Cea mai norocoasă zi a lunii decembrie 2023, pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru luna decembrie 2023. 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 decembrie 

Energie conducătoare: Sezonul Capricornului, guvernatorul sectorului tău de carieră 

Vă rugăm să vă concentrați, să vă ocupați de detalii și să vă planificați succesul. Cu Sezonul Capricornului care începe în casa ta a norocului și a abundenței, ești îndrumat să te concentrezi asupra pașilor pentru a crea succesul la care tânjești.

Pe măsură ce Mercur retrograd are loc în acest semn de pământ, este o șansă de a modifica planurile existente și de a reflecta asupra noilor conștientizări care ajută la indicarea drumului de urmat. Cel mai important lucru este să nu sari peste niciun pas; oricât de mult ai prefera să nu joci după reguli, în decembrie, tocmai asta va trebui să faci. 


Nu este vorba că totul este numai muncă și deloc distracție, dar când vine vorba de atragerea oportunităților norocoase, trebuie să faci munca pentru a te pregăti pentru succes. Concentrează-ți energia asupra detaliilor noilor oferte de muncă, asupra literelor mici ale unui nou rol profesional sau asupra oricărei noi oportunități care îți iese în cale.

S-ar putea să trebuiască să parcurgi un drum mai lung spre succes, deoarece ești încurajat să te concentrezi asupra pașilor pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai încredere că totul va merita, iar munca de acum va deschide calea pentru binecuvântări mai târziu.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 


Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 decembrie 

Energie conducătoare: Sezonul Capricornului, guvernatorul sectorului tău de noroc și abundență 

Energia Capricornului este sârguincioasă și harnică, dar în această parte a vieții tale înseamnă că trebuie să devii și tu serios în ceea ce îți dorești. Nu te subestima în această lună. Dacă visezi să devii antreprenor, nomad digital sau pur și simplu să-ți îndeplinești lista de călătorii, concentrează-te pe pașii de care ai nevoie pentru a realiza acest lucru, mai degrabă decât să simți că este ceva ce nu este la îndemâna ta. Poți crea orice îți dorești, dar nu trebuie să te temi nici de schimbarea necesară pentru a realiza acest lucru. 

În timp ce Sezonul Capricornului și Mercur Retrograd sunt în desfășurare, este un moment oportun pentru a revedea acele idei pe care le-ai lăsat pe marginea drumului. Doar pentru că un vis pare mare, nu înseamnă că nu se poate realiza cu angajamentul și munca necesare pentru a-l duce la bun sfârșit.


Oricât de mult te-ar face această energie să simți că trebuie să treci prin lucruri a doua sau a treia oară, amintește-ți că viața este o spirală și va continua să te întoarcă la teme similare pentru a dobândi o mai bună cunoaștere și perspectivă. Folosește ceea ce ai învățat și angajează-te în visul tău pentru a crea o viață de abundență deplină.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 decembrie 

Energie conducătoare: Neptun Direct în Pești, stăpânul casei carierei tale. 


Semnul zodiacal al Peștilor îți guvernează sectorul carierei, ajutându-te să insufli în tine un sentiment de scop și de semnificație în orice profesie ai alege. Această zonă a vieții tale a fost mai activă decât de obicei, deoarece Saturn și Neptun se află aici și, deși ai visat să faci schimbări, acum intri în faza de acțiune. Neptun te ajută să înțelegi dorințele sufletului tău de a avea mai mult scop în carieră și de a visa măreț, dar Saturn îți permite să te apuci de treabă și să faci munca necesară. 

Nu are niciun rost să visezi doar la o ofertă de muncă care să vină spre tine, dacă nu-ți șlefuiești CV-ul și nu aplici la posturi care rezonează cu scopul tău. Concentrează-te serios asupra carierei tale în această lună, fie că este vorba de o nouă poziție, de o activitate secundară sau de altceva. Singura modalitate de a crea o viață de vis este să te ocupi de pregătirea ta pentru a o aduce la îndeplinire. Dacă îți dorești ceva, direcționează-ți toată energia spre acel lucru și apoi du-te după el, deoarece divinul îi va favoriza întotdeauna pe cei îndrăzneți.

Rac

(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 decembrie 

Energie conducătoare: Neptun Direct, stăpânul sectorului tău de noroc 

Atunci când poți fi sincer cu tine însuți în legătură cu modul în care realitatea diferă de visele tale, atunci poți fi și tu în poziția de a crea ceva nou și interesant pentru viața ta. Neptun poartă adesea ochelari roz atunci când vine vorba de orice domeniu al vieții tale în care se află în prezent. În sectorul tău de noroc și abundență, s-ar putea să te fi împiedicat să vezi modurile în care vrei sau chiar trebuie să-ți schimbi viața. Neptun în Pești te ajută să te inspire să trăiești din visele tale, dar pentru a profita la maximum de ele, trebuie să fii sinceră cu privire la modul în care acestea diferă de realitatea pe care o trăiești în prezent.  

Pe măsură ce Neptun se plasează direct, reflectați asupra noilor moduri în care ați început să vedeți viața de când a început călătoria sa retrogradă în iunie. Acum, că Neptun este direct, ești, de asemenea, în poziția de a lua tot ceea ce ai învățat și de a începe să faci schimbări pozitive. Acesta este semnul tău din partea universului de a îmbrățișa riscul, de a ieși din zona ta de confort și de a începe să faci pași pentru a-ți transforma visele în realitate. Fie că este vorba de a căuta un nou program, o nouă carieră sau chiar o oportunitate de călătorie, poți realiza orice îți dorești. Atunci când poți recunoaște că ai puterea de a-ți crea propria viață, te miști diferit, ceea ce este exact ceea ce este necesar pentru a-ți îmbrățișa norocul.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 30 decembrie 

Energie conducătoare: Jupiter Direct în Taur, stăpânul casei carierei tale. 

Poate fi o provocare în momentele de lecții să crezi că acestea se vor îmbunătăți, dar în acest caz, tocmai asta se întâmplă. Jupiter este planeta abundenței și a succesului și, pe măsură ce staționează direct în Taur, vei putea culege roadele întregii tale munci.


Din septembrie, Jupiter s-a aflat în călătoria sa retrogradă în Taur, ajutându-te să reflectezi asupra temelor legate de valoare, compensație, succes și bogăție. Acum este șansa ta de a pleda pentru tot ceea ce ai reflectat, astfel încât să poți păși cu adevărat în succesul pe care ți-l dorești. 

Jupiter direct în Taur înseamnă că este timpul să ceri o promovare, o mărire de salariu sau chiar să începi să îți pui CV-ul în altă parte, dacă simți că vei fi mai apreciat acolo. În timp ce Jupiter staționează direct la sfârșitul lunii, profită de următoarele câteva săptămâni pentru a începe să te pregătești pentru schimbările pe care vrei să le implementezi pentru a profita la maximum de această energie abundentă. Nu uita că, de multe ori, nu vei obține ceva dacă nu ceri, așa că nu te teme să vorbești.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 30 decembrie 

Energie conducătoare: Jupiter Direct în Taur, stăpânul sectorului tău de noroc 

În ultima vreme, ai trecut printr-o fază în care ai fost mai degrabă o persoană casnică decât să călătorești sau să te aventurezi în afara zonei tale de confort. Acest lucru a făcut parte din procesul de a descoperi mai multă recunoștință pentru viața ta, precum și de a fi capabil să găsești fericirea și împlinirea acolo unde te afli, mai degrabă decât să te gândești că, într-un fel, aceste sentimente există în afara ta. Pe măsură ce recunoști că fiecare moment deține o cheie importantă pentru tine, poți, de asemenea, să treci mai ușor prin ceea ce reprezintă fiecare dintre ele.  

Pe măsură ce Jupiter se plasează direct în Taur, folosește acest lucru ca pe o oportunitate de a începe să te întorci la a-ți trăi viața expansiv și abundent. Călătoriile pot fi planificate acum, împreună cu urmărirea unei educații suplimentare, a unei oportunități de muncă sau chiar a unei relații spirituale mai profunde. Acesta este momentul tău de a străluci și, oricât de mult a trebuit să înveți să fii recunoscător pentru ceea ce ai, este timpul să începi să visezi la ceea ce urmează, pe măsură ce ești ghidat să îți îmbrățișezi pe deplin viitorul frumos.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie 

Energie conducătoare: Lună Plină în Rac, guvernatorul sectorului tău de carieră 

Luna Plină în Rac răsare exact în zona vieții tale care îi este destinată. Te-ai gândit în ultima vreme la o schimbare de carieră sau, cel puțin, să te asiguri că actualul tău loc de muncă se aliniază cu tot ce ai crescut în ultimul an. În timp ce alinierea este importantă pentru tine, te-ai simțit, de asemenea, mai puțin atașat de păstrarea lucrurilor la fel și, în schimb, ai tânjit după noutate și aventură.  

Oricât de mult ai nevoie de timp pentru a trece de la o mentalitate la alta, acest nou capitol al vieții tale te va face să treci prin transformări inimaginabile, pe măsură ce ești ghidat să îți trăiești viața cu voce tare, în loc să te ascunzi în umbra oricăror răni sau condiționări. În timp ce progresezi prin asta, folosește Luna Plină în Rac pentru a-ți declara intențiile universului, scriind ceea ce te simți chemat să urmărești, cercetând oportunități online sau chiar făcând ceva care te ajută să te susții în călătoria ta actuală. Sunteți pe cale să primiți tot ceea ce ați visat vreodată, așa că nu are rost să vă faceți griji pentru nimic din trecut.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie 

Energie conducătoare: Luna Plină în Rac, stăpânul casei tale de noroc 

Energia Racului îți guvernează casa norocului, care tinde, de asemenea, să guverneze experiențele noi în general. Fie că este vorba de oportunități de călătorie, de educație, de mutare sau chiar de noi perspective de carieră, este interesant pentru că Racul este semnul casei. Pentru tine, este vorba de a învăța că acasă și acel sentiment de pace care îl însoțește este ceva ce se află în interiorul tău. Nu-ți face griji dacă trebuie să lași în urmă anumite situații sau persoane în acest nou capitol, pentru că, pe măsură ce onorezi căminul interior și îți permiți să profiți de noi oportunități, vei primi confirmarea divină că ești pe drumul cel bun. 

În timpul Lunii pline în Rac, este posibil să primești vești vești de la o ofertă de muncă anterioară sau de la o oportunitate de călătorie, cum ar fi o retragere spirituală. Acest lucru poate servi, de asemenea, pentru a aduce o binecuvântare financiară neașteptată sau o recompensă pentru investițiile din trecut, care vă permit să vă mișcați viața în noi direcții. Amintește-ți toată munca pe care ai depus-o pentru a învăța ce anume ești demn de a primi, astfel încât să poți îmbrățișa pe deplin abundența care îți este destinată.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 decembrie 

Energie conducătoare: Sezonul Capricornului, stăpânul casei abundenței tale financiare 

Nu numai că este sezonul zilelor tale de naștere, dar energia Capricornului reflectă creșterea ta în ceea ce privește finanțele și stima de sine. Energia Capricornului guvernează cunoașterea a ceea ce meriți, împreună cu îngrijirea detaliilor statutului tău financiar pentru a te asigura că nu există o evitare, ci munca proactivă necesară pentru a arăta că ești pregătit pentru o mai mare abundență.  

Sezonul Capricornului are loc, de asemenea, alături de Mercur Retrograd în același semn de pământ, așa că, în timp ce veți avea oportunități de a vă onora valoarea de sine și de a pleda pentru abundență financiară, vi se va cere, de asemenea, să treceți în revistă unele decizii din trecut. Îți poți lua timp pentru a plăti orice datorie, pentru a te pune la zi cu plățile și pentru a te asigura că toate detaliile vieții tale financiare sunt în ordine. Oricât de mult ar părea că plata facturilor în timpul sărbătorilor nu este cea mai distractivă, acest lucru te va pregăti pentru a primi un aflux de bani sau oferte abundente atunci când Mercur se va plasa direct în prima zi a anului. Nu uitați, banii sunt un schimb de energie și faptul că știți că sunteți abundent înseamnă că nu trebuie să vă mai lăsați niciodată să vă îndatorați.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 decembrie 

Energie conducătoare: Neptun Direct în Pești, stăpânul casei tale de comunicar

Poți fi mai mult despre acțiune decât despre cuvinte, totuși, pe măsură ce Neptun staționează direct în Pești, ești îndrumat să te concentrezi asupra modului în care comunici cu ceilalți. Este sezonul zodiei tale și, din acest motiv, experimentezi o întoarcere solară, care este unul dintre cele mai norocoase momente ale anului pentru tine. Pentru a profita la maximum de ea, trebuie să te asiguri că vorbești cu totul adevărul atunci când vine vorba de ceea ce simți și de ceea ce îți dorești pentru tine. Deși acest lucru este cel mai important pentru ceilalți, are mult de-a face și cu tine însuți. Tu ești singura persoană care te ascultă întotdeauna, așa că asigură-te că îți vorbești cu adevărul și ție însuți, astfel încât să poți profita la maximum de întoarcerea ta solară. 

Neptun guvernează visele, credința, speranța și chiar iluzia. În timpul fazei sale retrograde în Pești, ești mai predispus să vezi lucrurile așa cum sunt, dar abia când Neptun va staționa direct poți începe să pui în aplicare un plan de acțiune, care de data aceasta are mai mult de-a face cu cuvintele pe care le rostești decât cu alegerile pe care le faci. Permite-ți să fii mai pozitiv și mai afirmativ în modul în care vorbești cu tine însuți, practică onestitatea și transparența cu ceilalți și permite cuvintelor pe care le rostești să atragă abundența care este scrisă în contractul tău sufletesc.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 decembrie 

Energie conducătoare: Venus în Scorpion, stăpânul sectorului tău de carieră 

De la Sezonul Scorpionului din octombrie, ai simțit o schimbare în cariera ta, deoarece te-ai confruntat cu dorința de a avea mai mult scop și aliniere în acest domeniu al vieții tale. Cu semnul transformator al Scorpionului în acest sector al vieții tale, ai tendința de a-ți schimba locul de muncă sau chiar profesia mai frecvent decât alții.

Cu toate acestea, nu pentru că ești nepăsător în ceea ce privește cariera ta, ci pur și simplu pentru că viața ta profesională evoluează în mod natural pe măsură ce te dezvolți și te schimbi. A existat un moment în care ați crezut că locul de muncă pe care îl ocupați acum este unul pe care îl veți avea pentru o perioadă semnificativă. Cu toate acestea, fără să știți, ați trecut printr-o altă perioadă de transformare, așa că acum a venit momentul să vă ridicați la un nivel superior în viața profesională. 


Trebuie să onorezi sentimentele pe care le ai în legătură cu cariera ta, pentru că acesta este primul pas pentru a te alinia cu ceea ce îți dorești cu adevărat în acest moment al vieții tale. Următorul este să nu te închizi în tine însuți și să nu te pui la pământ pentru că simți că vine o altă schimbare. Folosește ceea ce ai învățat despre tine însuți pentru a-ți concentra energia pe găsirea unui loc de muncă pe care îl iubești, pe măsură ce Venus în Scorpion îți luminează sectorul carierei, știind că nu contează dacă este locul în care vei rămâne, ci doar că este cel spre care ești atras în acest moment.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 decembrie 


Energie conducătoare: Venus în Scorpion, stăpânul casei tale de noroc  

Energia Scorpionului îți guvernează simțul spiritualității, educația, călătoriile și urmărirea extinderii vieții tale într-o stare fără limite. Atunci când energia Scorpionului este activată, ai tendința de a te concentra asupra semnificației noilor oportunități de care te simți atras.

Totuși, poți onora și faptul că, uneori, este vorba mai degrabă despre ceea ce ai nevoie să experimentezi decât despre cum se va termina totul. Nu numai că Venus în Scorpion ar putea însemna începutul unei noi relații, dar, având în vedere influența sa asupra călătoriilor, este posibil să întâlnești pe cineva și în timpul unei vacanțe. Această nouă energie nu se referă exclusiv la o carieră sau la o călătorie, ci la faptul că te deschizi pentru a îmbrățișa minunățiile așteptate pe care ți le poate aduce viața.  

Pe măsură ce Venus trece în Scorpion, este un semn pentru a permite inimii tale să te conducă înainte. Nu trebuie să aibă un sens logic și nici nu trebuie să fie ceva ce cauți să progresezi într-un anumit fel. Fiind un semn de apă intuitiv, știi că ești ghidat frecvent pentru a experimenta ceea ce va fi o parte importantă a călătoriei tale sufletești.


Doar că, cu Scorpionul în această parte a vieții tale, ești chemat să te concentrezi pe semnificația mai mare din spatele alegerilor pe care le faci. Această nouă evoluție aduce oportunități imense de expansiune și de înțelegere mai profundă a ta, pe măsură ce te aliniezi la convingerea că viața poate fi tot ceea ce faci din ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”


Kylian Mbappe, anunţ oficial. Pleacă de la PSG

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră în această...

Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel