Cel mai mare păcat în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici. Taurii sunt egoişti, Minciuna are picioare scurte pentru Gemeni
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cel mai mare păcat al fiecărui semn zodiacal.

Cel mai mare păcat pentru Berbec

Berbecul iubeşte să dea ordine şi să iasă în evidenţă. Toate calităţile lui mai stau şi în capacitatea de a atrage oamenii. Mai are şi o latură întunecată. Au mândria şi furia care pot distruge tot. Poate să iasă un orgoliu necontrolat. Sfatul este să scape de această mândrie nebună. Se poate ajunge chiar la crimă în cazul lor. Sunt şi pasionali şi îşi ies repede din pepeni.

Cel mai mare păcat pentru Taur

Au un singur scop. Să se concentreze pe ei. Sunt egoişti. Ei sunt cei mai frumoşi, cei mai cei. Indiferent care sunt aceste lucruri, trebuie să se gândească că tot ceea ce spun este sindromul egoismului şi a lăcomiei. Să mai rumege ceea ce spun. Lăcomia mare nu are legătură doar cu mâncarea. Să iubească confortul doar cât este cazul. Lăcomia poate deveni patologică. Când le e dor de lene, sunt şefi. Să încerce prin lene să-şi dea seama că sunt traşi înapoi.

Cel mai mare păcat pentru Gemeni

Gemenii sunt explozivi şi foarte volubili. Inserează o minciunică din când în când. Să nu mai fie vampiri energetici. Când pătrundeţi într-un colectiv absorb toate energiile. Au două feţe. Mint în legătură cu orice. Ce mai rău lucru este să-i spui că este mincinos. Minciuna are picioare scurte.

Cel mai mare păcat pentru Rac

Racii au o meteahnă. Cedează. Pentru Raci, mânia este undeva o meteahnă urâtă. Mânia apare din dependenţa de anumite persoane şi situaţii. Îţi fac rău. Dacă o persoană a făcut rău unui Rac, devine de o mânie extraordinară. Dacă te prinde în cleşti, eşti terminat. Mânia lor nu o exteriorizează. Fierb în ei. Să înveţe să se mai iubească şi pe ei.

Cel mai mare păcat pentru Leu

Egoul este la cote mari. Este considerat arogant. Leul are şi o altă meteahnă. Se consideră extraordinar de atrăgător şi devin narcisişti. Uneori se văd ca pe un obiect ce trebuie venerat. Trebuie să dea la o parte mândria şi egoul. Uită de cei din jurul lor.

Cel mai mare păcat pentru Fecioară

Şi Fecioara are ceva care deranjează. Invidia este cel mai mare păcat al lor. Şi atunci când o Fecioară este pusă în lumină, încearcă să se compare cu ceilalţi. Din această cauză, relaţiile lor nu sunt de lungă durată. Mai sunt şi critici, iar asta duce la lucruri distructive.

Cel mai mare păcat pentru Balanţă

Balanţa vrea să străluceasă. Balanţele consideră că frumuseţea lor este cea mai importantă. O altă meteahnă este lipsa de certitudine. Nu i-a niciodată o decizie până nu analizează. Pot pierde multe. Nu critică, dar analiza atentă poate să fie minunată, dar doar cât este acţionată la timp.

Cel mai mare păcat pentru Scorpion

Nu uită, nu iartă şi se aprind prea repede. Firea lor pasională, îi face să intre pe fluxul ghidat de pofte. De multe ori, poftele carnale nu fac din ei decât nişte sclavi în dragoste. Fac excese. Au un magnetism al lor.

Cel mai mare păcat pentru Săgetător

Săgetătorii sunt numiţi hoţii de inimi. Le place să fie în centrul atenţiei. Au o latură, poate să treacă de la un iubit la altul foarte repede. Le place să cucerească, dar când cineva încearcă să-i cucerească, e şi mai şi. Le place să ţină captivă inima cuiva, dar nu îl resplăteşte cu aceeaşi fidelitate.

Cel mai mare păcat pentru Capricorn

Capricornul, care este truditor, are o meteahnă mare. El nu munceşte degeaba. Vrea onoruri. Dorinţa de a avea din fiecare câte mai mult. Lăcomia la el înseamnă bogăţie. El ştie să şi dea. Când e să dea, dă cu totul sufletul. Devin sufocanţi, din dorinţa de a avea. Oferă doar celor pe care îi iubeşte şi apreciază. 

Cel mai mare păcat pentru Vărsător

Scopul în viaţa este să ajute umanitatea. Ei au senzaţia că tot ceea ce fac ei o fac datorită inteligenţei. Ei sunt însoţiţi de Divinitate. Sunt şi foarte mândri. Sunt consideraţi şi falsul profet.

Cel mai mare păcat pentru Peşti

Dacă vrei să te cerţi cu un Peşti, atunci când se odihneşte, dă-i ceva de făcut. Când prinde clipele de lene şi relaxare, el este visător. El este undeva aerian şi devine utopic. Amână acţiunea când dau de ceva mai confortabil. Nu există un visător mai mare ca un Peşte. Se pierd undeva în lumea lor.

Sursa: Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 05 feb 2023, 10:26

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Ce practici magice ți se potrivesc în funcție de zodie?

Magia asociată cu semnele zodiacale dominante acționează...