Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul...”
Data publicării:
Violeta a dezvăluit ce înseamnă pentru ea termenul de „succes.”

Violeta este marea mândrie a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior. În ciuda faptului că cei doi au divorțat când tânăra avea o vârstă fragedă, se pare că aceștia nu au făcut-o nicio clipă să resimtă lipsuri, motiv pentru care astăzi este o adolescentă deosebită, care a reușit până în prezent să marcheze multe reușite. Astfel, în tot acest proces, un rol important l-au avut chiar părinții săi, povestește tânăra, care spune că cei care i-au dat viață au făcut-o mereu să se simtă protejată și să aibă parte de tot confortul dorit și necesar, pentru o creștere armonioasă.

„Am realizat că există discrepanțe uriașe în societate, lumea nu e roz, deși le sunt recunoscătoare părinților mei, pentru că m-au făcut să cred că lumea este roz cât s-a putut.”, a declarat Violeta Bănică, în cadrul emisiunii Brilliant.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: „Nu regret că am făcut asta, mai sunt bărbați care greșesc”

Cel mai important sfat primit de la Andreea Marin

Știm cu toții faptul că sloganul după care Andreea Marin se ghidează este „Nu există nu se poate”. Astfel, fiica sa mărturisește că acest lucru i-a fost și ei întipărit în minte încă din copilărie, indiferent de lucrurile pe care trebuia să le desfășoare.

„Mama mea a trăit întotdeauna cu conceputul „Nu există nu se poate” și eu am crescut în casă cu această femei foarte puternică, care îmi spunea tot timpul „Ba poți”. Am trăit cu acest reminder constant, nu există să eșuezi, există să înveți, să te ridici, iar eu am învățat așa să devin cea mai bună versiune a mea. Mi se pare că nu există cuvântul greșeală, el este sinonimul pentru a avea oportunitatea de a învăța. Dacă eu am oportunitatea să învăț azi, am oportunitatea să reușesc mâine, granița este mindsetul.”, a mai povestit tânăra.

Citește și: De la ce pornesc certurile între Monica Tatoiu și soțul ei, după 41 de ani de relație: „Astea sunt problemele”

Ce spune despre tinerii din ziua de astăzi

Cât despre frica tinerilor pentru eșec, Violeta are și aici o explicație pe măsură. În timp ce foarte multe persoane se gândesc la acest termen când fac o acțiune, ea spune că mereu a văzut în eșec o nouă șansă spre reușită, lucru pe care-l recomandă tuturor.

„Mi se pare că tinerilor care le e frică se eșec nu au o idee prea concretă cu privire la ceea ce vor să facă pe viitor sau au doar o singură opțiune și sunt nișați, așa că mințile lor nu sunt perfect deschise. O persoană care este setată pe un singur lucru, are un risc mare de a eșua, nu pentru că nu au capacitate, ci pentru că nu sunt deschiși altor opțiuni. Cei care nu știu să facă, sunt închiși în mindsetul „O să eșuez orice ar fi”. Ei trebuie să înțeleagă care este mai întâi reușita, iar apoi să definească termenul eșec.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Mama Andreei Tonciu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre infidelitatea soțului său: „Asta a durut cel mai mult”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel