Cele mai dramatice semne zodiacale. Exagerează, se victimizează și fac din țânțar armăsar
Data actualizării:
Data publicării:
În timp ce toate zodiile sunt capabile să agite spiritele și să declanșeze ocazional o furtună de emoții, unele semne sunt înclinate în mod natural spre dramatism.

Pentru aceste regine sau regi ai dramei, toată lumea este o scenă și, în orice moment, obstacolele pricinuite de urcușurile și coborâșurile vieții îi pot determina pe acești indivizi să provoace o adevărată dramă sau să joace teatru.

Harta astrală ne dezvăluie cât de dramatici suntem

Felul în care abordăm și rezolvăm conflictele stă adesea în poziția semnului și a casei lui Marte, planeta voinței, numită după zeul războiului. Semnele de apă conduc cu sentimente, semnele de aer cu cuvinte, semnele de foc cu forță și cele de pământ cu un complex de superioritate, potrivit NewYorkPost.

Iată care sunt cele mai dramatice patru semne zodiacale.

 

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt dramatici pentru că rareori învață să stăpânească arta tăcerii sau a autocenzurării. Aceste persoane se simt „obligate” să proceseze totul prin conversație, fie că este vorba de ele însele, de însoțitorii din parcare sau de publicul captiv al internetului.

Ei trebuie pur și simplu să o scoată la iveală și să o spună cu voce tare. Acest flux constant de pălăvrăgeală se poate revărsa cu ușurință în râuri de bârfe, zvonuri înalte și remarci fugare și incendiare.

Reprezentați de gemenii flexibili și instabili, poziția lor față de probleme este șubredă, iar nevoia lor de a se exprima este inepuizabilă, așa cum se întâmplă în cazul acestor  dramatici: Shia LaBeouf, Donald Trump, Scott Disick, Kanye West și Iggy Azalea.


RAC (21 iunie - 22 iulie)


Ca urmare a sensibilității lor supranaturale și a lipsei limitelor personale sau a filtrelor psihice, Racii trăiesc totul în mod dramatic; maxime și minime, dulcele și amarul.

Fiind un semn cardinal de apă, exprimarea acestei experiențe ia forma nevoii/dorinței/exigenței ca toți cei din jurul lor să se plece sau să se raporteze în totalitate la amploarea oceanică a sentimentelor lor.

Energia de aici este poate cel mai bine distilată în versurile unei native Rac, Courtney Love, care a promis "într-o zi vei suferi așa cum sufăr eu". Puțin probabil, dar Racii continuă să încerce. Profund protectori față de cei pe care îi iubesc, Racii sunt nerușinați atunci când vine vorba de a face valuri sau o dramă în toată regula.

 

LEU (23 iulie - 22 august)

Leii creează drame doar pentru a le lua pulsul. Faptul că sunt capabili să îi incite pe ceilalți îi face să se simtă puternici, iar faptul că sunt cei la care ceilalți vin să se plângă îi face să se simtă ca regii care speră atât de mult să fie.

Lei vor accepta umbra și strălucirea, laudele și persecuția, atâta timp cât cineva vorbește despre ei. 

Printre Leii notabil dramatici se numără Madonna, a cărei monedă de schimb este controversa, Bill Clinton și Martha Stewart.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este însăși definiția dramei, deoarece capitularea ei necesită o altă persoană, iar Balanța, singurul semn din zodiac reprezentat de un obiect inanimat, se definește pe sine în relație cu ceilalți.

Balanța are o preocupare pentru dreptate și egalitate și totuși, deseori provoacă probleme și instigă la dramă doar pentru a-și asuma poziția de victimă, salvator sau distribuitor de autoritate morală.

Este o mișcare haotică care le oferă dovezile mult căutate ale propriei lor relevanțe. Printre exemplele de Balanțe cu înclinații dramatice se numără  Cardi B. și John Mayer.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  dramatic  gemeni  leu  rac  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel