Cea mai norocoasă zi a săptămânii 5-11 februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru săptămâna aceasta. 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 februarie, Pallas în Săgetător în casa ta de noroc  

Să lupți pentru ceea ce îți dorești este ceea ce știi să faci cel mai bine, așa că nu ezita să îmbrățișezi această energie războinică și să începi să lupți pentru ceea ce știi că meriți. Asteroidul Pallas nu numai că te va ajuta să te ridici în fața adversității, dar îți va permite să faci acest lucru cu mai multă cunoaștere și conștientizare, astfel încât dorința de noroc și succes să alimenteze tot ceea ce faci. 

Este posibil să te fi simțit copleșit în ultima vreme sau să fi existat o energie stagnantă în jurul tău. Dar asta a servit doar ca o perioadă de pregătire și odihnă, astfel încât, pe măsură ce Pallas trece în Săgetător, singura ta concentrare devine noi oportunități și noroc. Folosește această energie pentru a investi în viitorul tău, fie că este vorba de un nou program educațional, de un interes personal sau de a lucra în străinătate. Tot ceea ce îți dorești poate fi al tău dacă nu lași nimic să-ți stea în calea succesului.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 9 februarie, Luna Nouă în Vărsător în sectorul tău de carieră  

S-ar putea să fie timpul pentru un nou început în carieră sau în viața profesională, deoarece Luna Nouă în Vărsător răsare în acest domeniu al vieții tale. Energia Vărsătorului guvernează toate aspectele legate de carieră, ceea ce ar putea afecta și planurile pentru facultate, dacă acesta este și obiectivul tău actual.

Luna Nouă reprezintă o schimbare, ceva care se schimbă în bine și începutul unui nou capitol. Având în vedere că Anul Nou Lunar are loc în timpul acestei Luni Noi, energia este amplificată, ceea ce înseamnă că beneficiile pentru viața ta vor fi, de asemenea, amplificate. 


Următoarele două săptămâni vor avea un impact deosebit pentru tine în carieră, începând cu Luna Nouă în Vărsător și apoi cu Stellium-ul Vărsătorului, 16 - 18 februarie. Indiferent unde te afli în călătoria ta profesională, este important să profiți de această energie, făcând tot ce este necesar pentru a te onora și a-ți schimba specializarea, a aplica pentru un nou loc de muncă sau a milita pentru o mărire de salariu sau o promovare. Îmbrățișează acest nou început, pentru că este unul pe care îl meriți și care îți va influența viitorul în cel mai frumos dintre moduri.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 9 februarie, Luna Nouă în Vărsător în casa ta a abundenței  


Ați simțit deja că sunteți menită pentru dvs. Uneori, drumul până acolo pare tulbure sau confuz, dar, în sufletul tău, știi că există un destin pe care ești menit să îl îndeplinești. Adesea te poți pierde în gândurile tale sau poți fi nesigur ce oportunitate ar trebui să profiți, dar în loc să vezi mintea ta activă ca pe o provocare, privește-o în schimb ca pe ceea ce este: cel mai mare dar al tău.  

Pleiada ta de idei este exact ceea ce poți valorifica în preajma Lunii Noi din Vărsător și a Anului Nou Lunar. Această lunare va avea loc în casa ta a abundenței, ceea ce poate influența, de asemenea, un nou proiect de afaceri, o oportunitate financiară sau ceva care implică călătorii.

În loc să te gândești că trebuie să alegi doar o singură idee, în schimb, privește-ți gândurile ca pe o hartă a experiențelor. Nu trebuie să alegi doar una, ci, în schimb, petrece timp reflectând la semnificația și scopul mai mare din spatele tuturor. În acest fel, veți găsi nu doar noroc, ci și împlinirea personală pe care o doriți.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 9 februarie, Luna Nouă în Vărsător în casa ta de transformare 

Tocmai începi o epocă de transformare în viața ta. Deși s-ar putea să te simți încă epuizată după perioada recentă a lui Pluton în Capricorn, să știi că ceea ce te îndrepți nu înseamnă dezmembrare, ci mai degrabă plantarea semințelor pentru ceea ce speri să culegi. Ai tăiat legăturile care te-au legat pe loc, iar acum este momentul în care poți să te înalți și să începi să trăiești viața în toate modurile la care ai visat vreodată. 

Luna Nouă în Vărsător are loc în casa ta de transformare, ceea ce îți oferă un nou început în viața ta. Ai început să simți această energie atunci când Pluton s-a mutat în acest semn de aer vizionar, dar acum este timpul să întruchipezi cu adevărat această nouă fază a vieții tale.


Încearcă să te concentrezi asupra locului în care îți investești energia în timpul acestei lunatiuni și, dacă ți se pare că progresul este momentan lent, continuă să te ocupi de acele semințe ale noului tău început în fiecare fațetă a vieții tale, pentru că totul se va manifesta mult mai repede decât ți-ai putea imagina.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 7 februarie, Ceres în Capricorn în sectorul tău de determinare 

Este normal ca uneori să uiți cine ești sau de ce ești capabil. Uneori, ca Leu, este ca și cum se așteaptă automat să îți îmbrățișezi în mod constant puterea, să mergi mai departe cu avânt în planurile vieții și să îți declari mereu locul la masa pe care o alegi. Dar ești, de asemenea, om și, deși ești feroce, nu înseamnă că nu ai nevoie din când în când de o reamintire despre cine ești cu adevărat.  


Anul trecut a adus atât de multe schimbări și experiențe noi în viața ta, încât poate că încă îți aduni gândurile despre toate acestea. Cu toate acestea, pe măsură ce Ceres se mută în Capricorn în săptămâna din 5 februarie, îți evidențiază sectorul de determinare. Acest lucru îți afectează bunăstarea și rutinele; te poți întoarce la un loc de împuternicire și motivație sufletească. 

Folosește această energie pentru a avea grijă de tine în toate modurile în care ai nevoie și întoarce-te la a face alegerile din viața ta care se aliniază cu toate visele tale incredibile.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Joi, 8 februarie, Vesta în Gemeni în casa aspirațiilor tale profesionale 

S-au întâmplat atât de multe lucruri pe plan sentimental în viața ta, încât s-ar putea să fi fost nevoit să simți că ți-ai pus aspirațiile pe plan secundar pentru o vreme. Dar totul în viață are un ciclu prin care se lucrează, ceea ce înseamnă că energia se schimbă pentru a-ți permite încă o dată să te concentrezi din nou asupra viselor tale.

Pentru a profita la maximum de această energie, încearcă să petreci timp reflectând la ceea ce îți dorești pentru cariera ta - sau experiența de la facultate, iar apoi fă ceea ce știi să faci cel mai bine și fă-ți un plan de succes.  

Asteroidul Vesta, guvernatorul focului tău interior și al infatuării, staționează direct în Gemeni, în casa ta a carierei și a aspirațiilor profesionale. Vesta te ajută să te acordezi din nou cu ceea ce îți dorești, cu dorințele și visele tale cele mai profunde pentru viața ta profesională și să te onorezi mai presus de orice. Folosește această perioadă pentru a face planuri, a merge mai departe și a îmbrățișa succesul care îți este destinat în carieră, având încredere că această perioadă este numai despre tine.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 8 februarie, Vesta în Gemeni, în casa ta a aventurii 

Te eliberezi de gândul că trebuie să trăiești viața într-un anumit mod și, în schimb, îți permiți să începi să visezi un nou vis. Pe măsură ce pornești într-o călătorie de explorare, vindecare și aventură, ți se vor prezenta numeroase oportunități de expansiune, care vor afecta pozitiv fiecare aspect al vieții tale. În timp ce toate acestea vor fi despre un noroc mai mare, abundență și bogăție, va fi, de asemenea, despre a vedea că a te abandona vieții este cea mai bună aventură pe care o poți avea.  

Asteroidul Vesta va staționa direct în Gemeni, în casa ta de aventură, creând un impuls puternic pentru a îmbrățișa acest nou capitol al vieții tale. Dacă te-ai gândit să începi o afacere, să te înscrii la un curs care te interesează, cum ar fi astrologia sau să rezervi acea călătorie la care nu încetezi să te gândești, atunci acesta este momentul să o faci.

Chiar și cea mai mică chemare a sufletului tău va avea o semnificație mai mare, așa că nu subestima niciodată faptul că o singură decizie îți poate schimba viața în cele mai bune moduri posibile.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 februarie, Pallas în Săgetător, în casa bogăției. 

După un început de an destul de lent, energia începe să se reia și vă ajută să vedeți evoluții pozitive în ceea ce privește finanțele și planurile dvs. de viitor. Luna ianuarie a fost în mare parte despre finalizarea trecutului, găsirea vindecării și îmbrățișarea restului. Dar acum, pe măsură ce Pallas trece în Săgetător, veți începe să vă simțiți din nou motivați să începeți să vă urmăriți visele, în special cele legate de bogăție și finanțe.  

Asteroidul Pallas guvernează înțelepciunea și capacitatea de a lupta pentru ceea ce știi că meriți. În Săgetător, acest lucru se reduce la cunoașterea valorii tale, la concentrarea asupra obiectivelor tale financiare și la alcătuirea unor planuri pentru a le transforma în realitate.

Petrece timp reflectând asupra obiectivelor tale și apoi nu-ți fie teamă să începi să planifici succesul, pentru că nu există nicio șansă de eșec atâta timp cât îți amintești că ești demn de tot ceea ce îți dorești. Oricât de mult ai trecut în ultimii ani, această eră de luptă pentru ceea ce îți dorești nu mai este ca înainte. În schimb, doar onorează-te încet și pur și simplu la fiecare pas.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 7 februarie, Ceres în Capricorn în sectorul tău de abundență 

Banii nu sunt totul, dar cu siguranță pot deschide uși care altfel ar putea fi închise. Ai început un nou capitol în viața ta profesională și financiară în 2023, dar acum este momentul în care vei culege în sfârșit roadele a ceea ce ai semănat anterior.

O parte a acestei călătorii pentru tine a fost adânc încorporată în energia lui Pluton în Capricorn, care ți-a arătat ce avea cea mai mare valoare pentru tine și pentru valoarea ta personală. Acum, pe măsură ce valurile financiare încep să se întoarcă, asigură-te că nu uiți tot ceea ce ai învățat.  


Asteroidul Ceres se va muta în Capricorn, evidențiind sectorul tău de abundență. Totuși, Ceres reprezintă hrănirea, grija de sine și dragostea ta pentru cei din viața ta. Acest lucru înseamnă că nu numai că vei fi într-o poziție în care vei primi o mai mare abundență financiară, dar vei simți și abundența datorită relațiilor incredibile din viața ta.

Fie că este vorba de familie, prieteni sau relații romantice, folosește acest timp pentru a investi în relațiile tale în același mod în care ai succesul tău financiar pentru a vedea cu adevărat cât de norocos ești să îi ai în viața ta pe cei care te iubesc.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 9 februarie, Lună Nouă în Vărsător în casa ta a respectului de sine 

Anul Nou Lunar este unul de sărbătoare, la fel ca și Luna Nouă în Vărsător în casa ta a respectului de sine, a valorii și a finanțelor. Aceasta marchează nu doar un nou început pentru tine, ci și sfârșitul lui Pluton în Capricorn, deoarece această planetă a trecut recent și ea în Vărsător.

Întunericul și lupta prin care a trebuit să treci din 2008 încoace au luat sfârșit, iar tu vei moșteni recompensele pentru toată munca depusă. Dar trebuie, de asemenea, să fii capabil să îți amintești acest lucru, astfel încât să poți intra în acest nou capitol mai ușor decât te-ai simțit până acum.  


Luna Nouă în Vărsător aduce un nou început pentru modul în care te simți în legătură cu tine, cu prioritățile tale și cu bunăstarea ta financiară. Orice este legat de aceste teme, te poți aștepta să apară în această perioadă, capacitatea de a renunța la orice regret sau durere din trecut fiind cea mai importantă.

Permiteți-vă să o luați de la capăt. Luați ceea ce ați învățat și lăsați-l să vă facă mai bun, fără ca nimic altceva să vă împovăreze. Apoi, pe măsură ce te simți inspirat să îți pui energia într-o nouă afacere sau oportunitate financiară, ai încredere că ai ajuns în spațiul la care ai visat întotdeauna.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 9 februarie, Lună Nouă în Vărsător în sectorul tău de autenticitate  

Ai fost într-o călătorie profundă pentru a te vindeca de trecut, astfel încât să poți păși în lumina a ceea ce ești cu adevărat. Este posibil să fi existat momente în care te-ai simțit nesigur sau te-ai împiedicat puțin de trecut, dar pe măsură ce această energie a Vărsătorului începe să se filtreze în jurul tău, ai încredere că a sosit momentul tău.

Este timpul să vezi cu adevărat viața pe care ai creat-o, așa că întoarce-te să începi să onorezi visele pe care încă nu le-ai dus la bun sfârșit. Această Lună Nouă în Vărsător și Anul Nou Lunar este amplificată datorită lui Pluton și este începutul atragerii fără efort a tot ceea ce ți-ai dorit în viața ta.  

Luna Nouă în Vărsător răsare în sectorul tău al sinelui și al autenticității, oferindu-ți cu adevărat un început nou-nouț pentru a fi cel mai autentic sine al tău. Acest lucru este atât de crucial pentru a atrage norocul, dragostea și succesul pe care ți le dorești, deoarece pentru a atrage ceea ce ți se cuvine, va fi nevoie mai întâi să fii tu însuți adevăratul tău sine. Fiți atenți în jurul acestei Luni Noi la ceea ce apare sau la oportunitățile care ies la suprafață și amintiți-vă că singurul lucru pe care trebuie să îl faceți vreodată este doar voi înșivă. Restul va cădea întotdeauna la locul lui.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 februarie, Pallas în Săgetător în casa ta a succesului  

Ca semn de apă, vă simțiți mai confortabil să vă lăsați purtată de curent și să vă abandonați voinței divine. Dar, uneori, planul divin este de a te pune în situații în care vei învăța să te ridici și să creezi ceea ce meriți. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să muncești pentru ceea ce îți dorești și să stabilești limite pentru a-ți proteja visele.


Să muncești pentru succes și să-ți duci la îndeplinire visele de carieră înseamnă să nu renunți niciodată la tine însuți. Dar înseamnă, de asemenea, să vezi că a te lăsa dus de val înseamnă uneori să te pliezi pe voința altora și, deși apa este întotdeauna un element puternic, de data aceasta, trebuie să-ți direcționezi calea. 

Asteroidul Pallas se va deplasa în Săgetător în sectorul tău de carieră în săptămâna 5 februarie, oferindu-ți darul de a avea o perspectivă, înțelepciune și capacitatea de a-ți modela viitorul. În această perioadă, este posibil să fii chemat să te aperi mai mult sau să ceri ceea ce meriți.

De asemenea, este posibil să constați că ajungi să te simți mai ocupat decât erai înainte, dar numai pentru că acum deții puterea pe care trebuie să o ai pentru a obține succesul la care visezi. Preia frâiele și să știi că orice trebuie să faci în această perioadă va merita datorită a ceea ce poți realiza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel