Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 4 - 10 septembrie 2023
Data publicării:
Horoscop  4 - 10 septembrie 2023.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 septembrie 2023 

Nu este loc pentru îndoială de sine sau negativism în acest moment. S-ar putea să nu-ți poți schimba viața peste noapte, dar îți poți spune adevărul, ceea ce va ajuta la crearea bazei pentru norocul și abundența pe care le cauți. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să eliberezi în interiorul tău și pe conversațiile critice despre eliberarea spațiului în viața ta pentru o nouă creștere, pe măsură ce Luna de Ultimul Sfert în Gemeni îți activează sectorul de comunicare.  

Sezonul retrograd nu este o perioadă de inactivitate, ci de curățare a ceea ce nu face decât să adune praf în viața ta. Cu cât poți profita mai mult de oportunitățile de expansiune pe măsură ce apar, chiar dacă este vorba doar de a crea spațiu pentru ca visul tău să prindă rădăcini, cu atât vei avea mai mult succes odată ce te vei simți liber să acționezi.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023 

Jupiter, planeta abundenței și a norocului, își începe călătoria retrogradă în sectorul tău de sine. În timpul acestei faze a lui Jupiter, scopul principal este de a te extinde în afara zonei tale de confort, pe măsură ce îți permiți să fii mai autentic și să accepți noi posibilități. În timpul retrogradării lui Jupiter, este șansa ta de a reflecta la cât de bine ai îmbrățișat noutatea, astfel încât să poți face orice ajustări sau clarificări necesare pentru a folosi pe deplin planeta norocului în semnul tău până pe 24 mai 2024.  


Folosește orice nouă conștientizare pentru a face noi alegeri sau pentru a afla ce te pasionează cu adevărat. În timp ce acest lucru poate trezi sentimente pentru tine, amintește-ți cât de împuternicit ești să îți creezi viața visurilor tale cu Jupiter în semnul tău zodiacal, pe măsură ce te rededici continuu să trăiești în afara zonei de confort.â

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 septembrie 2023 

Ultimul sfert de Lună în Gemeni răsare pe 6 septembrie, invitându-te la un moment crucial de conștientizare, deoarece poți reflecta mai profund asupra gândurilor sau perspectivelor de care încă te agăți și care nu mai servesc visurilor pe care le ai pentru viața ta. Folosește-te de acest moment pentru a merge în interiorul tău, pentru a fi sincer cu privire la ceea ce ai nevoie și ceea ce nu ai nevoie și apoi profită de momentele de conversație sau de eliberare cu o dedicare neabătută. 


Angajându-vă pe deplin față de viața la care visați, anunțați, de asemenea, universului că sunteți pe deplin pregătiți pentru această nouă etapă a vieții voastre. Doar pentru că lucrurile se pot mișca încet sau pentru că aveți o revelație bruscă care pare să pună sub semnul întrebării alegerile recente, nu uitați că nu este niciodată un eșec. Ba, dimpotrivă, este doar divinitatea care te pregătește pentru succesul final.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023 


Într-un an plin de schimbări, intri într-o perioadă de creștere și de realiniere a vieții tale exterioare cu cât de mult ai crescut în interior. Jupiter retrograd este specializat în acest sens, iar pentru tine se intensifică, deoarece în zodia caldă a Taurului, îți activează obiectivele personale și sectorul social. Este momentul să folosești cât mai bine conexiunile pe care le ai în viața ta, deoarece acestea vor duce la descoperiri și chiar la oportunități lucrative.  

Îmbrățișarea puterii celor din jurul tău te va ajuta să asamblezi acest nou capitol al vieții tale. Deși ar putea fi greu de știut cu precizie unde va duce asta în timpul sezonului retrograd, nu trebuie să ai toate răspunsurile pentru a începe să îmbrățișezi conexiunile pe care le ai în viața ta. Făcând acest lucru, trimiți o energie vitală de vrednicie și îi transmiți universului că ești pregătit pentru acest nou și norocos capitol din viața ta.

Leu 
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023 

Jupiter retrograd în Taur evidențiază sectorul carierei tale, fiind îndrumat să încetinești și să reflectezi asupra alegerilor tale profesionale recente. De când Jupiter a intrat în acest semn de pământ harnic, pe 16 mai 2023, a trebuit să te gândești mai degrabă pe termen lung decât la succesul instantaneu. Acest lucru nu a fost întotdeauna confortabil, dar ești pregătit să culegi beneficiile sale. Cu cât îți iei mai mult timp pentru a-ți construi cariera visurilor tale, cu atât mai mult va dura mai mult. Chiar dacă acest lucru vă duce în direcții noi sau vă refaceți pașii anteriori, cu cât mergeți mai încet, cu atât mai mult succes veți avea.  

Onorând această fază astrologică, te poți rededica la ceea ce este cel mai important pentru tine. Împreună cu valoarea ta profesională, asigură-te că tot ceea ce accepți de acum încolo hrănește cu adevărat fiecare fațetă a vieții tale - și nu doar rezultatele financiare. Ați învățat că aveți nevoie de mai mult decât de succesul monetar pentru a găsi fericirea.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023 

Este o perioadă extrem de norocoasă pentru tine, deoarece Jupiter își începe retrogradarea în sectorul tău de noroc și expansiune. În timpul retrogradării lui Jupiter în această zonă a vieții tale, vei vedea mai multă abundență și oportunități în ceea ce ai depus deja efortul de a crea, mai degrabă decât să te arunci în noi activități educaționale sau de călătorie. Pentru a onora acest lucru, petrece timp uitându-te la viața ta și la ceea ce te pregătești să te bucuri de recompense, deoarece acesta este locul în care ești ghidat să-ți concentrezi cel mai mult energia în săptămâna și chiar lunile care urmează.  

Poate fi atrăgător să ai mereu ochii ațintiți asupra viitorului și a ceea ce vrei să faci în continuare, dar adesea, cele mai bune aventuri și cele mai norocoase momente sunt cele pe care le găsești mai aproape de casă - și de inima ta. Concentrează-te pe simplificarea lucrurilor și acordă-ți timp pentru a găsi recunoștință pentru cât de departe ai ajuns. Demonstrând universului aprecierea ta pentru tot ceea ce ai fost deja ghidat în mod divin să creezi, te vei asigura că vei continua doar să atragi mai mult.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 septembrie 2023 

Ultimul sfert de Lună în Gemeni luminează sectorul tău de noroc, ajutându-te să reflectezi cu onestitate asupra a ceea ce trebuie eliberat pentru a profita la maximum de această perioadă oportună din viața ta. În ultima vreme, a existat mai multă concentrare energetică în jurul întoarcerii tale la obiectivele și visele tale personale pentru viața ta, deoarece este posibil să fi prioritizat ceva sau chiar pe altcineva anterior. Cu toate acestea, doar viziunea ta pentru viață poate manifesta abundența la care visezi.  


Permiteți-vă să vedeți lucrurile așa cum sunt, recunoscând ceea ce vă consumă prea multă energie, vă drenează visele sau chiar servește ca un blocaj pentru a vă simți ca fiind sinele vostru autentic cel mai împuternicit. În timp ce te pregătești pentru Eclipsa Solară de Lună Nouă din octombrie 2023, profită de această ocazie pentru a intra în interior și a te concentra asupra a ceea ce trebuie să se schimbe, astfel încât să poți îmbrățișa întregul spectru de noroc sortit pe care universul îl are pregătit pentru tine.  

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 septembrie 2023 


Nu trebuie să crezi că tot ce e mai bun a rămas în urma ta, pentru că ești abia la început. Ciclul anterior de eclipse, în care va mai avea loc un eveniment în octombrie 2023, a fost despre faptul că te-ai ridicat la un nivel superior, ajungând la o versiune complet nouă a ta și afectându-ți cele mai apropiate relații. Dar pentru a valorifica cu adevărat potențialul din spatele acestei forțe puternice, inclusiv Jupiter retrograd în sectorul tău de relații, trebuie să lași trecutul acolo unde este, fără să crezi că pierzi ceva menit pentru tine.  

Ultimul sfert de Lună în Gemeni îți activează sectorul de transformare, permițându-ți să vezi lucrurile cu mai multă acuratețe și transparență, ceea ce te va ajuta să îți servești procesul de creștere. Cu cât poți vedea mai mult trecutul, cu atât mai mult viitorul se va pune în evidență. Doar pentru că a trebuit să treci prin tot ceea ce ai făcut pentru a ajunge acum, nu înseamnă că trebuie să rămâi acolo. Eliberează-te și privește cum răspunde universul la noua ta vibrație.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023 

În acest moment, cel mai important lucru pe care îl poți face este să ai grijă de tine în toate modurile în care ai nevoie. Direcționează această energie spre tine, în loc să te uiți la finanțe, carieră sau relații. Cu cât te concentrezi mai mult pe îngrijirea de sine, vindecare și creștere, cu atât mai mult noroc vei genera în viață, dar mai întâi trebuie să devii ceea ce vrei să atragi.  

Jupiter retrograd în Taur evidențiază sectorul tău de bunăstare, amintindu-ți că sănătatea ta determină tot ceea ce poți crea și reuși în interiorul ei. Atunci când ai grijă de sănătatea ta fizică, mentală și emoțională, poți aborda lucrurile din punctul tău de vedere superior, care va fi întotdeauna cheia pentru a atrage norocul și abundența care îți sunt destinate în mod divin.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 septembrie 2023 

Luna de Ultimul Pătrar în Gemeni răsare în această săptămână, invitându-te să te uiți la rutinele pe care le ai în viața ta și să reflectezi dacă te sprijină să te simți cel mai bun eu al tău. Gemenii guvernează sectorul tău de bunăstare, iar Luna de Ultimul Pătrar în această zonă a vieții tale reprezintă faptul că ceva trebuie să fie schimbat sau chiar eliberat pentru a te ajuta să pășești mai deplin în locul în care poți co-crea împreună cu universul.  


Deși te afli în prezent în adâncurile sezonului retrograd, nu înseamnă că ești obligat să nu faci nimic în timp ce aștepți să treacă. În schimb, este vorba despre a îmbrățișa fiecare moment, așa cum aduce Luna din ultimul sfert în Gemeni, pentru a putea face ajustări pe parcurs care te vor ajuta să atragi norocul necesar pentru marea ta revenire.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 6 septembrie 2023 


Cu cât crezi mai mult că ești demnă de tot ceea ce visezi pentru viața ta, cu atât mai repede poți să le creezi. Ultimul sfert de Lună în Gemeni îți activează sectorul bucuriei și al angajamentului, amintindu-ți că tot ceea ce nu face decât să ocupe spațiu în viața ta trebuie să plece. Te rog să nu pierzi timpul cu nimic care ți se pare plictisitor sau de parcă trebuie să te convingi să îl accepți. Dacă nu este un da deplin de bucurie și fericire, atunci este un nu. Aveți încredere în vocea voastră interioară pentru a rămâne încrezători în crearea unei vieți bazate în întregime pe tot ceea ce vă doriți.  

Ultimul sfert de Lună în Gemeni evidențiază comunicarea, deoarece acesta este unul dintre semnele guvernatoare ale lui Mercur, așa că fii atent la situațiile în care ar putea fi nevoie să îți articulezi adevărul față de altcineva, mai ales dacă implică o limită. Tu decizi ce să permiți în viața ta și ce să refuzi, iar pe măsură ce practici acest lucru mai ușor, vei descoperi, de asemenea, că viața va fi întotdeauna la fel de norocoasă precum îi creezi spațiu pentru a fi.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 4 septembrie 2023 

Jupiter retrograd în Taur guvernează sectorul tău de comunicare, pe măsură ce ești atras în interior pentru a reflecta dacă comunici cu adevărat dintr-un loc de creștere. Jupiter retrograd încurajează de obicei reflecția interioară, astfel încât să poți face schimbările necesare pentru a trăi o viață care se aliniază cu creșterea și vindecarea ta. Totuși, în Taur, amplifică și importanța conversațiilor sau a proiectelor tale de scriere.  

Folosește această perioadă pentru a revizui modul în care te prezinți lumii, asigurându-te că te miști doar în moduri care reprezintă creșterea ta și care transmit sentimentul tău de abundență înnăscută. Cu cât îți onorezi mai mult valoarea, adevărul și lecțiile învățate prin declararea clară a ceea ce ești și a ceea ce îți dorești pentru viața ta, cu atât mai ușor va putea universul să co-creeze împreună cu tine pe măsură ce aduce la îndeplinire abundența norocoasă despre care ai știut întotdeauna că îți este destinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel