Cele 3 zodii cu cele mai bun horoscop azi, 22 septembrie 2023
Care sunt cele 3 zodii pentru care astrele lucrează cel mai bine azi.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, energia de azi este extrem de norocoasă pentru tine, în special în ceea ce privește binele familiei, planificarea viitoare și finanțele. Dacă tu și partenerul tău sunteți pe cale să aduceți acasă un copil, universul susține un rezultat pozitiv. Nu vă fie teamă! Poți beneficia, de asemenea, dacă analizezi mai atent investițiile tale și faci ajustări pentru a aduce mai mulți bani.

Soarele în Fecioară sextil Pluton retrograd în Capricorn sunt principalele energii astrologice care te influențează astăzi. Când spun "Păstrează-ți capul plecat și muncește", nu înseamnă întotdeauna că trebuie să fii supus. Energiea de azi te îndeamnă să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să elimini fără milă distragerile. Norocul favorizează cei concentrați (și curajoși). Și cu Soarele pregătit să intre în Balanță, în curând va apărea o nouă schimbare de paradigmă pentru tine.

Dacă te simți chemat, lucrează cu cuarț roz sau cristale mov în acest moment pentru a aduce energia blândeții și plăcerii în viața ta. Poți chiar să ții cristalul menționat în mână în timpul meditației de dimineață pentru a-ți însufleți viața cu atenție și concentrare.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Berbec, trecutul te poate construi sau te poate distruge. Tu decizi care va fi. De aceea te afli astăzi pe lista celor mai bune horoscoape. Ești într-o poziție unică acum pentru a transforma istoria ta într-o poveste de curaj și convingere în loc de o tragedie de proporții extraordinare. O simplă schimbare de mentalitate te poate ajuta să deblochezi focul puternic al Berbecului din sufletul tău și să le arăți cine e șeful.

Nodul Nord în Berbec este influența ta astrologică principală în acest moment, și nu doar pentru azi. Poate fi dificil să înveți lecții și obiceiuri noi, dar Nodul Nord reprezintă situațiile în viață către care sufletul tău este destinat să se îndrepte. Deci, chiar dacă calea înainte pare dificilă, privește-o mai degrabă ca pe o căutare cu o recompensă valoroasă la sfârșit.

Unii dintre voi pot beneficia și de lucrul cu un dula sau un șaman în acest moment, dacă ați experimentat ceva supranatural în trecut care încă vă sperie sau vă confuzează într-un fel. Unii dintre voi au abilități psihice ascunse pe care încă nu le cunoașteți.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ceva nu poate apărea din nimic, Taur. Chiar și în domeniul ideilor, nu poți crea ceva nou dacă te izolezi de lume și nu știi nimic. Ești chemat să te concentrezi pe acest aspect astăzi și să îți consemnezi gândurile despre darurile și talentele tale unice. Cum le-ai cultivat? De unde provin? Ce poți face cu aceste superputeri?
Uranus în Taur este de partea ta astăzi. Permite-ți rebelul interior să respire pentru o dată. Nu trebuie să îți fie frică. Unele dintre tradițiile, sistemele și întreprinderile tale preferate au fost odată doar o idee în mintea unei suflete strălucitoare care a văzut potențialul în ceva ce alții nu puteau vedea. Și au fost suficient de realiști pentru a da viață acestor idei și a le ancoreze în fundamentul umanității. Ce te face să crezi că nu ai capacitatea de a face ceva similar? Nu te opri singur.

Unii dintre voi vor beneficia, de asemenea, de explorarea umbrei și a minții subconștiente în acest moment. Un terapeut poate facilita cu siguranță acest proces, dar lectura cărților pe această temă îți poate oferi, de asemenea, perspective valoroase.

Data: 22 sep 2023, 15:30
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: horoscop 2023  horoscop 22 septembrie 2023  zodii horoscop 

Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Cele 3 cancere care dau metastaze cerebrale. Testul care îți arată dacă ai metastaze. Vlad Ciurea: Sunt foarte periculoase. Pleacă de la o tumoare nedepistată și ajung direct în creier

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley: „Este singurul bărbat din viața mea care mi-a făcut asta” / Video

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Irina Fodor, Alexia Eram/ sursa Instagram

Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, pus la zid, după ce a refuzat să facă poze cu fanii: „Andra, care e vedetă internațională, s-a oprit, iar el nu a făcut-o”

Cătălin Bordea, Micutzu, captură video Youtube

Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Sursa foto: Andra, instagram

Andra, mesaj pentru cei care au sărit să o critice că nu știe imnul României: „Nu poți risca. Suntem oameni, avem emoții”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Dan Bittman, atac către show-urile de talente din țara noastră: „E o minciună”. A fost jurat la o astfel de emisiune

sursa foto: Elvira Deatcu, Facebook

Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”

Carol Ionescu

Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video

Sursa foto: Vlad Ciurea, iTHINK cu IUSTI FUDULU

Visul, al optulea mister al creierului. Ce spune Prof. Dr. Vlad Ciurea despre semnificația viselor: "Aşa apar visele premonitorii"

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, rețetă sănătoasă pentru micul dejun. Modul de preparare este unul inedit: „Astfel față de cum face toată lumea”Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Ion Roxin

Actorul Ion Roxin s-a stins din viață la vârsta de 85...

Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?