Cel mai simpatic semn zodiacal. Zodiile care știu cum să se facă plăcute de toată lumea
Acestea sunt cele mai simpatice semne zodiacale, potrivit astrologilor.

V-ați întrebat vreodată ce le conferă anumitor persoane acel factor "vino-ncoace"? Fie că este vorba de un coleg care pare să se înțeleagă cu toată lumea de la birou sau de un membru al familiei care face ca fiecare sărbătoare să fie memorabilă, aceste persoane sunt întotdeauna populare. Răspunsul la motivul pentru care îi atrag pe ceilalți fără efort și atrag prieteni și potențiali parteneri oriunde se duc ar putea avea legătură cu horoscopul lor. 


6. Scorpion

S-ar putea să fii surprins să găsești Scorpionii aici, deoarece sunt faimoși pentru intensitatea lor, dar de multe ori, asta este ceea ce atrage oamenii. "Scorpionii sunt bine cunoscuți pentru personalitățile lor emoționale și pasionale", a declarat pentru Bestlife Emily Newman, astrolog și fondator al Best of Psychic Reading. "Ei sunt prieteni foarte dedicați și fideli, care nu ar dezvălui niciodată secretele tale nimănui."

Victoria Thomas, astrolog la Peaceful Dumpling, spune că Scorpionul este semnul care este "cel mai profund, din punct de vedere emoțional". Aerul lor de mister îi intrigă pe ceilalți și, la figurat, îi poate face pe oameni să se simtă ca "un star rock sau ca partenerul unui star rock".

 

5. Rac

Racii sunt extrem de grijulii, ceea ce îi face incredibil de geniali, mai ales dacă ești în dificultate și ai nevoie de un prieten devotat sau de un membru al familiei care să te ajute.

Un lucru de reținut, potrivit lui Thomas, este că Racul tinde să fie "un familist melancolic care se retrage în izolarea vindecătoare a carapacei sale" atunci când este tânăr. Pe măsură ce cresc și se maturizează, însă, devin mai confortabili în pielea lor. Odată ce au dobândit această încredere în sine, aceștia cuceresc prin personalitatea lor dulce și amabilă.


4 Gemeni

Să cunoști un nativ din Gemeni înseamnă să iubești unul. Acești fluturi sociali "se pot adapta la orice situație și pot găsi asemănări cu oricine", afirmă Newman. Le place să-și distreze prietenii și familia cu glumele și poveștile lor. Această natură prietenoasă îi face pe ceilalți să se simtă bineveniți, iar dacă ai o zi proastă, îți poate "schimba starea de spirit și face ca lucrurile să se îmbunătățească instantaneu".

Gemenilor le place să fie sufletul petrecerii, dar nu au nevoie ca toți ochii să fie ațintiți asupra lor, ceea ce permite altor semne să se înțeleagă ușor cu ei.


3. Pești

Acest semn de apă emoțional urmărește să facă plăcut, ceea ce înseamnă că va fi alături de tine atunci când ai nevoie de el. Thomas îi descrie pe Pești ca fiind "tandri" și "drăgăstos de devotați", ambele caracteristici atrăgătoare ale unui prieten fidel. De asemenea, ajută și faptul că nu țin ranchiună ca alte semne sensibile. "Dacă au probleme, le uită", spune Newman.

De asemenea, Newman subliniază imaginația și creativitatea Peștilor ca fiind caracteristici care atrag oamenii. Ea spune că acest lucru le conferă "o personalitate magnetică" care îi lasă pe ceilalți să dorească mai mult.


2. Săgetător

Vreți să garantați un moment bun? Chemați un Săgetător aventuros. Ei vor fi prietenul tău de zbor cu deltaplanul sau vor coborî să aducă băuturi în ultimul moment. Newman explică faptul că "deschiderea și excelentul lor simț al umorului" îi fac foarte simpatici. Iar într-un cadru social, te poți aștepta ca ei să aibă o mulțime de povești captivante despre călătoriile lor prin lume.

Dar Săgetătorii nu se ocupă doar de distracție. "Le place să îi ajute pe alții" și sunt foarte generoși, potrivit lui Newman, așa că te poți baza pe ei să fie de încredere și loiali în prietenii și relații.


1. Leu

Leii muncesc din greu pentru a fi plăcuți - și reușesc. Ei se străduiesc să fie în centrul atenției, iar ceilalți nu pot să nu fie atrași de energia lor. "Leul se grăbește să cumpere următorul rând de cocktailuri și este primul care intră în piscină sau pe ringul de dans", spune Thomas.

Dar, la fel ca Săgetătorul, pentru ei este mai mult decât o simplă petrecere. Newman îi descrie pe Lei ca fiind "atractivi, pozitivi, entuziaști și prietenoși". Thomas notează că "Leul are o inimă mare și este generos" și posedă o "capacitate de neegalat de a susține, proteja și apăra ființele mai mici și mai fragile". Atunci când petreceți timp cu un Leu, vă puteți aștepta ca acesta să vă construiască, ceea ce, desigur, este una dintre cele mai simpatice trăsături.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 15 sep 2022, 12:57

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Sursa foto: Delia, Instagram

Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Cristian Țopescu, Andreea Berecleanu, foto TVR.

Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Informația pe care nimeni nu o știa: „Sunt cumva o corcitură”

Horoscop. Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...