Cel mai mare regret al Alinei Sorescu: „Mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi” / VIDEO
Data publicării:
Alina Sorescu a vorbit cu nostalgie despre perioada copilăriei, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Alina Sorescu a fost recent invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță Toader, unde și-a deschis sufletul și a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală. Artista și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei, când nu obișnuia să le facă problemele părinților săi, fiind o fire extrem de liniștită. Pe lângă cei doi adulți care au crescut-o însă, în inima Alinei Sorescu a ocupat un loc extrem de important și bunica sa, pe care artista și-ar fi dorit să o poată ține în viață mai mult timp. De la femeie, aceasta a învățat și o lecție prețioasă, pe care o respectă până astăzi și pe care încearcă să le-o insufle și fetițelor sale.

„Nu prea făceam trăsnăi, eram destul de liniștită, nu am făcut ceva ieșit din comun. Dacă m-aș întoarce în timp, aș face ceva în așa fel încât bunica mea pe care am pierdut-o în urmă cu câțiva ani, să mai fi stat puțin cu noi, să le mai fi văzut pe fete puțin mai mărișoare. Mă bucur totuși că am avut ocazia să o fac străbunică și să le cunoască, dar mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi. Bunica mea a fost cea care ne-a legat pe noi foarte mult ca familie, mama mai are încă două surori și mereu mamaie era liantul care ne aducea la masă, indiferent de ce situații de viață erau în familiile noastre. Asta am învățat de la ea și am o familie foarte unită.”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Alina Sorescu, sfat prețios pentru părinții care doresc să descopere talentul copilului lor: „Își arată înclinațiile încă de mic” /EXCLUSIV

Își dorește să le ofere aceeași lecție și fiicelor sale

Faptul că ea nu a avut niciodată o soră cu care să împartă cele mai ascunse gânduri și secretele personale a determinat-o pe Alina Sorescu să-și dorească ca cele două micuțe ale ei să aibă acest gen de relație în viitor. Artista spune că a privit mereu cu admirație către relația dintre mama și mătușile sale, astfel încât și-ar dori să existe aceste legături puternice și între Carolina și Raisa.

„Eu nu am avut surori, dar mereu am privit cu admirație relația pe care o are mama mea cu surorile ei și sper ca așa să fi între Carolina și Raisa, să fie aceeași legătură. ”, a continuat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii.

VEZI și: Cum și-a început Alina Sorescu cariera în muzică și televiziune. Generații de copii i-au trecut prin mână: „Am dorit să transmit mai departe ce am învățat eu” /EXCLUSIV

Este recunoscătoare pentru familia pe care a primit-o

Și din partea părinților, Alina Sorescu spune că a avut mereu parte de susținere. Aceștia i-au observat din timp talentul solistei, astfel încât au ajutat-o și au susținut-o să-și urmeze drumul, indiferent de cum era privit acest domeniu pe vremea aceea.

„Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit. Sunt foarte mândră că la o vârstă mică reușisem să am o experiență uriașă, să trăiesc situații de care alți copii de vârsta mea nu aveau parte. Mă consider o norocoasă și sunt recunoscătoare că părinții mei mi-au observat talentul și că m-au îndrumat către asta, nepierzându-mi, totuși, copilăria. Am fost o fire meticuloasă, foarte atentă, mi-a plăcut să mă preocup și de școală, am avut premiul întâi în fiecare an. Și atunci, nu consider că am pierdut ceva făcând la nivel profesionist muzică. Am avut o copilărie frumoasă.”, ne-a mai spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alina sorescu  copilărie  familie  regrete 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”




pixel