Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 27 noiembrie - 1 decembrie 2023
Data publicării:
Acestea sunt mai norocoase zile ale săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa carierei tale. 

Aliniază-te îndeaproape cu visele tale în această săptămână, pe măsură ce pornești un nou capitol în cariera ta. Mercur se va muta în Capricorn și va aduce discuții sporite în jurul noilor oportunități, avansări și promovări. Profită la maximum de această energie permițându-ți să aplici pentru noi locuri de muncă sau să elaborezi o propunere pentru acea afacere la care visezi.  

Totul este pregătit pentru a intra într-un nou capitol uimitor al vieții tale în 2024, odată cu noul ciclu de eclipse și cu faptul că Pluton părăsește în sfârșit semnul de pământ al Capricornului. Fă-ți timp acum să începi să planifici succesul pe care îți dorești să îl ai și cariera care îți va împlini sufletul.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa ta de noroc 

Energia Capricornului guvernează peste temele norocului, abundenței, expansiunii și călătoriilor, ajutând la aducerea multor oportunități noi în viața ta. Mercur, planeta comunicării în Capricorn, te va ajuta să discuți, să negociezi și să te gândești la noi posibilități pentru viitorul tău, cum ar fi munca la distanță, un loc de muncă de nomad digital sau întoarcerea la școală pentru a dobândi în cele din urmă poziția pe care ți-o dorești cu adevărat. 


În timp ce Mercur se află în prezent în preumbră pentru viitoarea sa retrogradare, folosiți acest lucru ca o modalitate de a avansa pentru noul an. Reflectați asupra a ceea ce vă simțiți chemat să urmăriți și asupra oricăror idei pe care le-ați avut. De asemenea, este posibil să creezi o conexiune pozitivă cu cineva pentru viitorul tău, întâlnindu-l în timp ce călătorești. Pe măsură ce te deschizi către noi oportunități, vei deveni copt cu posibilități.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 


Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, sectorul tău de sine 

Luna Plină în Gemeni răsare în semnul tău zodiacal în această săptămână, aducând un moment de strălucire în călătoria ta din acest an. Energia Gemenilor guvernează sentimentul tău de sine și ce credințe dictează alegerile pe care le faci. Această Lună Plină va aduce la îndeplinire evenimentele din 18 iunie, pe măsură ce ești ghidat să îți onorezi adevărul interior mai profund decât ai făcut-o până acum. 

Pe măsură ce pășești în acest nou capitol al adevărului și al autenticității, permite-ți să strălucești pe deplin și să fii văzut pentru ceea ce ești, deoarece așa te vor găsi oamenii potriviți. Fii deschis la oportunitățile din jurul acestei Luni pline, mai ales la cele care par să fie nevoie să te dezvolți în ele pentru a primi pe deplin ceea ce ți se oferă.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, casa viselor tale 

Acordă-ți puțină liniște sub Luna Plină activă din Gemeni, în timp ce te conectezi la sinele tău interior și la visele pe care este posibil să le fi lăsat în urmă. În timp ce te pregătești să închei un an și să începi unul nou, să știi că următoarea fază a vieții tale va fi despre cum să-ți duci la bun sfârșit visele. Pentru a vă pregăti, încercați să scrieți în jurnal despre unele vise pentru voi înșivă sau pentru viața voastră pe care nu v-ați concentrat încă să le creați.  


Lasă această lunare să lumineze cu strălucire ceea ce te simți chemat să urmărești, deoarece visele tale nu sunt doar dorințe sau speranțe, ci idei divine pe care ești menit să le duci la îndeplinire. Onorând această parte din tine, poți fi mai mult în aliniere cu universul și poți atrage ceea ce îți dorești cu adevărat pentru viața ta.

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa dedicării. 


Energia Capricornului domină casa ta de dedicare, care include și zona din viața ta care îți guvernează rutina zilnică. Oricât de mult ai fi plină de pasiune pentru ceea ce vrei să creezi, există adesea tendința de a simți atât de intens pentru atât de multe lucruri încât nu știi ce direcție să iei. Concentrându-te și îmbrățișând energia lui Mercur în Capricorn, poți fi sigur că alegi calea care te va duce la succes.  

Mercur implică comunicarea, în timp ce energia Capricornului îți va cere să te ocupi de perseverența, dedicarea și de orice schimbare a rutinei tale pentru a face progrese semnificative. Permite-ți să te armonizezi cu ceea ce este cel mai important pentru tine și apoi construiește-ți viața în jurul acestui lucru.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 

Energie conducătoare: Lună Plină în Gemeni, casa carierei tale. 

Luna Plină în Gemeni răsare în casa carierei tale, scoțând la lumină un moment puternic din viața ta profesională. Reflectați asupra zilei de 18 iunie, când ați fost ghidată să plantați semințe sub Luna Nouă în Gemeni pentru ceea ce sperați să culegeți. Acum, încearcă să afli ce a ieșit la suprafață de atunci și fii deschis la noi posibilități, deoarece Gemenii tind să fie un semn foarte activ.  

Acesta este un domeniu al vieții tale care va continua să se dezvolte pe parcursul anului viitor, dar acum este momentul să îmbrățișezi schimbările pozitive pe care le-ai creat în acest sector, împreună cu ceea ce speri să mai faci. Concentrându-ți energia și știind că succesul îți este destinat, poți profita la maximum de fiecare moment de oportunitate.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, sectorul tău de abundență și expansiune 

Energia Gemenilor domină casa ta de noroc, abundență și expansiune, pe măsură ce ești ghidat din zona ta de confort și începi să onorezi din nou ceea ce îți dorești de la viața ta. În timpul acestei Luni pline în Gemeni, petreceți un moment jurnalizând despre ceea ce se întâmpla pe 18 iunie în jurul Lunii Noi și acum ce a fost adus la îndeplinire. Aceasta este o zonă a vieții tale care va fi o sursă principală de concentrare în anul care urmează, dar pentru moment, este suficient să îți sporești pur și simplu gradul de conștientizare a ceea ce îți dorești - și a ceea ce va trebui să faci pentru a o obține.  


Deși acesta este un domeniu al vieții tale care va cunoaște o dezvoltare continuă pe parcursul anului viitor, încearcă, de asemenea, să fii deschis la noi posibilități în această perioadă. Este posibil să primești o notificare de călătorie la serviciu sau o oportunitate de retragere uimitoare. Aveți încredere că tot ceea ce vă iese în cale în această perioadă vă este destinat.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa ta de comunicare 

Energia Capricornului îți guvernează casa comunicării, care include atât cuvintele pe care le rostești, cât și pe cele pe care le gândești și le scrii. Mercur este planeta care guvernează această temă, așa că acesta este un moment deosebit de puternic pentru a te gândi la cuvintele tale ca având capacitatea de a crea viitorul la care visezi. Cu fiecare conversație și fiecare gând, plantezi sămânța pentru ceea ce speri să crească și să se manifeste. 

Chiar dacă Mercur se află în prezent în preumbră pentru viitoarea sa retrogradare, puteți folosi energia semnului de pământ al Capricornului pentru a vă asigura că vorbiți doar ceea ce vă doriți să existe. Fii atent la modul în care vorbești cu tine însuți în această perioadă și practică afirmații pozitive pentru a încuraja creșterea și speranța în lunile următoare.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa valorii și a respectului de sine. 

Când vine vorba de stima de sine, cei mai mulți din viața ta nu ar ghici niciodată că acesta este un domeniu în care ești adesea chemat să te dezvolți. Doar pentru că nu pare din exterior, nu înseamnă că nu este adevărat. Cu toate acestea, având în vedere că Pluton a petrecut ultimii treisprezece ani aici, în această zonă a vieții tale, ar trebui să fii și tu pe punctul de a încheia o lecție majoră, care te va deschide pentru a primi tot ceea ce ți-ai dorit de la viață. 

Energia Capricornului domină modul în care te simți în legătură cu tine însuți, ceea ce determină tot ceea ce poți crea. Acordă-ți atenție lui Mercur în momentul în care trece în acest Capricorn și asigură-te că îți onorezi valoarea interioară prin conversațiile și acordurile pe care le creezi cu ceilalți. Asigurându-te că pui energie doar în ceea ce meriți, creezi o nouă vibrație energetică pentru viața ta.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 


Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, sectorul tău de concentrare și bunăstare 


Luna Plină în Gemeni răsare în sectorul dvs. de concentrare și bunăstare, ajutându-vă să vă acordați prioritate și să vă ocupați de propriile nevoi. Fiind un semn zodiacal care tinde să fie extrem de orientat spre carieră și succes, a avea o pauză și un moment de reflecție asupra modului în care ai grijă de tine este extrem de important. Permite-ți să iei o pauză, caută singurătatea sau programează-ți acea programare la spa, deoarece te va ajuta să te asiguri că ești la înălțime pentru tot ceea ce vrei să creezi.  


Luna Plină în Gemeni va încheia un ciclu care a început în iunie 2023, așa că este posibil să cauți, de asemenea, să faci unele schimbări de lungă durată în rutina ta zilnică, care să îți permită să te concentrezi și pe toate aspectele sănătății tale. Chiar dacă acest lucru ți se pare străin, încearcă să onorezi această parte din tine, deoarece va crea, de asemenea, o definiție cu totul nouă a ceea ce înseamnă cu adevărat succesul.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa intuiției tale 

S-ar putea să nu fiți întotdeauna cunoscută ca fiind cea mai intuitivă zodie; cu toate acestea, aveți o conexiune profundă cu universul pe care trebuie să o onorați pentru a vă asigura că vă mișcați pe căile care vă sunt destinate. Pe măsură ce Mercur trece în semnul de pământ al Capricornului, această zonă a vieții tale este luminată, ajutându-te să îți onorezi intuiția - și să faci un plan pentru cum să o urmezi și să duci la bun sfârșit orice vis. 

Recunoaște că, având în vedere că, în prezent, Mercur se află în preumbră pentru viitoarea sa călătorie retrogradă, acesta va fi un proces care te va purta până în noul an, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să începi acum, chiar acolo unde te afli. Folosește acest lucru pentru a onora, valida și reconecta cu spiritul divin din tine, astfel încât să poți atinge cu adevărat stelele și să faci din fiecare vis o realitate în anul care vine.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 1 decembrie 


Energie conducătoare: Mercur în Capricorn, casa comunității și a sprijinului.  

Ai tendința de a fi una dintre acele personalități în care pari a fi extrovertit, dar ești un introvertit. Tânjești după companie și prieteni, dar, în funcție de energia prezentă, te poți și obosi ușor - dar în acest sens, nu poți uita cât de mult ai nevoie de oameni care să te ajute pe drumul tău. Folosește energia lui Mercur în Capricorn pentru a te apropia de ceilalți, pentru a-ți lărgi cercul social și pentru a învăța că a fi înconjurat de oamenii potriviți poate face toată diferența.  

Nu numai că comunitatea ta îți oferă sprijinul de care ai nevoie, dar în această săptămână, ar putea exista unele oportunități noi și interesante de care ai putea auzi de la un prieten sau coleg de serviciu. Întinzând mâna, îmbrățișând acea energie extrovertită și fiind vulnerabil în ceea ce ai nevoie, te poți afla în locul în care să atragi exact sprijinul și oferta de care ai avut nevoie. Nu uitați, dacă nu vorbiți, s-ar putea să nu vi se ceară niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel