Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 18 - 24 septembrie 2023
Data publicării:
Horoscop 18 - 24 septembrie 2023.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec: Noroc divin
Cea mai norocoasă zi: Vineri, 22 septembrie 

Cel mai bine ar fi să crezi în norocul tău divin pentru a te mișca pe căi care să atragă tot ceea ce îți dorești. În timp ce ai lucrat în mod constant la această zonă a ta pe tot parcursul anului, intri într-un moment crucial al vieții tale, odată cu începerea sezonului Balanței. Luna plină anuală în Berbec este la doar o săptămână distanță. Acesta este un moment în care te poți pregăti pentru noul început pe care îl cauți în viața ta și chiar în interiorul tău, pe măsură ce te apropii de tot ceea ce îți este destinat. 

Primul sfert de Lună în Săgetător luminează zona ta de noroc, ajutându-te să te eliberezi și să renunți la ceea ce s-a întâmplat în trecut, pe măsură ce vezi că acesta nu va defini niciodată ceea ce alegi să faci din viitorul tău. Pe măsură ce îți permiți să accepți, să ierți și să începi să visezi la tot ceea ce urmează să vină, devii exact ceea ce căutai, ceea ce te pune pe drumul spre destinul tău.

Taur: grija de sine
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembrie 

Balanța guvernează starea de bine, rutina și dedicarea ta interioară pentru a crea tot ceea ce îți dorești de la viață. Atunci când Soarele intră în acest semn zodiacal, te ajută să îți aliniezi acțiunile cu ceea ce vrei să insufli în viața ta, pe măsură ce devii pasionată de schimbare și noutate. Soarele îți guvernează sinele exterior. În acest sens, este timpul să începi să îți permiți să îți valorifici inspirația, deoarece îi vei permite să te motiveze pentru a obține tot ceea ce îți dorești.  

Permite-ți să privești viața printr-o lentilă diferită, fii mai deschis la schimbare și amintește-ți că există o diferență între a fi dedicat la ceea ce te simți conectat și a te epuiza în urmărirea a ceea ce nu te interesează. Pe măsură ce îți onorezi propriile nevoi și îți permiți să îmbrățișezi riscul, vei vedea cum lucrurile la care ai visat sunt, de asemenea, cele care ți-au fost destinate dintotdeauna.

Gemeni: fericire
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembrie 

Pe măsură ce sezonul retrograd se încheie încet, te poți gândi mai mult la viitor. Este posibil să simțiți o greutate care încă persistă în viața dvs. Deși nu fiecare moment al vieții ar trebui să fie plin de fericire și bucurie, trebuie să îți amintești ce contează cel mai mult pentru tine. Fericirea este o alegere, dar este și dreptul tău divin și, oricât de mult te-ai concentrat pe carieră sau pe stabilitatea financiară, acum meriți să faci din bucurie prioritatea ta numărul unu.  

Balanța guvernează sectorul bucuriei și al angajamentului tău, deoarece te inspiră să urmărești și să creezi ceea ce îți aduce cea mai mare fericire. Nu trebuie să explici sau să justifici nimic în fața nimănui. Chiar dacă asta înseamnă că părți semnificative din viața ta trebuie să se schimbe pentru a permite acest lucru, merită dacă te simți mulțumit știind că ești exact acolo unde trebuie să fii.

Rac: autoîngrijire
Cea mai norocoasă zi: Vineri, 22 septembrie 

Într-un an care se referă la schimbări semnificative în viața ta, deoarece Pluton și-a început trecerea dramatică din Capricorn în Vărsător, luminându-ți sectoarele romantice și de transformare, trebuie să te asiguri, de asemenea, că ai grijă de tine în toate modurile de care ai nevoie. Îngrijirea de sine nu înseamnă doar îngrijirea pielii și lenevirea pe plajă. Este, de asemenea, despre crearea unui spațiu pentru ca sănătatea ta mentală, emoțională, fizică și spirituală să înflorească. Sunteți îndrumați să vă concentrați asupra acestui lucru pe măsură ce Luna din primul sfert de lună răsare în Săgetător.  

Luna primului sfert în Săgetător guvernează zona ta de sănătate, bunăstare și rutină, încurajându-te să te asiguri că te prioritizezi pe tine și ceea ce ai nevoie în această perioadă. Lasă-te să vezi că norocul pe care îl cauți se găsește în interiorul tău, pe măsură ce îți creezi spațiul pentru a te simți cel mai bun eu al tău. Când o vei face, poți lua deciziile necesare pentru a îmbrățișa toate schimbările pe care Pluton în Vărsător va continua să le aducă în viața ta.

Leu: comunicare
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembrie 

Îi puteți inspira cu ușurință pe ceilalți, deoarece păreți să trăiți mai îndrăzneț și mai strălucit decât cei din jur. Deși nu ți-e teamă să ieși în față și să îți spui adevărul sau chiar să iei apărarea altcuiva, ceva ce ai învățat este că adevărul este adesea tăcut. Uneori, poate fi mai ușor să vorbești despre acele lucruri care nu contează cu adevărat decât despre cele care îți sunt aproape de inimă, însă numai fiind vulnerabil și sincer vei putea să-ți ridici viața la nivelul următor.  

Sezonul Balanță îți activează sectorul de comunicare, ajutându-te să echilibrezi îndrăzneala și blândețea. Acest aspect de mai mare vulnerabilitate și chiar de compromis îți va permite să vezi viața altfel și îți va crea spații pentru a învăța mai multe despre tine. Pe măsură ce îți îmbrățișezi latura mai moale și lecțiile pe care ți le oferă relațiile din viața ta, poți crea fără efort abundența și bucuria la care visezi.

Fecioară: abundență
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembrie 

Când viața se schimbă, poate fi o provocare să ții pasul cu toate. Mai ales că încerci mereu să găsești motivele logice pentru ceea ce s-a întâmplat și cum să mergi mai departe, înveți că nu trebuie să înțelegi întotdeauna sensul tuturor lucrurilor, ci să te abandonezi la ceea ce îți dezvăluie. Logica nu va merge decât până la un anumit punct pe calea sufletului tău, iar în această fază a vieții tale, în loc să încerci să înțelegi totul, creează-ți spațiul pentru a te bucura în cele din urmă.  

Balanța guvernează zona ta de autoapreciere și finanțe, deoarece poți îmbrățișa o mai mare abundență în fiecare aspect al vieții tale. Asta nu înseamnă că vei reuși să îți dai seama cum s-au întors brusc lucrurile în modul cel mai pozitiv, mai ales că acesta este un semn de aer. Nu lăsați asta să vă oprească să vă bucurați de noile oportunități și de bucuria care vă înconjoară. Uneori, este suficient să accepți tot ceea ce primești, știind că ești demn de toate acestea.

Balanță: noi oportunități
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembri

Trebuie să te întorci la adevărul tău divin pentru a-ți crea cu adevărat schimbările săptămânale. Fiind un semn zodiacal care prioritizează relațiile cu ceilalți, poate fi adesea o provocare să te întorci la tine însuți și să-ți onorezi dorința de a urmări și explora. Cu toate acestea, tocmai asta este ceea ce ești menit să faci, deoarece viața care te așteaptă este una cu care te simți intim conectat și nu una cu care ești de acord pentru că ar putea fi necesară celor din jur.  

Lasă ca acest sezon al Balanței să fie reînnoirea ta în timp ce renunți la a-ți sacrifica visele pentru a-i face pe alții fericiți sau să te agăți de conexiuni în inima ta despre care știi deja că nu sunt aliniate. Ai o mulțime de oportunități noi care te înconjoară. În același timp, retrogradarea lui Jupiter în Taur activează o transformare profundă în viața ta. Acest lucru înseamnă că ești datoare să-ți permiți ca lucrurile să se schimbe, atât în interiorul tău, cât și în jurul tău. Pe măsură ce îți onorezi mai profund visele și dorințele, vei atrage conexiuni norocoase care te vor ajuta să le transformi în realitate.

Scorpion: deblochează destinul
Cea mai norocoasă zi: Vineri, 22 septembrie 

Întotdeauna există mai multe moduri de a privi lucrurile. Adevărul din orice lucru se poate pierde adesea, mai ales pentru un semn de ape adânci ca tine. De aceea, trebuie să devii ancora ta. Devenind ancora ta, te transformi în valoarea ta divină. Ceea ce meriți și când atingi acest lucru devine adevărul tău, indiferent de ceea ce se poate schimba în jurul tău. Soarta ta nu te va face niciodată să renunți la ancora ta. Nu se va arăta niciodată mai puțin decât meriți sau te va forța să îți sacrifici nevoile sau visele. Amintindu-ți acest adevăr profund, creezi spațiul pentru a atrage viața abundentă și norocoasă pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.  


Luna din primul sfert de lună atinge vârful în Săgetător în această săptămână în sectorul tău de încredere în sine și finanțe. Această lunare te încurajează să te eliberezi de teme și chestiuni din trecut care nu fac decât să-ți blocheze destinul și dreptul divin. Acceptă lecțiile prin care ai trecut și ceea ce te-au învățat. Apoi, angajează-te din nou să te validezi pe tine însuți, ancora ta și ai încredere că s-ar putea să fii la doar o clipă distanță de a realiza tot ceea ce ai visat întotdeauna.

Săgetător: încredere 
Cea mai norocoasă zi: Vineri, 22 septembrie 

Au avut loc multe schimbări în ultima vreme în viața ta, mai ales că Venus s-a deplasat prin sectorul tău de învățare, abundență și noroc. Deși această zonă a vieții tale este cunoscută mai ales pentru norocul pe care ți-l pot aduce noile experiențe, este esențial să nu uiți că lecțiile tale de suflet se găsesc tot aici. Atunci când poți îmbrățișa lecțiile trecutului tău, vei putea păși în viitorul norocos și abundent la care ai visat. Concentrează-te pe ceea ce ai învățat, pe modul în care te-ai schimbat și pe ceea ce faci pentru a te angaja să te îmbunătățești.


Luna din primul sfert în semnul tău zodiacal Săgetător răsare, ajutându-te să înveți și să te debarasezi de ceea ce nu mai ai nevoie. În Săgetător, acest lucru se va centra în jurul convingerilor tale sau a modului în care te-ai perceput pe tine însuți. Onorând cu adevărat cât de mult te-ai transformat, te poți asigura că te miști în toate modurile care se aliniază cu cine ai devenit. Acest lucru îți permite să te simți încrezător că deciziile tale duc cu adevărat la viața la care ai visat.

Capricorn: echilibru
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembrie 


Ești unul dintre cele mai de succes semne din zodiac, deoarece ești harnic și sârguincios și îți găsești o mare împlinire în carieră. Totuși, pe de altă parte este să îmbrățișezi o energie de echilibru în viața ta, astfel încât grija de sine și relațiile personale să nu aibă de suferit. Succesul în carieră este doar un domeniu de realizare, dar ceea ce tânjești cu adevărat și ceea ce este menit pentru tine este realizarea în fiecare fațetă a vieții tale.  

Sezonul Balanță îți atrage atenția asupra carierei și a vieții tale profesionale, dar îți cere și să creezi un echilibru aici. În timp ce Balanța guvernează acest domeniu critic al vieții tale, o face pentru a-ți reaminti că abundența și norocul pe care le cauți nu se vor găsi doar prin carieră, ci și în creșterea ta personală și în relațiile pe care le construiești cu ceilalți. Permite-ți să conștientizezi echilibrul pe care l-ai creat și pe cel pe care încă speri să-l insufli, pe măsură ce realizezi că dragostea poate fi la fel de abundentă ca și succesul financiar.

Vărsător: noi oportunități  
Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 septembrie 


Permiteți-vă să credeți în tot ceea ce va urma. Ai trecut prin atât de multe, dar acum ești pe marginea prăpastiei noutății, deoarece totul în viața ta începe să semene cu tot ceea ce ai visat vreodată. Pe măsură ce te poți deschide pentru a primi această bunătate și noroc, creezi un spațiu pentru a atrage și mai mult, deoarece vezi cât de multe lucruri pentru care să fii recunoscător.  

Sezonul Balanță îți activează sectorul norocului și al abundenței, deoarece totul pare să fie spălat într-o ceață roz de speranță. În loc să pui sub semnul întrebării această fază excelentă în care intri, zâmbește, deoarece știi că ești demn să primești totul. Totul în viața ta va cunoaște răsturnări de situație pozitive și abundență, deoarece relațiile, cariera și chiar și călătoria ta de vindecare sunt brusc văzute într-o lumină complet diferită. Bucurați-vă de ceea ce ați creat, practicați recunoștința pentru tot ceea ce ați primit și fiți deschiși să vă asumați noi șanse și oportunități pentru a face loc pentru și mai mult.

Pești: creștere personală
Cea mai norocoasă zi: Vineri, 22 septembrie 


Pentru a păși cu adevărat în viața menită pentru tine, trebuie să renunți adesea la ceea ce credeai că este. Ești un semn incredibil de intuitiv și, chiar dacă încă nu ai materializat pe deplin schimbări semnificative în viața ta, știi că acestea vor veni. Uneori, acceptarea acestui lucru este, de asemenea, un proces de onorare a creșterii tale, deoarece îți dai seama că, cu cât devii mai mult sinele tău autentic, cu atât mai mult intuiția ta se va întări, pe măsură ce te trage spre destinul tău divin. Nu vă fie teamă să eliberați sau să renunțați la ceea ce ați crezut cândva că este cel mai bun, pentru că sunteți pe cale să fiți ghidați către un nivel cu totul nou de abundență și noroc.  

Luna din primul sfert de lună în Săgetător răsare în zona ta de carieră, ajutându-te să te uiți la ceea ce ai învățat despre tine, să eliberezi ceea ce nu mai rezonează și să te apuci de treabă pentru a crea ceea ce simți că este cel mai bine aliniat cu creșterea ta personală. Săgetătorul și semnul tău de Pești sunt guvernatorii lui Jupiter, planeta abundenței, așa că există o legătură profundă între a începe deschis la faptul că viața merge altfel decât ți-ai imaginat și a trăi pe deplin viața visurilor tale. Îngăduie-ți să ai încredere că spațiul pe care îl creezi este locul în care visele tale se vor împlini în cele din urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel