Cele 5 reguli ale destinului. Lidia Fecioru: „Totul în viaţa asta are un preţ. Ce e gratis, e de fapt foarte scump”
Data actualizării:
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele 5 reguli ale destinului după care ar trebui să ne ghidăm viața.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre cum putem intra în armonie cu soarta noastră, adică cu ceea ce ne este predestinat. Bioenergoterapeutul spune că oricum nu putem fugi de destin, însă, se poate întămpla să întârziem anumite situații, prin împotrivire și prin neacceptarea lucrurilor care vin spre noi.


"Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus, indiferent de cât am vrea noi să fugim de ce ne este predestinat. Tot acolo ajungem, dar o luăm pe ocolite şi ziceam că am fugit de destin.

Destinul are propriile lui reguli. Nu există să citim undeva despre destinul fiecăruia. E greu. Putem spune lucruri apropiate despre destinul unui om, dar nu poţi intra să vezi exact ce este acolo.

Se zice că dacă vrei să-L faci pe Dumnezeu să râdă, spune-I planurile tale. Aşa si noi. Dacă vrem să-L facem pe Dumnezeu să râdă, să-i spunem planurile noastre. El oricum va schimba totul imediat", spune bioenergoterapeutul, în cadrul emisiuni "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Iată care sunt cele 5 reguli de bază ale destinului


1. "Trebuie doar să-ţi doreşti, dar trebuie să-ţi doreşti din tot sufletul. E important să luăm decizii clare întotdeauna. Exact cum spuneam şi cu căniţa sau cu mantrele. Pune-ţi o dorinţă clară! Nu pune 10 dorinţe că nu se vor îndeplini. Sunt unii care spun că nu s-a îndeplinit dorinţa. Păi, înseamnă că e greşeala ta. Nu era pentru tine. Ţi-ai pus o dorinţă ireală.

2. Este destul de uşor să ne schimbăm calea. Mergem pe un drum, apoi hai că mai ţopăim puţin şi pe cealaltă parte. Nu! Opreşte-te şi realizează că acel drum nu duce nicăieri! Nu vei înţelege nimic. Nu tu eşti cel inconsecvent, ci destinul îşi bate joc de tine într-un mare fel. Nu poţi trăi aşa! 

Problema este că în loc să ajungi la timp acolo unde ai de ars acel punct al karmei, al destinului, vei face chestia asta mult mai greu. E bine să ne oprim din drumul pe care-l vedem greşit în viaţa noastră şi după să începem să mergem pe alt drum. În orice situaţie este valabilă. Sufleteşte sau financiar, în orice este valabil. Nu putem face acest lucru! Trebuie să oprim şi începe a merge pe alt drum. Căcnumai aşa vom vedea că există alt drum.

3. Totul în viaţa asta are un preţ. Ce e gratis, e de fapt foarte scump. Mai au evrei o zicală. Că ce e degeaba, nu e bun. Îţi dă gratis, dar pe partea cealaltă îţi ia şi pielea de pe tine.

4. Cea mai scumpă resursă este inacţiunea. Să stai şi să aştepţi. Chestia asta o facem spre sfârşitul vieţii.

5. Dacă o persoană se teme că va greşi, deja e o greşeală. Pentru că decizia este cea care contează. Deci, nu facem ceva ca să nu greşim, când de fapt am greşit.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: destin  dorinta  lidia fecioru  mantra  reguli 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel