Cele mai dramatice semne zodiacale. Exagerează, se victimizează și fac din țânțar armăsar
Data actualizării:
Data publicării:
În timp ce toate zodiile sunt capabile să agite spiritele și să declanșeze ocazional o furtună de emoții, unele semne sunt înclinate în mod natural spre dramatism.

Pentru aceste regine sau regi ai dramei, toată lumea este o scenă și, în orice moment, obstacolele pricinuite de urcușurile și coborâșurile vieții îi pot determina pe acești indivizi să provoace o adevărată dramă sau să joace teatru.

Harta astrală ne dezvăluie cât de dramatici suntem

Felul în care abordăm și rezolvăm conflictele stă adesea în poziția semnului și a casei lui Marte, planeta voinței, numită după zeul războiului. Semnele de apă conduc cu sentimente, semnele de aer cu cuvinte, semnele de foc cu forță și cele de pământ cu un complex de superioritate, potrivit NewYorkPost.

Iată care sunt cele mai dramatice patru semne zodiacale.

 

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt dramatici pentru că rareori învață să stăpânească arta tăcerii sau a autocenzurării. Aceste persoane se simt „obligate” să proceseze totul prin conversație, fie că este vorba de ele însele, de însoțitorii din parcare sau de publicul captiv al internetului.

Ei trebuie pur și simplu să o scoată la iveală și să o spună cu voce tare. Acest flux constant de pălăvrăgeală se poate revărsa cu ușurință în râuri de bârfe, zvonuri înalte și remarci fugare și incendiare.

Reprezentați de gemenii flexibili și instabili, poziția lor față de probleme este șubredă, iar nevoia lor de a se exprima este inepuizabilă, așa cum se întâmplă în cazul acestor  dramatici: Shia LaBeouf, Donald Trump, Scott Disick, Kanye West și Iggy Azalea.


RAC (21 iunie - 22 iulie)


Ca urmare a sensibilității lor supranaturale și a lipsei limitelor personale sau a filtrelor psihice, Racii trăiesc totul în mod dramatic; maxime și minime, dulcele și amarul.

Fiind un semn cardinal de apă, exprimarea acestei experiențe ia forma nevoii/dorinței/exigenței ca toți cei din jurul lor să se plece sau să se raporteze în totalitate la amploarea oceanică a sentimentelor lor.

Energia de aici este poate cel mai bine distilată în versurile unei native Rac, Courtney Love, care a promis "într-o zi vei suferi așa cum sufăr eu". Puțin probabil, dar Racii continuă să încerce. Profund protectori față de cei pe care îi iubesc, Racii sunt nerușinați atunci când vine vorba de a face valuri sau o dramă în toată regula.

 

LEU (23 iulie - 22 august)

Leii creează drame doar pentru a le lua pulsul. Faptul că sunt capabili să îi incite pe ceilalți îi face să se simtă puternici, iar faptul că sunt cei la care ceilalți vin să se plângă îi face să se simtă ca regii care speră atât de mult să fie.

Lei vor accepta umbra și strălucirea, laudele și persecuția, atâta timp cât cineva vorbește despre ei. 

Printre Leii notabil dramatici se numără Madonna, a cărei monedă de schimb este controversa, Bill Clinton și Martha Stewart.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este însăși definiția dramei, deoarece capitularea ei necesită o altă persoană, iar Balanța, singurul semn din zodiac reprezentat de un obiect inanimat, se definește pe sine în relație cu ceilalți.

Balanța are o preocupare pentru dreptate și egalitate și totuși, deseori provoacă probleme și instigă la dramă doar pentru a-și asuma poziția de victimă, salvator sau distribuitor de autoritate morală.

Este o mișcare haotică care le oferă dovezile mult căutate ale propriei lor relevanțe. Printre exemplele de Balanțe cu înclinații dramatice se numără  Cardi B. și John Mayer.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  dramatic  gemeni  leu  rac  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Sursă foto: Iamspeak/Instagram

Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Iancu Sterp, captură video Youtube

Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Horoscop 17 – 23 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care are parte de bani

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune

Sursă foto: Babasha/Instagram

Câți bani a luat Babasha ca să cânte la concertul trupei Coldplay? Iată răspunsul!

Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”
pixel