Cele 5 zodii care niciodată nu se vor întoarce la un fost partener
Data publicării:
Te vei întoarce la fostul partener?

LEU (23 iulie - 22 august)
Asemenea numelui lor, leii sunt dominatori în majoritatea aspectelor vieții lor, inclusiv în relațiile lor romantice. Ei sunt încrezători și mereu siguri pe ei, și doresc tratamentul regal. Ar considera umilitor să îți ofere o a doua șansă după despărțire! Chiar dacă sunt răniți, leii fac tot posibilul să își păstreze aparența puternică și să meargă înainte cu mândria lor intactă. Cu cât încerci să îi recâștigi, cu atât se simt mai încrezători în atracția lor irezistibilă. Leii știu că merită doar ce este cel mai bun, așa că își vor spune că ai făcut o greșeală gravă în a îi lăsa să plece.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)
Oricine care are un Scorpion în cercul lor știe că ei sunt spirite directe, mai ales când vine vorba de relațiile romantice. Un Scorpion rănit nu se va uita niciodată înapoi: odată ce încrederea lor este pierdută, este pierdută pentru totdeauna.

Scorpionii urăsc falsitatea și insinceritatea, și au abilitatea ciudată de a o simți de la distanță.

Asemenea leilor, ei insistă să iasă din orice confruntare în cea mai favorabilă poziție posibilă, iar să te întoarci la ei ar însemna să renunțe la puterea lor atât de iubită.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nimeni nu abordează suveranitatea personală așa cum o face un Săgetător, chiar și după o despărțire. Pentru ei, viața este trecătoare și cel mai bun mod de a o trăi este să mergi cu fluxul, fără a te întoarce. Într-o oarecare măsură, relațiile îi fac să se simtă constrânși. Dacă ai fost lipicios în timpul relației, fostul tău Săgetător este mai mult decât bucuros să fugă în dealuri. Cel mai probabil, consideră că încercările tale de reconciliere nu îți fac cinste, și cu siguranță nu te vor lua înapoi pentru a doua rundă.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)
Asemenea Scorpionilor, Capricornii sunt cunoscuți pentru abordarea lor directă în viață. Sunt maestri ai autocontrolului și, în fața celor mai pasionale emoții după despărțire, vor arăta reținere în a-ți oferi o a doua șansă. Dacă i-ai rănit dincolo de o despărțire obișnuită bazată pe neînțelegeri, și nu pot sublinia suficient asta, un Capricorn NU te va ierta NICIODATĂ. Dacă continui să îi contactezi pe foștii tăi Capricorn, ai grijă. S-ar putea să explodeze și să îți facă cea mai rea mustrare de conștiință din viața ta.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii abordează despărțirile cu reacții variate. Au dificultăți în exprimarea unor emoții puternice, atât negative, cât și pozitive. Un lucru este cert, însă; un Vărsător nu va face compromisuri odată ce promisiunile sunt rupte.

S-ar putea să îți dea bătaie de cap în încercarea de a-ți descifra emoțiile, dar asta doar pentru că urăsc ideea de confruntare și dezamăgirea care va urma în respingerea ta. Deciziile lor sunt bine gândite, și știu că acordarea de a doua șanse are o probabilitate mare de a duce la mai multă suferință decât merită.


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: horoscop  horoscop 20 septembrie  horoscop septembrie  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...