Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 2 - 8 octombrie 2023
Data publicării:
Iată care este cea mai norocoasă zi a săptămânii, în funcție de zodie.

 


Ziua cea mai norocoasă a Berbecului: Duminică, 8 octombrie 
Norocul nu poate fi obținut oricum, iar după ce Venus a adus în discuție atât de multe teme legate de ceea ce ai nevoie pentru a te simți cu adevărat fericit în viața ta, acum ai nevoie de timp pentru a te concentra pe bunăstarea ta.

Nu vei pierde nicio oportunitate și, de fapt, timpul pe care ți-l vei lua acum pentru tine pentru a te asigura că te simți cu adevărat ca cel mai bun „eu” al tău va da roade în general. Nu poți alege ceea ce este menit divin pentru tine, decât dacă ești în locul potrivit din punct de vedere emoțional, mental și fizic.  


Ziua cea mai norocoasă a Taurului: Duminică, 8 octombrie 
Atunci când reușești să te prioritizezi pe tine și sentimentele tale, ai tendința de a atrage cel mai incredibil noroc. În loc să te gândești că, cu cât te ții mai mult de calea pe care o ai la îndemână sau îți onorezi responsabilitățile, atunci când te eliberezi de rutină, creezi spațiu pentru ca magia să te găsească. Venus trece în Fecioară duminică, 5 octombrie, schimbând modul în care îți onorezi nevoile interioare. 


Ziua cea mai norocoasă a Gemenilor: Miercuri, 4 octombrie 
După ce ai învățat despre puterea de a te exprima, este timpul să îți folosești cuvintele pentru a-ți crea viața la care visezi. Ai atât de multe lucruri în interiorul tău care te pot ajuta să te direcționezi spre măreție în această viață, dar dacă nu te concentrezi asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat, de multe ori poți desconsidera aceste momente de noroc ca fiind doar o coincidență.


Cea mai norocoasă zi a Racului: Vineri, 6 octombrie 
Cel mai bine ar fi să te hotărăști ce este cel mai important pentru tine. Oricât de mult va continua viața să fie ocupată, te vei asigura că prioritățile tale se aliniază cu adevărul tău, onorând ceea ce îți dorești și ai nevoie de la viață. Pe măsură ce începi o nouă etapă energetică a vieții tale, reflectează asupra a ceea ce simți că nu face decât să ocupe spațiu, în loc să adauge la valoarea generală a unei vieți bine trăite. 


Cea mai norocoasă zi a Leului: Miercuri, 4 octombrie 
Din fericire, universul intervine atunci când ai cea mai mare nevoie de el. Tocmai închei o perioadă îndelungată în care Venus s-a aflat în semnul tău zodiacal Leu, care a adus o mare reflecție și multe schimbări, în timp ce a trecut prin faza retrogradă. Oricât de mult s-ar fi simțit unele dintre acestea ca fiind perturbatoare, a fost, de asemenea, schimbarea de energie de care aveai nevoie pentru a duce lucrurile la următorul nivel al vieții tale. Acum că Venus se mută în Fecioară, lăsând în urmă lecțiile din trecut, trebuie să îți dai seama încotro să mergi de aici încolo, tocmai unde Mercur în Balanță devine esențial.


Ziua cea mai norocoasă a Fecioarei: Duminică, 8 octombrie 
Permite-ți să îți tragi sufletul pentru a nu rata ocazia de a realiza cu adevărat cât de mult îți ghidează divin universul fiecare pas din viața ta. Venus trece din Leu în Fecioară, ceea ce va duce multe dintre lucrurile la care te-ai gândit pe plan intern într-o nouă fază de acțiune. În Fecioară, Venus favorizează mult planurile, lucru pe care îl respecți și îți place, dar trebuie să te asiguri că baza oricărei schimbări este de a construi mai mult o viață pe care o iubești.


Ziua cea mai norocoasă a Balanței: Vineri, 6 octombrie 
Mută-ți atenția de la relații, la viața profesională. Fie că este vorba de o schimbare în carieră sau de ceva mai proeminent, trebuie să reflectezi asupra acestui domeniu al vieții tale și dacă se aliniază cu adevărul tău. Ultimul sfert de Lună în Rac îți pune în evidență cariera, invitându-te să îți dai seama ce trebuie să eliberezi pentru a crea mai multă împlinire, pe măsură ce îți onorezi adevărul.


Cea mai norocoasă zi a Scorpionului: Vineri, 6 octombrie 
Este timpul să întinzi aripile și să te înalți, deoarece Luna din ultimul sfert de lună evidențiază teme de abundență și expansiune. Nu este loc aici pentru îndoieli sau pentru a te agăța de ceva din trecut, deoarece totul în univers încearcă să îți arate cât de fantastică poate fi viața dacă îți acorzi o șansă. Unele legături cu trecutul te pot bloca să simți cu adevărat acea senzație de împuternicire a norocului în care te conduce universul.


Ziua cea mai norocoasă a Săgetătorului: Duminică, 8 octombrie 
Atunci când te concentrezi asupra carierei tale, trebuie să o privești cu un simț al împământenirii și pragmatismului. Deși ești un semn de foc, poți avea tendința de a te lăsa atras de următorul lucru important sau de calea ușoară spre succes, dar niciuna dintre aceste opțiuni nu te va duce vreodată acolo unde visezi. În schimb, este timpul să te concentrezi pe ceea ce este real și pe puterea de a-ți modela destinul.


Ziua cea mai norocoasă pentru Capricorn: Duminică, 8 octombrie 
Pregătește-te pentru noutate, deoarece primești un aflux de posibilități și oportunități din partea universului. Ai trecut printr-o fază a vieții în care ți-ai construit un sentiment de echilibru mai stabil, bazat pe ceea ce adaugă cu adevărat valoare vieții tale. Acum, că ai reușit, ești pregătit să te poți deplasa în următoarea fază de succes, pe măsură ce Venus trece în Fecioară, luminându-ți viața cu abundență și expansiune.


Ziua cea mai norocoasă a Vărsătorului: Miercuri, 4 octombrie 
Pentru a-ți construi viața plină de noroc la care visezi, trebuie să fii capabil să-ți exprimi dorința. Fie că este vorba despre partenerul de cuplu sau despre carieră, trebuie să devii specific în ceea ce privește realizarea tuturor viselor tale. Acest lucru se întoarce la a crede în tine și în creșterea ta pentru a ști că obiectivele tale reflectă doar tot ceea ce meriți. 


Ziua cea mai norocoasă a Peștilor: Vineri, 6 octombrie 
Pe măsură ce te angajezi într-un nou capitol al vieții tale, trebuie să-ți acorzi timp pentru a avea încredere în noile sentimente pe care le ai. O mare parte din ultimii ani a fost despre învățarea lecțiilor, onorarea valorii tale personale și exersarea limitelor. Această nouă etapă este abia la început; este vorba mai mult despre a primi binecuvântările pe care ai muncit din greu să le creezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zi norocoasa  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel