Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu: „A murit când eu aveam 19 ani, nu a apucat să mă vadă actor” / video
Data publicării:
Chiar dacă este împlinit pe toate planurile, Silviu Mircescu are totuși un regret.

Silviu Mircescu este prezent în lumea actoriei de aproximativ 14 ani de zile, fiind parte dintr-o multitudine de filme, seriale, dar fiind prezent și pe scena teatrului, care este a doua casă pentru artist. Ce nu știe însă foarte multă lume este cum a ajuns acesta să practice această meserie și care au fost persoanele care l-au susținut cel mai mult și l-au îndrumat să urmeze această cale, căci după cum ne declară chiar el, cineva drag a observat talentul cu care Silviu a fost înzestrat încă de mic. 

„Asta cu partea artistică a plecat de la tatăl meu pentru prima dată, Dumnezeu să-l ierte, a văzut că îmi place viața asta de cartier, cu băieții, cum ne jucam noi când eram mici, adolescenți și la un moment dat mi-a zis: „Eu știu că-ți place asta, că e vârsta, dar tu ar trebui să faci ceva cu talentul pe care-l ai” și mai târziu, iată, că s-a adeverit. Și mama m-a încurajat tot timpul.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA. 

Citește și: Nu știai asta despre Silviu Mircescu, actorul din Clanul. Dezvăluiri în premieră: „Voiam de mult să fac asta, a fost un sacrificiu” / video

Cine i-a dat bani pentru taxa de înscriere

Actorul a continuat să ne dezvăluie faptul că nimeni nu a știut faptul că el urma să se înscrie la facultatea de teatru, cu excepția unei persoane, care i-a și oferit bani pentru taxa de înscriere. Este vorba despre bunica sa, care l-a susținut necondiționat și i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie.

„Când m-am înscris la teatru nu aveam bani, iar bunica mea mi-a dat bani pentru taxă, ea a ținut secret când m-am dus, doar eu și cu ea știam. Bineînțeles că nu a putut să țină foarte mult timp secretul. Si directoarea mea, și ea a fost una dintre persoanele care au contribuit la începuturile mele artistice, de la ea a plecat totul.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu

Deși este extrem de împlinit în prezent, Silviu Mircescu ne spune că are totuși și un regret. Îndrăgitul actor și-ar fi dorit ca tatăl său, persoana care l-a îndrumat către această pasiune, să-l vadă în ziua de astăzi pe scenă și să se bucure împreună cu el pentru reușita sa. De asemenea, acesta ne spune că a învățat o lecție foarte importantă de la părinții săi, pe care o va pune în aplicare cu propriul fiu.

„Da (n.r. are regrete), că tatăl meu nu a apucat să mă vadă ceea ce sunt astăzi, pentru că a murit când eu aveam 19 ani, este cel mai mare regret al meu, pentru că el nu a apucat să mă vadă actor, pe o scenă de teatru și să mă vadă ce sunt astăzi. 

Am chestia asta în mine (n.r partea paternă), singrul sfat pe care o să i-l dau fiului meu este să facă ce simte eu, de asta am avut și eu parte de la părinții mei, nu mi-au spus ce să fac.”, ne-a mai declarat actorul.

Citește și: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel