Cel mai tare REVELION al lui Dan Negru. Sfatul primit de la Vadim Tudor: "Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta"
Este primul an, din ultimii 22, în care Dan Negru nu prezintă Revelionul. Iată ce își amintește prezentatorul TV despre cel mai memorabil Revelion din trecut.

Dan Negru a prezentat fiecare revelion de la Antena 1, în ultimii 22 de ani. Anul acesta a făcut o pauza, fix în anul în care s-a mutat la Kanal D. 

La final de an, prezentatorul TV rememorează un episod fascinant, care a avut loc în urmă cu 10 ani, când a filmat un Revelion alături de Corneliu Vadim Tudor. 


„Țin minte povestea unui revelion memorabil . Cel din 2012!  Când l-am invitat pe Vadim Tudor, m-a refuzat. Apoi, după câteva zile m-a sunat . "Puștiule, vin!" 
O altă televiziune făcea atunci un revelion "Star Maraton" și așa am aflat, de la Vadim , că oameni importați din aceea tv urmau sa fie inculpați intr-un uriaș dosar de fraudă financiară in care statul era furat cu sute de milioane. 
De asta a acceptat Vadim invitația mea : ca să lupte cu ei măcar in audiențe. "Puștiule, ne -a rămas strigatul de luptă al lui Avram Iancu : "No, gata! No, hai!" mi-a spus Vadim la filmare. Revelionul cu el invitat a fost pe primul loc. L-am sunat a doua zi spunându-i audiențele. 
"Tine minte, puștiule : No, gata! No, hai! Altfel a fost degeaba " mi-a răspuns. 
La doi ani, exact cum prevestea Vadim, directorii și producătorii tv erau arestați. Avea dreptate...
L-am sunat din nou spunându-i că, deși nu-i cunoșteam pe cei arestați eram convis că printre ei sunt și profesioniști. 
"Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta ci de caractere" mi-a răspuns citându-l pe Iorga.
Nu stiu și nici nu m-a interesat vreodată ce s-a întâmplat cu inculpații din cel mai cunoscut dosar de fraudă din istoria televiziunii din România. 
Or fi liberi ? 
S-or fi retras din televiziune sau or mai face revelioane? Nu m-am intersectat niciodată profesional cu ei.
Vadim nu mai e...
Cum e țara?”, a povestit Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

 

VEZI ȘI: Dan Negru, anunț despre Revelion. Decizia luată de prezentator: „Nu e capăt de drum” - VIDEO https://www.spectacola.ro/dan-negru-anunt-despre-revelion-decizia-luata-de-prezentator-nu-e-capat-de-drum-video_24972.html 

 

VEZI ȘI: Recomandarea lui Dan Negru pentru români, de Revelion, în primul an în care nu va apărea la TV în primele ore din 2023  https://www.spectacola.ro/recomandarea-lui-dan-negru-pentru-romani-de-revelion-in-primul-an-in-care-nu-va-aparea-la-tv-in-primele-ore-din-2023_25565.html 

 

VEZI ȘI: Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”. Are legătură cu tatăl prezentatorului  https://www.spectacola.ro/care-este-tragedia-care-i-a-adus-impreuna-pe-florin-piersic-si-dan-negru----ma-suna-in-fiecare-dimineata-la-ora-9---are-legatura-cu-tatal-prezentatorului_25276.html 

Data: 27 dec 2022, 14:29
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan negru  revelion  vadim tudor 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...