Cele mai compatibile cupluri regale, potrivit astrologiei. Cât de bine se potriveau Regele Charles și Prințesa Diana
Data publicării:
Familia regală britanică este, fără îndoială, cea mai mediatizată din lume. Paginile tabloidelor sunt doldora cu aparițiile lor, de la diverse activități regale, până la apariții care dau tonul modei. Cu toate acestea, cea mai discutată parte a vieții regale este, fără îndoială, ceea ce se întâmplă în spatele ușilor Palatului - și anume relațiile regale. 


De la modul în care Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit prima dată, până la prima impresie a lui Meghan Markle despre Prințul Harry. De la porecla drăguță a Prințului Philip pentru Regina Elisabeta a II-a până la acea celebră convorbire telefonică dintre Regele Carol și Regina Consort Camilla. Publicul este profund investit - mai ales atunci când vine vorba de compatibilitate.

Astrologii de la Psychic World  au realizat un studiu asupra hărților astrale ale cuplurilor regale, dezvăluind cele mai (și cele mai puțin) compatibile din punct de vedere astrologic perechi din cadrul familiei Mountbatten-Windsor, potrivit Marieclaire.

Cele mai compatibile cupluri regale pe baza astrologiei

Regele Charles (Scorpion) și Camilla, regina consort (Rac) - 94% compatibilitate 
Regele Charles (Scorpion) și Prințesa Diana (Rac) - 94% compatibilitate
Prințul William (Rac) și Kate Middleton (Capricorn) - 83% compatibilitate
Prințesa Beatrice (Leu) și Edoardo Mapelli Mozzi (Scorpion) - 58% compatibilitate
Prințul Edward (Pești) și Sophie Rhys-Jones (Vărsător) - 45% compatibilitate
Prințesa Eugenie (Berbec) și Jack Brooksbank (Taur) - 38% compatibilitate
Prințesa Anne (Leu) și Timothy Laurence (Pești) - 38% compatibilitate
Prințul Harry (Fecioară) și Meghan Markle (Leu) - 35% compatibilitate
Regina Elisabeta (Taur) și Prințul Philip (Gemeni) - 33% compatibilitate


Regele Charles, compatibilitate ridicată cu Diana Spencer și Camilla Parker Bowles

Regele Charles a ieșit pe primul loc, căsătoriile sale cu Camilla Parker Bowles și Diana Spencer fiind în fruntea clasamentului de compatibilitate al tuturor cuplurilor regale. Ambele partenere ale regelui s-au născut sub semnul zodiacal Rac, extrem de compatibil cu Scorpionul Regelui Charles.


"Cu două dintre cele mai intense semne horoscopice, Soarele pasional al regelui Charles, Scorpion, completează emoția puternică și intuitivitatea Racului din Camilla și Diana", au explicat astrologii de la Psychic World.

 

Cât de compatibili erau Prințesa Diana și Prințul Charles. Astrologul personal al prințesei: „Erau foarte diferiți”


"În timp ce Racul și Scorpionul sunt adesea spirite înrudite, Regele Charles are, de asemenea, un ascendent în Leu, ceea ce îi conferă o minte puternică și un simț al direcției, iar acest lucru a contrastat foarte mult cu semnul ascendent al Dianei, Săgetătorul. Firea liberă a Dianei și abilitatea de a-și asuma riscuri au fost cele care nu s-au îmbinat cu trăsăturile mai puțin flexibile ale lui Charles din Scorpion - creând o luptă între tradiție și modernitate." 


Experții au continuat cu cel de-al doilea cuplu Rac-Scorpion: "Charles și Camilla s-au conectat foarte repede după ce s-au întâlnit, așa cum Scorpionii și Racul fac adesea. Faptul de a fi Scorpion îi conferă lui Charles o voință puternică, capabilă să înfrunte dificultățile vieții, iar Racii sunt foarte răbdători, atribute de care au mare nevoie Regele și Regina Consort a Regatului Unit. Reticența Scorpionului Charles de a se deschide și de a face o figură dură este perfect echilibrată de capacitatea Canciană a Camillei de a lumina o cameră cu energie pozitivă.


"Sensibilitățile lor în semne de apă curg în armonie și sunt atrași unul de celălalt de soartă. Scorpionul și Racul se înțeleg atât de bine, încât pot purta o întreagă conversație fără să scoată un cuvânt."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: camilla  compatibilitate  kate middleton  Printesa Diana  Prințul Harry  prințul William  regele charles  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel