, o oportunitate te va duce mai departe de zona ta de confort și te va duce într-o mai mare abundență. Aceasta poate fi o șansă de a călători pentru munca ta, de a învăța ceva nou sau de a-ți aprofunda practica spirituală.  

Acordați atenție la ceea ce se simte conectat la sufletul vostru, pe măsură ce sunteți ghidat să îmbrățișați tot ceea ce este posibil. Ciclul eclipselor din Balanță și Berbec este abia la început; această zonă a vieții tale va continua să se dezvolte și să se extindă până în 2025. Tot ce trebuie să faceți este să continuați să o primiți cu inima deschisă și să nu ezitați să vă asumați o șansă pentru visele voastre.

Pești: Joi, 12 octombrie 
Energie conducătoare: Marte în Scorpion, stăpânul celei de-a noua case a norocului și a abundenței. 


Cu cât ești mai pasionat de ceva, cu atât mai mult succes vei avea. Acest lucru are mai puțin de-a face cu forța brută în cazul tău și, în schimb, cu acel sentiment de bun augur, care îți vibrează sufletul, că ești exact acolo unde trebuie să fii în această viață. Pe măsură ce Pluton se plasează direct în Capricorn, vei simți o mai mare speranță și credință că îți poți duce toate visele la bun sfârșit, ceea ce coincide cu trecerea lui Marte în Scorpion, ajutându-te să ai energia și motivația de a crede în tine însuți.  

Ești îndrumat să îți acorzi o șansă prin orice mijloace necesare, implicând un aspect de credință oarbă. Nu vei putea vedea cum va ieși totul și nu vei avea nicio garanție, dar vei putea avea încredere în sufletul tău, ceea ce va sfârși prin a însemna totul. Caută ceea ce ar putea părea înfricoșător, iar apoi zâmbește, căci știi că este momentul să pui mâna pe tot ceea ce ai visat vreodată, chiar dacă asta înseamnă să riști pentru tine însuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel