Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 11-17 septembrie 2023
Data publicării:
Horoscop 11-17 septembrie 2023.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 

Concentrează-te pe ceea ce trebuie să schimbi în legătură cu modul în care îți petreci zilele și cum ai grijă de tine pentru a te simți cel mai bine. Atunci când te simți cel mai bine din punct de vedere emoțional, mental și fizic, poți atrage o mai mare abundență și poți lucra pentru ceea ce vrei să manifești. Nu considerați acest lucru ca fiind lipsit de importanță sau banal, deoarece, în aceste momente, puteți începe să puneți bazele pentru cine vreți să deveniți și pentru viața pe care considerați că vreți să o trăiți.  

Luna Nouă în Fecioară îți luminează bunăstarea și rutina, ajutându-te să te concentrezi asupra tuturor aspectelor legate de sănătatea ta și de modul în care îți organizezi zilele. Asigură-te că lași loc nu doar pentru a avea grijă de corpul tău fizic, ci și pentru acele momente de bucurie care te ajută să-ți alimentezi pasiunile.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 septembrie 2023 

Mercur, planeta care guvernează gândurile și comunicarea, este direct în această săptămână în Fecioară, activând sectorul tău de creativitate. Acesta este un moment în care poți începe să te simți mai ancorat în pământ, deoarece începi să te simți tu însuți. Acest lucru provine din stabilitatea și încrederea pe care ai muncit să le creezi în interiorul tău, ceea ce îți permite să nu mai trebuiască să muncești atât de mult pentru a-ți da seama cum să-ți aliniezi visele cu alegerile creative pe care le faci pentru viața ta. De asemenea, vei culege roadele deciziilor tale de când Mercur a început să fie retrograd, pe 23 august 2023, mai ales dacă ai reușit să asculți mai mult decât să vorbești.  

Petrece timp cu tine însuți, concentrează-te asupra a ceea ce vrei cu adevărat să creezi și permite-ți să devii creativ în ceea ce privește modul în care îl transformi în realitate. Adesea, calea spre succes nu se găsește în a ajunge cât mai repede acolo, ci în a face mișcările care te pregătesc pentru succes în viitor și în prezent.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 

Luna Nouă în Fecioară atinge punctul culminant în sectorul tău de vindecare, ajutându-te să-ți îmbrățișezi sinele interior și tot ceea ce ai trăit în ultima vreme. Este în regulă să iei o pauză și să ai nevoie de timp pentru a te regrupa sau pentru a te îngriji, deoarece inactivitatea, mai ales dacă este petrecută în îngrijirea de sine, este cel mai bun instrument pentru succes. Norocul pe care îl cauți se află de partea cealaltă a vindecării, deoarece tot ceea ce creezi în afara ta reflectă adevărul tău interior. În loc să încerci să forțezi mișcarea înainte sub pretextul că ești bine, săptămâna aceasta, permite-ți să te îngrijești de nevoile tale în toate modurile în care tânjești. 


Lasă ca acesta să fie un nou început în modul în care te procesezi și te îngrijești de tine însuți, pentru că atunci când o faci, vibrezi diferit. Succesul îți este destinat, dar nu trebuie să te epuizezi sau să îți ignori nevoile pentru a-l atinge. Recunoaște că cel mai bun și mai norocos lucru pe care îl poți face în această săptămână este să te odihnești, să te apleci în inima ta și să te lași încrezător că niciun vis nu îți va cere vreodată să te sacrifici.  

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 septembrie 2023 


Mercur direct în Fecioară este puternic pentru tine, deoarece îți guvernează sectorul comunicării. Într-o perioadă în care ai învățat și ți-ai spus mai abundent adevărul, Mercur direct îți va permite să reiei de unde ai rămas, deoarece te simți încrezător în pauza necesară pe care ți-a oferit-o retrogradul. Ai lucrat cu sârguință pentru a-ți îmbrățișa visele, pentru a-ți echilibra relațiile și pentru a învăța să crezi în tine. Ultimele câteva săptămâni de Mercur retrograd s-ar putea să te fi lăsat dacă te-ai dat înapoi în creșterea ta, dar acum, când este direct, vei simți din nou o respirație de ușurință care se întoarce în viața ta.  

Nimic nu poate fi pierdut sau desființat vreodată. Și, acum că Mercur este direct, este timpul să te concentrezi pe ceea ce ai învățat în timpul fazei sale retrograde din 23 august 2023, despre cum îți comunici nevoile, cum te aperi pe tine însuți și cum procesezi informațiile celorlalți. Folosește acest lucru pentru a crea o bază solidă pentru visele tale, corectează orice confuzie și angajează-te din nou să îți trăiești viața în termenii tăi.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 septembrie 2023 

Energia Fecioarei domină sectorul finanțelor și al stimei de sine, deoarece te ajută să planifici mai eficient ceea ce îți dorești și să te ocupi de orice lucru nerezolvat sau de sarcinile mai banale care creează succesul pe termen lung. Începând cu 23 august 2023, ai trecut în revistă acest sector al vieții tale, deoarece Mercur a fost direct în Fecioară. Este posibil să fi existat unele conștientizări și provocări noi, dar faptul că nu ai renunțat niciodată a pus bazele succesului pe care îl vei culege acum. 

Mercur direct în sectorul tău de valori deschide un câștig abundent, făcut și mai puternic de Luna Nouă care are loc în același semn al Fecioarei. Acesta este un nou început pentru modul în care te simți în legătură cu tine și cu abundența pe care o atragi. Permiteți-vă să îmbrățișați ceea ce a apărut recent, știind în același timp că nu vă definește, în timp ce vă reangajați pentru succes și pentru a trăi o viață care să reflecte cu adevărat creșterea voastră.  

 

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 

Luna Nouă personală este aici, deoarece răsare în Fecioară joi, 14 septembrie. O Lună Nouă este un portal către viața la care visezi, iar în semnul tău zodiacal, se reduce la ceea ce îți imaginezi pentru tine, pentru viața ta și pentru cei din jurul tău. Nimeni nu cunoaște visele inimii tale așa cum le cunoști tu, ceea ce înseamnă că, în timpul acestei luni, trebuie să crezi în tine însuți, pe măsură ce te autovalidezi și ai încredere în intuiția ta pentru a merge mai departe.  

Când crezi cu adevărat în tine, nu ai nevoie de nimeni care să-ți spună că ai dreptate. Asta nu înseamnă că nu ești deschis la universul care îți dezvăluie cum să îmbunătățești lucrurile sau să îți duci visele la îndeplinire, dar nu trebuie să aștepți ca altcineva să îți recunoască adevărul. Concentrează-te asupra a ceea ce te simți atras să creezi în acest nou capitol al vieții tale și apoi dedică-te să îl onorezi, deoarece ai încredere că vei atrage continuu norocul necesar pentru a-l transforma în realitate.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 septembrie 2023 

Mercur este direct în Fecioară, deoarece activează zona cea mai profundă a vieții tale, care guvernează visele și intuiția ta. În timpul retrogradării lui Mercur, care a început la 23 august 2023, s-ar putea să te fi simțit dificil să știi în ce viziune să ai încredere sau ce sentiment trebuie să onorezi, ceea ce s-ar putea să se fi simțit ca o întârziere sau un sentiment de confuzie interioară. Cu toate acestea, toate acestea se termină pe măsură ce Mercur este direct, ceea ce înseamnă că vă puteți onora pe voi înșivă și adevărul vostru și mai profund.  


În această parte a vieții tale, este esențial să reflectezi asupra semnificației viselor tale și asupra a ceea ce intuiția ta te ghidează să faci. Odată cu Luna Nouă în Fecioară care are loc în această zonă a vieții tale, începi să fii înzestrat cu onoarea de a te onora pe tine însuți altfel decât înainte, deoarece realizezi că trebuie să-ți urmezi inima și visele, deoarece este singura cale de a obține succesul divin. Permite-ți să te speli de îndoiala de sine din ultimele săptămâni și ai încredere în visul tău, oricât de mare ar părea, deoarece cunoașterea ta interioară este cea care te va conduce spre acea viață cu noroc.  


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 


Este timpul să începeți să faceți lucrurile diferit. Deschideți-vă, experimentați viața, rupeți status quo-ul și începeți să planificați tipul de viață pe care vi-l doriți cu adevărat. Nu trebuie să trăiești doar în emoțiile tale sau în reflecțiile a ceea ce a avut loc în viața ta. În schimb, îți poți onora visele pentru viitor, pe măsură ce le permiți să alimenteze schimbările de care ai nevoie pentru a le transforma în realitate.  

Nu totul va avea sens din ceea ce trăiești, ceea ce înseamnă că, adesea, acceptarea este necesară pentru a te elibera de gândul că ceva ar fi putut sau ar fi trebuit să se întâmple altfel. Permiteți Lunii Noi în Fecioară în sectorul obiectivelor dvs. să vă ajute să lăsați trecutul în urmă și să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să creați acum. Îmbrățișează relațiile din viața ta care le pot transforma în realitate și, sincer, decide odată pentru totdeauna că trecutul nu are nicio influență asupra viitorului despre care știi că este destinat să fie al tău.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 septembrie 2023 

S-a pus mare accent pe sectorul carierei tale, deoarece Mercur a fost retrograd în acest domeniu al vieții tale din 23 august 2023. Acum, pe măsură ce devine direct, alături de Luna Nouă în Fecioară, revine claritatea și oferta unui nou început. Aceasta este o energie optimistă care ajută să vă ghideze înainte nu doar pentru a vă realiza visele, ci și pentru a deveni cu adevărat versiunea de sine însuși care vă este destinată să fiți.  

Reflectați asupra a ceea ce ați învățat despre dvs. și despre obiectivele dvs. profesionale de când Mercur și-a început retrogradarea pe 23 august 2023. apoi concentrați-vă pe implementarea schimbărilor pentru a lua mâna creației și a vă direcționa cursul norocului. Îți este disponibil tot ceea ce ai nevoie acum. Trebuie să recunoști semnele divine din partea universului, deoarece ești susținut pentru a-ți duce cariera și viața pe noi culmi.  

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 

Aceasta este o perioadă de bun augur pentru tine, deoarece Mercur este direct în Fecioară, alături de Luna Nouă în Fecioară. Ambele activează sectorul tău de noroc și abundență. Vă rugăm să luați acest lucru ca pe o oportunitate de a îmbrățișa tot ceea ce aveți și de a avea încredere că este sigur să începeți din nou să vă planificați viitorul. Luna Nouă are loc chiar înainte ca Mercur să fie direct în Fecioară, permițându-vă să începeți să planificați ceea ce doriți să creați înainte de a vă simți în sfârșit pregătiți să vă aruncați în piscina schimbării.  


Nu contează ce a venit înainte. A servit unui scop mai mare dacă ai învățat din el și i-ai permis să te îmbunătățești pe tine și viața ta. Acum este momentul să aduci pacea și vindecarea în inima ta ca un balsam de care ai mare nevoie și nu uita că ai îndrumarea divină pentru a face din acesta cel mai norocos moment al vieții tale dacă faci primul pas.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 


Săptămâna aceasta, Luna Nouă în Fecioară se mișcă prin sectorul tău de transformare, ajutându-te să îți găsești în sfârșit un punct de sprijin solid, deoarece poți respira mai eficient și cu mai multă încredere. Deși ești un semn de aer, trebuie să știi că ești pe calea cea bună înainte de a continua, deoarece te străduiești în mod constant să te asiguri că alegerile tale te vor ajuta să îți duci visele la bun sfârșit. Pe măsură ce Mercur este direct și Luna Nouă în Fecioară atinge apogeul, puteți vedea că vă aflați exact acolo unde trebuie să fiți.  

Luna Nouă în Fecioară confirmă ceea ce ai căutat și te face încrezător să începi să planifici noul. Cu Mercur direct și în această zonă a vieții tale, vei simți cum orice îndoială sau confuzie se ridică, deoarece te poți concentra mai mult asupra viitorului și poți vedea cum să faci din fiecare vis o realitate. Ai încredere în această nouă claritate care sosește și știe că totul se întâmplă la momentul divin, care are ca scop să te livreze oportunităților norocoase necesare pentru a introduce un nou capitol atât de necesar în viața ta.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 


Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 septembrie 2023 

Luna Nouă și Mercur direct în Fecioară îți activează sectorul romantic în săptămâna 11 - 17 septembrie 2023, ajutând la restabilirea echilibrului și a încrederii pentru drumul care te așteaptă. Această săptămână va servi drept confirmare divină pentru deciziile tale recente și te va ajuta să ai suficientă încredere în tine pentru a începe un nou capitol în acest domeniu al vieții tale. Nu este vorba doar despre romantism pentru tine, ci despre modul în care persoana cu care alegi să îți petreci viața poate juca un rol definitoriu în tot ceea ce creezi.  

Ai încredere în puterea noilor începuturi și în faptul că lecțiile și experiențele tale te-au adus exact acolo unde trebuie să fii. Vor exista oportunități divine în jurul tău în săptămâna 11 -17 septembrie și depinde de tine să alegi cu inima și cu sufletul, în timp ce te concentrezi pe alinierea dintre tine și un potențial partener. Permite-ți să vizualizezi viața cu fiecare persoană, mai ales dacă ai mai multe posibilități, și nu alege doar dragostea, ci persoana care îți va permite să iubești viața și mai profund, în timp ce ești învăluit într-un aer de abundență și creștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel