Ceartă pe rețelele sociale între Iustina de la Insula Iubirii și cântăreața Gya. Cornel a intervenit
Data actualizării:
Data publicării:
Scandal între Iustina de la „Insula Iubirii” și cântăreața Gya. Cele două femei și-au aruncat replici tăioase pe rețelele sociale, iar Cornel a fost nevoit să intervină. 

Iustina de la „Insula Iubirii” și artista Gya au devenit protagonistele unui scandal pe rețelele sociale. Cele două femei au spus cuvinte grele una la adresa celeilalte, iar Cornel, soțul Iustinei, a intervenit pentru a-i lua apărarea partenerei sale.

Totul a pornit de la un videoclip postat de Gya pe contul său de Instagram. Cântăreața o imita pe Iustina și se amuza de mișcările și replicile pe care tânăra le-a avut pe parcursul emisiunii „Insula Iubirii”. Postarea a adunat peste 20 de mii de aprecieri, dar Gya a primit și o mulțime de comentarii în care oamenii îi spuneau că nu este deloc frumos ce face și că nu o imită deloc bine pe Iustina. 

„Ai vrea tu să semeni puțin cu Iustina”

În secțiunea de comentarii și-au făcut apariția și Iustina și soțul ei, Cornel. Cei doi i-au atras atenția artistei și au lăsat câteva cuvinte mai puțin plăcute la adresa acesteia, iar cântăreața le-a dat, la rândul ei, replica. Astfel, cei trei au pornit o adevărată ceartă pe internet, iar urmăritorii de pe Instagram s-au amuzat copios pe seama disputei dintre ei. 

„Ai vrea tu să semeni puțin cu Iustina, dar ești departe rău”, a scris Cornel, în secțiunea de comentarii de la videoclipul postat de cântăreață. 

„Doar un chiștoc de femeie putea să facă asta”, a răspuns Iustina, după ce a văzut videoclipul în care Gya o imita.

„Da, mai ales talentul ei aș vrea să-l am. Decât măloaica fără un haz și un viitor, mai bine așa. Ce ai face fără Corniel?”, a fost răspunsul Gyei, la comentariile Iustinei și ale lui Cornel. 

Urmăritorii Gyei de pe Instagram au lăsat sute de comentarii. Unii s-au amuzat pe seama videoclipului postat de artistă, iar alții au criticat-o și i-au atras atenția, spunând că nu este frumos ceea ce a făcut: „Degeaba încearcă toate sa te copieze, nu le iese”, „De ce te simți ofensată? Tu singură te-ai făcut de râs la TV, nu te-a obligat nimeni”, „Nu văd nimic amuzant în acest video”, „N-ai hazul ei”, „Ce e așa amuzant vere că vreau să râd și eu”.

Te-ar putea interesa și: Iustina de la Insula Iubirii a închis gurile rele! Ce a răspuns când a fost întrebată dacă stă cu Cornel pentru bani

„Nici măcar nu știam cu ce te ocupi”

Zilele trecute, Iustina Și Cornel Luchian au fost invitați la emisiunea lui Selly, „Testul poligraf”. Toată lumea aștepta să afle adevărul din spatele relației lor, iar cei doi au lăsat gurile rele să vorbească și au dovedit că se iubesc cu adevărat și sunt mai sinceri ca niciodată.

Încă de la începutul sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, telespectatorii și chiar și colegii Iustinei au acuzat-o că ar rămâne în relația cu Cornel doar pentru stabilitatea financiară pe care acesta i-o oferă. Mai mult decât atât, concurenta a evidențiat constant cât de multe cadouri primește de la partenerul ei și a recunoscut că bărbatul i-a oferit cadou și câteva operații estetice. Astfel, lumea a catalogat-o drept materialistă, deși Iustina a declarat în nenumărate rânduri că muncește pentru banii pe care îi are și că îl ajută pe soțul ei cu gestionarea afacerii pe care o au.

Iustina a răspuns, în sfârșit, la întrebarea care era pe buzele tuturor telespectatorilor în timpul difuzării reality show-ului. Întrebată dacă l-a ales pe Cornel din interes, tânăra a hotărât să pună capăt speculațiilor și a răspuns un clar „Nu!”.

„Nici măcar nu știam exact cu ce te ocupi. A zis el ceva la început, dar nu prea am băgat în seamă”, a declarat Iustina Luchian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”




pixel