Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu: „A murit când eu aveam 19 ani, nu a apucat să mă vadă actor” / video
Data publicării:
Chiar dacă este împlinit pe toate planurile, Silviu Mircescu are totuși un regret.

Silviu Mircescu este prezent în lumea actoriei de aproximativ 14 ani de zile, fiind parte dintr-o multitudine de filme, seriale, dar fiind prezent și pe scena teatrului, care este a doua casă pentru artist. Ce nu știe însă foarte multă lume este cum a ajuns acesta să practice această meserie și care au fost persoanele care l-au susținut cel mai mult și l-au îndrumat să urmeze această cale, căci după cum ne declară chiar el, cineva drag a observat talentul cu care Silviu a fost înzestrat încă de mic. 

„Asta cu partea artistică a plecat de la tatăl meu pentru prima dată, Dumnezeu să-l ierte, a văzut că îmi place viața asta de cartier, cu băieții, cum ne jucam noi când eram mici, adolescenți și la un moment dat mi-a zis: „Eu știu că-ți place asta, că e vârsta, dar tu ar trebui să faci ceva cu talentul pe care-l ai” și mai târziu, iată, că s-a adeverit. Și mama m-a încurajat tot timpul.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA. 

Citește și: Nu știai asta despre Silviu Mircescu, actorul din Clanul. Dezvăluiri în premieră: „Voiam de mult să fac asta, a fost un sacrificiu” / video

Youtube video image

Cine i-a dat bani pentru taxa de înscriere

Actorul a continuat să ne dezvăluie faptul că nimeni nu a știut faptul că el urma să se înscrie la facultatea de teatru, cu excepția unei persoane, care i-a și oferit bani pentru taxa de înscriere. Este vorba despre bunica sa, care l-a susținut necondiționat și i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie.

„Când m-am înscris la teatru nu aveam bani, iar bunica mea mi-a dat bani pentru taxă, ea a ținut secret când m-am dus, doar eu și cu ea știam. Bineînțeles că nu a putut să țină foarte mult timp secretul. Si directoarea mea, și ea a fost una dintre persoanele care au contribuit la începuturile mele artistice, de la ea a plecat totul.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu

Deși este extrem de împlinit în prezent, Silviu Mircescu ne spune că are totuși și un regret. Îndrăgitul actor și-ar fi dorit ca tatăl său, persoana care l-a îndrumat către această pasiune, să-l vadă în ziua de astăzi pe scenă și să se bucure împreună cu el pentru reușita sa. De asemenea, acesta ne spune că a învățat o lecție foarte importantă de la părinții săi, pe care o va pune în aplicare cu propriul fiu.

„Da (n.r. are regrete), că tatăl meu nu a apucat să mă vadă ceea ce sunt astăzi, pentru că a murit când eu aveam 19 ani, este cel mai mare regret al meu, pentru că el nu a apucat să mă vadă actor, pe o scenă de teatru și să mă vadă ce sunt astăzi. 

Am chestia asta în mine (n.r partea paternă), singrul sfat pe care o să i-l dau fiului meu este să facă ce simte eu, de asta am avut și eu parte de la părinții mei, nu mi-au spus ce să fac.”, ne-a mai declarat actorul.

Citește și: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel