Cel mai disprețuit semn zodiacal. Motivul pentru care toate zodiile îl urăsc
Iată care este cel mai antipatic semn zodiacal și motivul pentru care celelalte zodii îl disprețuiesc.

Anumite trăsături și caracteristici, cum ar fi dualitatea, imprevizibilitatea și atitudinea răzbunătoare, sunt în general considerate antipatice. 


Toate semnele astrologice au latura lor pozitivă și latura lor întunecată. Cu toate acestea, un sondaj din 2021 a constatat că mulți oameni sunt de acord că unele zodii nu au cea mai bună reputație.

OnePoll a rugat 2.000 de americani să se gândească la relațiile lor din trecut și din prezent și a constatat că o treime dintre oameni au fost de acord că un semn zodiacal este cel mai greu de „suportat”.


Cel mai detestat semn zodiacal


Gemenii au fost votați drept cei mai antipatici de  către 42% dintre participanții la sondaj. 

Gemenii sunt guvernați de Mercur, mesagerul zeilor.

Gemenii pot reprezenta două extreme, motiv pentru care este greu să știi la ce să te aștepți, deoarece  pot fi extrem de schimbători. De asemenea, acest lucru contribuie la reputația lor de a fi cu două fețe și mulți simt că nu se pot baza niciodată pe Gemeni. 

Gemenii sunt un semn de aer logic, dar fiind guvernați de Mercur, sunt deschiși la atât de multe informații încât își schimbă frecvent părerea și uneori pot părea împrăștiați.

 


Racul și Taurul sunt, de asemenea, printre cele mai detestate semne zodiacale.

Potrivit sondajului, 37% și 36% dintre oameni consideră că Racul și Taurul sunt antipatici.

Racul este un semn de apă sensibil, ale cărui stări de spirit se pot schimba în funcție de Lună. Acest lucru îi face să apară ca fiind instabili emoțional și, uneori, sufocanți.

De asemenea, sunt extrem de sensibili și ușor de rănit, ceea ce îi poate trimite în carapacea lor - uneori pentru totdeauna. Unii oameni confundă sensibilitatea lor cu manipularea. 

Taurul este un semn de pământ guvernat de planeta Venus. Taurul se află, de asemenea, în modalitatea semnului fix, care poate apărea ca fiind încăpățânat, rigid și, uneori, de neînduplecat.


Taurul se vede pe sine ca fiind stabil și îi place ca lucrurile să dureze și să fie consecvente. Taurul poate fi considerat excesiv de materialist de către unii, dar Taurul este guvernat de planeta iubirii, care guvernează și lucrurile frumoase și posesiunile.


Este important să ne amintim că suntem cu toții mult mai mult decât semnul nostru solar. Suntem influențați de întreaga noastră hartă, care include mai multe planete. Există, de asemenea, aspectele pe care aceste planete le fac în fiecare hartă natală, cele 12 case și Ascendentul - toate acestea ne fac să fim cine suntem cu adevărat, potrivit YourTango.

Data: 18 ian 2023, 09:34
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: detestat  gemeni  rac  taur  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...