Cel mai mare regret al Savetei Bogdan: ”Așa a fost să fie”. Ce ar face artista, dacă ar putea da timpul înapoi
Data publicării:
Saveta Bogdan a dezvăluit care este cel mai mare regret din viața ei.

Saveta Bogdan se bucură în continuare, la vârsta de 76 de ani, de succes pe plan muzical și de un public larg, care o solicită pentru evenimentele private. Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și fanii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, artista spune că are totuși un regret. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan ne-a mărturisit faptul că ar fi fost pe deplin împlinită dacă ar mai fi avut încă un copil.

SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Saveta Bogdan: Regretul meu cel mai mare este că n-am mai făcut încă un copil, să am doi sau chiar trei. Acum fata e în America și era unul și cu mine, în țară. Eu stăteam cu soacra, era mai comodă, mai doamnă, așa a fost să fie. 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Saveta Bogdan EXCLUSIV

Ce ar schimba artista, dacă ar putea da timpul înapoi

Saveta Bogdan a trecut deja prin două căsnicii, iar în prezent trăiește o nouă poveste de dragoste. Chiar dacă toată lumea este curioasă de momentul în care artista va spune ”da” pentru a treia oară, aceasta ne-a mărturisit faptul că nu mai vrea să ajungă în fața altarului, ba chiar că regretă faptul că a acceptat să facă asta de două ori, considerând-o acum ca fiind o greșeală.

„Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă. M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic.”, a mai declarat Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Saveta Bogdan și-a făcut o parte din testament. Ce se va întâmpla cu costumele populare după moartea acesteia: ”Nu le las fetei mele” / EXCLUSIV

Cum arată masa perfectă pentru Saveta Bogdan

Faptul că încă pierde extrem de multe nopți la spectacole sau în deplasări o obligă pe aceasta să aibă un stil de viață cât mai echilibrat, pentru a se menține, în continuare, într-o stare fizică excelentă. În acest sens, artista ne-a spus faptul că mesele ei se bazează pe mâncarea gătită, preparată chiar de ea, și nu pe alimentele semipreparate. Mai mult, Saveta Bogdan ne-a mărturisit faptul că întotdeauna când îi rămâne mâncare în plus, preferă să o dea celor săraci, și nu să o arunce.

„Dimineața de obicei mănânc un ou fiert cu o felie de salam sau cașcaval și beau o cafea cu lapte. La prânz îmi place mult să mănânc ciorbă, dar dacă nu o am, atunci mănânc ce am la felul doi, tocăniță, vinete, cartof cu mărar, nu neapărat carne.

Alimentul la care eu nu aș renunța niciodată este varza. Îmi place mult, dulce, cu mărar, cu orice. Pun un pic de ulei, oțet și o mănânc drept garnitură, iar dacă nu am felul doi nimic, mănânc varză și mă satur.”, ne-a mai spus artista.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV

Cea mai mare frică a cântăreței de muzică populară

Fiica Savetei Bogdan este plecată de foarte mulți ani în America, acolo unde și-a întemeiat deja o familie. Chiar dacă în fiecare vară aceasta merge în vizită peste ocean, artista se gândește în același timp cu tristețe la faptul că ar putea să se stabilească permanent în acel stat.

„Frica mea este că plec în America și fata nu mă mai lasă să mă întorc înapoi. Focul ei ăsta e, să stau acolo cu ea. Nu pot să stau acolo, i-am spus: ”Dacă-mi făceai un copil, stăteam”, dar nu stăteam de tot. Acolo n-am cu cine vorbi, engleza nu o știu, ei se duc la serviciu și tu rămâi singură în casă. Eu mă duc la ei vara și au o casă de vacanță cu curte, unde le pun roșii, castraveți, toate minunile. Îmi place că am treabă acolo.”, a spus Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  familie  regret  Saveta Bogdan 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel